niye kabul etmiyorsun kardeşim, gündüz hızın 160mbit oluyor, akşam normal. Ha bir de vpn açınca 105mbite çıkıyor. daha ne istiyorsun, bir de şikayet ediyorsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ (8. sayfa)

-
-
Helal VPN kullanarak Turkcell'i alt ettin. Büyük oyunu bozdun. Bunu Turkcell'e yaz bence. Bir ödülü hakettin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__niye kabul etmiyorsun kardeşim, gündüz hızın 160mbit oluyor, akşam normal. Ha bir de vpn açınca 105mbite çıkıyor. daha ne istiyorsun, bir de şikayet ediyorsun
valla doğru diyosun kardeşim bende inanmaya başladım aslında gündüz 200mb hızda internet kullanıyorum buna odaklandığım zaman aslında problemde çözülmüş oluyor :))))
-
quote:
Orijinalden alıntı: JazzalynHelal VPN kullanarak Turkcell'i alt ettin. Büyük oyunu bozdun. Bunu Turkcell'e yaz bence. Bir ödülü hakettin.
turkcell superonline zaten modemlerinde çogu vpn yi engellediğini googla yazarsan zaten göreceksin ben modeme değil pcde vpn açtım modem zaten vpn kaydını kabul etmedi farklı vpnlerde kayıt yapabilenler mevcut deneme yanılma yöntemiyle vpn işini çözenler var pcde bi nebze bu sorunu çözüyor istesende istemesende kapı gibi resimleri mailleri ispatları koydum oraya kör taklidi yamaya devam et
esas amacım xboxta çözüme kavuşturmak olduğu için benim sorunum hala çözülemedi
bak ben somut gerçek örnekler veriyorum ortaya koyuyorum döküyorum sen trollük peşindesin hala
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 28 Mart 2021; 23:19:2 >
-
Ne dersen de boş benim için. Download değerin olması gerektiği gibi, yani 8-12 arası hızında düşüş yok. Microsoft ve epic store sunucularının saçmalıklarına ayak uyduruyorsun.
Download değerin gerçekten düşürülse sonuna kadar destekçin olurdum. Akla mantığa aykırı bir durumda gereksiz yardım ve destek bekliyorsun.
Neyse ya konu baştan aşşağı saçmalık içeriyor, yazmaz olaydım. Ufaktan yol alam ben.
Hocam valla uzatmayalım boşver. 20Mbps sownload a sahip olan bitinin saniyede 13mb dosya indirmesi saçmalık ötesidir. Aylardır polemiklerden uzak kalıyordum, polemiğe girdiğim konu geçmişteki polemiklerime hakaret oluyor.
Seviliyorsun.
bak şunu açıklığa kavuşturalım ben destekcim olman için falan yazmıyorum herşeyi kenara bırak böle bi olay varsa bi çözümün bi önerin varmı onu merak ediyorum
akıl akıldan üstündür belki bişi sölicen bi fikir sunacan konuyu kökünden halledicez bu konuda mağdur olan birsürü insan var sikayetvar.com ve turkcelin sosyal hesaplarının altlarına bak belki bu işi çözecek belki başkalarınada faydamız olcak forumun amacı bu değilmi zaten
bu tarafından bakmayı dene bence
-
tamam hocam
Lütfen canım abim. Bak yaşça benden büyüksün, en azından buna saygım var. Son kez söylüyorum. Senin download değerin 20Mbps ve bununla en fazla saniyede 2.3mb dosya indirebilirsin. Yok şu saatte böyle bu saatte şöyle gibi ayrım olmaz, olamaz. Sen bu ayrıma takılarak bunalıma giriyorsun.
Lütfen, PLEASE, etiketleme beni.
İyi akşamlar.
Yav Turkcell'de hiç mi sorun olamaz arkadaş, aynı düşüncede olmayan birine illa laf atmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Not: sözüm konu sahibine değildir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eger yakin olan biri varsa ozelden atayim ev adresini kocaeli derinceye evime beklerim gelin misafir ederim gelip kendiniz deneyin gorun daha ne diyim belki ikna olursunuz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 28 Mart 2021; 23:36:51 >
ARE YOU SERIOUS?
Kaşkal'dayım bende. PUHHHHHAHHAHAHHAHAHHH
quote:
Orijinalden alıntı: JazzalynARE YOU SERIOUS?
Kaşkal'dayım bende. PUHHHHHAHHAHAHHAHAHHH
Oo super cok yakinsin atiyorum ozelden adresi tam 7bucukta bekliyorum aradaki farki kendin gor test et bakalim belki inanmayanlarada cvp olur
Sorunun Turkcell ile alakası yok, sorun Epic ve Microsoft sunucularında. 104gb olan GTA 5'i saniyede 6mb internetim olmasına rağmen Epic'de 3-4 MB arasinda indiriyordu.
Aynı şekilde Microsoft Store 122 MB/s diyor ancak o 2mb indiriyor saniyede.
Gelelim Steam sunucularına, İstanbul lokasyonu seçtiğim zaman 6.0-6,1 hız alıyorum. Yani tam hızımı alıyorum.
Sözleşmeye göre Superbox'un ikinci önceliklendirme seviyesine atılması var. Yoğun saatlerde.
Sorunun Turkcell'den olmadığını diğer yerlerde ve diğer sunucular üzerinde hız kaybı yaşanmamasından anlaşılabilir.
Eğer ki sorun tüm sunuculara olsaydı, kesinlikle Turkcell hatali idi.
En net sonucu "Steam" verir. Diğerleri yerinde sayarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 28 Mart 2021; 23:43:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@maximum54 bilgisayarında hem ethernet hem WiFi varsa ethernetle internete bağlanıp VPN bağlantısını kurup WiFi üzerinden dağıtıp xbox ile o dağıttığın ağa bağlanabilirsin. Biraz karışık ama kafaya koyarsan olur. ps4 de bu şekilde yaptım.
Attığın ss'lere shop falan demedim ki gerçekten gelip göreyim.
Yukarıda yazdığım son yorum son düşüncemdir ve olması gereken değerdir.
Haydi eyi geceler.
Ben bunuda cok denedim en son modemde olay patladı turkcelin baska telefon hatlarinda veya yerel internet aglarinda herhangi problem yok canavaf gibi download yapiyor
Microsoft kisitlasa diger oparator ve internet aglarindada ayni problemi yasardim sadece superboxta yasiyorum bu olayi
Keske dedigin gibi olsa buraya turkcell superbox değil mikrosoft kisitliyo diye baslik acardim
Turkcell zaten Superbox'a düşman, limitsiz verdiler 299 TL'ye çok fazla kullanımlar arttı, kapasiteler yetersiz gelmeye başladı baz istasyonlarında. O yüzden geri adım attılar. 2. Önceliklendirmeye atildiginiz zaman belki düşer hızınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X