Sorun hala devam ediyor her gece banko aynı saat modem resetleniyor deli etti |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (581. sayfa)
-
-
Modem arayüzüne girip orada ayarlardan sistemi seç hocam otomatik yeniden başlatma var onu devre dışı bırak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 şuan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten de 500TL oldu ve 500TL'yi geçti bile. Şu an 799TL.
arkadaşlar aradığımda tam olarak sorduğum sorunun yanıtını ben bulamadım belki daha önce konuşulmuştur, eğer konuşulduysa kusura bakmayın,
ben yaz aylarında 2 ay boyunca farklı bir lokasyonda uzaktan çalışacağım, gideceğim yer kırsal, herhangi bir servis sağlayıcının kablolu internet altyapısı bulunmuyor. ancak telefonlar 4.5 g düzgün şekilde çalışıyor.
bu süreçte haftada 5 gün günde 10-12 saat pc açık olacak ve internet bağlantısı güvenilir şekilde stabil-kopmasız çalışmak zorunda. bu nedenle telefon hotspotu seçenek dışı benim için.
işimde en yüksek internet kullanımı genellikle boyutu yüksek ofis dokümanlarını kullanıp kaydetmek şeklinde gerçekleşiyor. 200 mb ilk excel dosyalarının birini açıp birini kapatıyorum ve sürekli save ediyorum. bu manada kullanımım bir 4k video izlemek gibi olmasa da düşük hacimli sayılmaz.
eğer superbox alırsam bu sadece iş amaçlı olacak, kişisel pc vs hepsini kendi telefonumdan bağlamak daha pratik.yani tek kullanım alanım iş olacak gibi.
taahhüt yapmak istemiyorum çünkü 2 ay sonunda kapatıp aboneliğimi sonlandırmak istiyorum.
bu 2 ayda belki 1-2 hafta farklı lokasyonlarda da kullanmam gerekebilir.
aboneliğimi istanbuldan başlatıp gideceğim şehirde iner inmez kullanmaya devam etmek istiyorum. yani kurulum vs gibi süreçlerden bile en fazla 1 gün kaybetmeyi göze alablirim
bu bilgiler doğrultusunda superbox almak mantıklı mı, veya mantıklıysa bile belirttiğim koşullarda bir superbox aboneliği mevcut mudur?
2. bir daha mantıklı yöntem öneriniz var mı?
teşekkürler.
-
Zte modem var tam olarak nerede bu dediğiniz yer
-
192.168.1.0 veya erişim adresi artık neyse oraya bi göz at hocam
ZTE modem verdiler.
arkadaşlar altyapısız internet kullanmak istiyorum, bulunduğum apartmanda altyapı var ama hız berbat,bana en avantajlı 150 ve üstü 4.5g hızı sunan ne önerebilirsiniz?
arkadaşlar ek paket turkcell üzerinden nasıl alabilirim? hat annein adına olduğu için müşteri hizmetlerinden alamyıorum
-
Arkadaşlar deprem bölgesinde (Hatay-Antakya) kullanan varmı? Sorun yaşar mıyım yeni abonelik yapsam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar b535 redbox modeme imei atılıyor mu ?
Merhaba yardımcı olmak isteriz efendim
Yardımcı olmak isteriz derken, göreviniz veya konumunuz nedir hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 yılında 799 tlye 15mbps internet altyapı olsada 230 tlye turknetten 1000 mbps limitsiz alsak
bir eve taşınmadan önce ilk fiber altyapısı var mı ona bakıcaz anlaşılan. yazlık yerdeyim bu saçma şeyler hariç alternatifim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 31 Mart 2023; 22:10:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper2023 yılında 799 tlye 15mbps internet altyapı olsada 230 tlye turknetten 1000 mbps limitsiz alsak
bir eve taşınmadan önce ilk fiber altyapısı var mı ona bakıcaz anlaşılan. yazlık yerdeyim bu saçma şeyler hariç alternatifim yok.
Fazla kullanmayan insanlar varsa 100 GB bana yetiyor.Türkcell Süperbox eskiden güzeldi şimdi devamlı zam geliyor ileride ne olacağı belirsiz.
www.teknosacell.comTekno Wıfı 100 GB | TEKNOSACELLhttps://www.teknosacell.com/tarife--paketler/ek-paketler/tekno-wifi-100-gb
-
Zamanında bunlara düşmüştüm. Allah'a şükür TürkNet GigaFiber getirdi. Her ay paşalar gibi 160-170TL ödüyorum. En az 500-600mbpsyi görüyorum. Modemi değiştirsem rahat 1gbpsyi görür ancak gerek yok. Bu da iş görür, aç gözlü olmaya lüzum yok.
iyice tekel oldular ve kafalarına göre fiyat belirliyorlar. altyapısı olamayanları sömürüyorlar.
-
Tak çalıştır ile diğer normal paketlerin ne gibi farkı var acaba ?
Soygun var!!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X