Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.912
Cevap
135
Favori
199.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam Sakarya tarafında yazlık vardı orayı adres gösterdim salı günü kurulum tamamlandı. 15 megabit de gayet stabil görünüyordu denemelerimde. Gayet güzel oldu benim açımdan ama tamamen kısmet aslında :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Antabi78 A kullanıcısına yanıt

Yaptığım araştırmalara göre bu paket sadece superonline fiber abonelikten superboxa geçişlerde verilebiliyormuş.

• herkese iyi günler bende bir soru ile katılayım,

hataydayım deprem bölgesinde bulunduğum ilçede santral binası hasar gördüğü ve uzun bir süre yeni bağlantı alamayacakları bilgisi verildiği için superbox aldım, hız konusunda bir problem yaşamadım 50-100 mbit arası hız alıyorum. fakat bu gün baktığımda santral arızasının giderildiğini fark ettim diğer firmalar adresimi bağlantı yapılabilir olarak gösteriyor. 27 nisan tarihinde açtırdım superboxu ilk fatura geldi 10 mayısta kesildi. acaba ceza yada modem ücreti ödemeden iptal ettirebilirmiyim.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, fiber altyapısı olmayan bir lokasyona nakil etmeye çalışınca bunu sunuyorlar diyebiliriz aslında özetle.

• Antabi78 A kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende tasindigim yerde superonline altyapisi olmadigi icin mevcut superonline fiber aboneliğimi iptal etmek zorunda kaldim. Ancak iptal ederken bana boyle bir opsiyon sunmadilar hatta kimse pek ilgilenmedi iptal dahi belgelerim olmasina ragmen biraz zor oldu. Acaba superonline aboneligi yeni sonlandirmis biri olarak teklif alabilir miyim normal musteri hizmetlerinden bunu talep edebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad gerçekten bilemedim. Bana neden iptal ettiğimi sordular bende aboneliğin zaten kayınvalideler tarafından kullanıldığını, onların da 6 ay İstanbul da 6 ay memlekette olduklarını, taahhütüm bittiği için de boşu boşuna yenileme yapmak istemediğimi çünkü 3 er aylık periyotlarda şu anki fiyatlar üzerinden 155*2=310 TL ödemek istemediğimi söyleyince bu teklif geldi aslında.

Bu arada mevcutta devam eden evde kullandığım 100 megabitlit bir aboneliğim de mevcut ve 15 seneden fazladır Süperonline abonesiyim belki de bu nedenler de teklifte etkili olmuştur.

• 500 olan sınırsız 10 mbit taahhütsüz. 600 olmuş bu ay. Teşekkürler turkcell.

Kontratsız Superbox Fırsat 10 Mbps paketiniz 3 gun sonra vergiler dahil 600 TL'ye yenilenecektir. Avantajli Superbox teklifleri ve detayli bilgi icin Turkcell uygulamasini ziyaret edebilirsiniz.
    dijital.li
    Ana Paketler
    https://dijital.li/MHBas
    B002

• Bugünün işini yarına bırakınca durum;

Dün;

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

Bugün;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici123456 -- 17 Mayıs 2023; 13:19:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kullanici123456 kullanıcısına yanıt
    15-30 gunde 1 zam gelıyo zaten kazıkcell,
    üstte arkadas 10 mbit taahhutsuz 600 oldu yazmıs gecen sene subatta kapattıgımda 10mbit taahuttsuz 300 lıraydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

• bu nasıl bi pahalılık. deprem bölgesinde kullanmak için alıcam ama her ay 800 tl 1000 tl çok yüksek

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Telekomda data hatlar var 100-200-300 gb kotali yeterse bakin fiyatlara

• 15 Mbps hız sınırlı olan ve sınırsız internet içeren tarife 799₺ dan 1000₺’ya yükseltilmiş, ayrıca konu başlığı da güncellenmiştir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok şeyler yazmak isterim de neyse......

• Bizim köyde sadece bunlar var diye mecbur alıyoruz. Arkadaşlar Allah rızası için diğerleri çekiyorsa onlardan alın. Bu kadar pahalılık olmaz artık. Vallahi bıktık.

• 10 Ağustosta Superbox aboneliğim bitecek, cayma bedeli olmadan en erken ne zaman iptal edebilirim?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    10 temmuzdan sonra cayma bedeli cikmayabilir,normal hatlarda son ayda cayma bedeli cikmiyodu buda oyledir

Öyleyse 10 temmuzdan sonra mh ile görüşüp teyit ettireyim. Bir de iptal durumunda dilekçeyi mailden yollayıp cihazı da kargoyla mı yolluyoruz ?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Modemi muhtemelen iptal edince gelen mesajda belirtilen bayiye teslim edersiniz,bayi yoksa da kargodur(gene mh ile konustuktan sonra belli olur)

Tamam hocam çok teşekkür ederim. 🤗

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.