Şimdi Ara

TURKCELL SOYGUNDUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 küsür yıldır Türkcell abonesiyim. Pazar lideri diye düşük paketlere uçuk fiyatlar verıyorlar. 1gb net 400dk konusma 40₺ Bu kadar keriz yerine koyulmaya yeter artık dedim ve hattımı telekom’a geçirdim 3gb net 1000dk her yöne 29₺ Bundan sonra turkcell ile zerre işim olmaz tam bir soyguncu bu herifler. Kullanmayın kullandırtmayın biran önce kurtulmaya bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birincisi sen forumda 7/24 turkcell hariç diğer operatörleri eleştiren bir turkcell çalışanısın, bundan şüphemiz yok. İkincisi ise AVEA, TT Mobile geçti geçeli kendini devasa bir şekilde geliştirdi, bir çok şehir dışı seyahatimde internetin veya konuşmanın kesildiğini tüneller hariç görmedim desem yalan olmaz.
  • biz kurtulduk darısı başına geç de olsa öğrenmişin
  • Ha sen dedin diye Turkcell'i bırakıp TT ile sürüncez.😅

• gün geçmiyor ki turkcell turk telekom polemik konusu açılmasın
  • Taşrada kullanılabilen tek operatör. Pahalı ama çekiyor. Arada da sallıyoruz, iyi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Birincisi sen forumda 7/24 turkcell hariç diğer operatörleri eleştiren bir turkcell çalışanısın, bundan şüphemiz yok. İkincisi ise AVEA, TT Mobile geçti geçeli kendini devasa bir şekilde geliştirdi, bir çok şehir dışı seyahatimde internetin veya konuşmanın kesildiğini tüneller hariç görmedim desem yalan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Birincisi sen forumda 7/24 turkcell hariç diğer operatörleri eleştiren bir turkcell çalışanısın, bundan şüphemiz yok. İkincisi ise AVEA, TT Mobile geçti geçeli kendini devasa bir şekilde geliştirdi, bir çok şehir dışı seyahatimde internetin veya konuşmanın kesildiğini tüneller hariç görmedim desem yalan olmaz.
    Tabiiki eleştireceğim.

1 Turkcell'in yarısı kadar hizmet anlayışı yok.

2 Kendi işimin patronuyum.

3 Aynı anda hem Turkcell hem TT kullandığım için hangisinin daha iyi hangisinin daha kötü olduğunu rahatlıkla söyleyebilecek konumdayım. Öve öve bitiremediğin TT'nin Turkcell karşısında ne kadar vasat hizmet verdiğini ve bu dogrultuda fiyatı olduğunu her dâim söylerim bu yüzden de zorunuza gider.

4 Bak işine çok gelişmiş TT müşterisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Nisan 2019; 22:17:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bolgenizde ikiside iyise hesapli olana gecmekde fayda var.

• dostlar forumda bir iki rahatsız tip var, münakaşaya girmeyin hiç, hatta engelleyin kurtulun direk...
  • Turkcell lifecell liydim taaht. Bitti tt faturasız selfy e geçtim hatta yarın açılıyor

10 gb +5 gb sosyal medya
    750 dk
    5000 sms

WhatsApp bedava (yılsonuna kadar)
    Her ay 30 tl üstü yukle 1 gb bedava (yılsonuna kadr)

42 tl taaht. Yok

• 3GB 29 TL fazla vermişsin telekoma daha uygun alabilirdin

• 35 liraya 30gb civarı internet versin ben de geçerim onlara, he tabi bir de hızlarını en az 10 kat arttırmaları gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gebeskeli

Turkcell lifecell liydim taaht. Bitti tt faturasız selfy e geçtim hatta yarın açılıyor

10 gb +5 gb sosyal medya
    750 dk
    5000 sms

WhatsApp bedava (yılsonuna kadar)
    Her ay 30 tl üstü yukle 1 gb bedava (yılsonuna kadr)

42 tl taaht. Yok
    Aynı paketi kullanırken 35 TL yükle aylık 2GB teklifi,30 gün boyunca geceleri bedava internet teklifi,ayrıca 6 ay boyunca pakete ek 2 GB internet heryone 100 dk teklifi geldi. Yükleme senligi kampanyasini da kullanirsan haftalık 10 GB ayrica gelir. Senlik GB yaz 5555 'e gönder.

Bu ücretsiz teklifler gelmesi için online işlemlerden veri kullanım izini AKTİF olmalı.

• Banada 2gb (6 ay 1 gb ek) faturalı 25 TL teklif geldi. Kabul ettim. Hediyesi iyi turkcellin. Bu ay 10gb yakın kullanmışım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun Turkcell & T.T atışmaları bitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hâlâ açık mı. Turk Telekom'a prim kasılıyor.

• Turkcell mobil veri üzerinden Google Play marketten güncelleme yapamıyorum uygulama indiremiyorum wifi ağında sorun yok wifi de indirebiliyorum telefonda da bir sıkıntı yok bu sorunu yaşayan var mı

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun ayarlarından mobil veri ile güncelleme yapma boyutunu ayarlamamız lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.