Türkiye özel bir devlet😏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (588. sayfa)
-
-
Superbox aboneleri altyapı gelince turktelekom üzerinden fiber abonelik yapabiliyor mu? Cezasız? gb limit var yetmiyor 535tl.
-
Arkadaşlar birşey soracagım. Tanıdıgım birisi superbox için bayiye gitmiş ve yapilan sorgulama sonucu vermemişler. Yasal takipte borcu oldugu için. Böyle birşey var mı?
-
Bildiğim kadar kara liste olanlara hiç bir işlem yapılamıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 gün sonra taahhütüm doluyor, 400Gb’ye 390tl ödüyordum. Uygulamadaki teklifler hic cazip değil, iyi bir teklif almanin yolu var mi acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Superbox Turcell 250 GB Kota 635 lira diyor bu para yıllık mı, aylikmi acaba? Ve bu 250 GB her ay yenileniyormu yoksa tek seferlikmi? cevaplarsaniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylik 635 tl her ay 250 gb kota
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul'da çekim gücü iyi olmasına rağmen max 30 mbits alıyorum aynı durumda olan var mı?
kotalı olan paket hız sınırlamalı değil. cihaz'ın markası huawei dün kurulum yapıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrelst -- 25 Ekim 2023; 16:28:45 > -
bugünler de çok iyi çekmiyor.
-
250 gb 500 tl.
-
Tahahüt süresi 2 hafta sonra bitecek 700 liralık sınırsız pakede 1250 TL diyorlar . Daha ucuza almanın bir yolu var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar superbox var 4 kişi kullanıyoruz, kullanıcıları internet tanımlama yapılabilir mi, mesela bağlanan a kişisine 40 gb, b kişine 30 gb gibi
-
Şu anki fiyatlarla alınır mı sizce? Ne diyorsunuz arkadaşlar
15 Mbps için değmez bence.
400 gb için hocam
Yine fazla hocam bence, aciliyeti varsa ve bölgeniz de ki diğer operatörler yeterli verim veremiyor ise, o zaman değerlendirilebilir.
Hep paylaşım yapıyordum telefondan ama telefon paketleri de aldı başını gitti bunu almak daha avantajlı gibi geliyor ama bakacağım
Arkadaşlar yeni eve taşındım Turkcell fiber yoktu 15 mbps herşey dahil sınırsız 249 tl sizce alayım mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
249₺ ise hiç bir şey kabul edin.
Eski müşteri misiniz hocam?
Hangi altyapı üzerinden veriyorlar? Altyapı varsa başka seçenekleri değerlendirin derim 15Mnps çok düşük bir hız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X