Şimdi Ara

TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

@maximum54 bilgisayarında hem ethernet hem WiFi varsa ethernetle internete bağlanıp VPN bağlantısını kurup WiFi üzerinden dağıtıp xbox ile o dağıttığın ağa bağlanabilirsin. Biraz karışık ama kafaya koyarsan olur. ps4 de bu şekilde yaptım.

Hemen deniyorum atarim resimleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superbox tüm Türkiye'de kalksa şebeke öyle bir rahatlayacak ki.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ

Saat 23:59 Malesef bu sekildede olmadi 2 dakika sonra normale donunce bidaha resim aticam

Edit

saat 00:02 baskada bisi demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 0:3:15 >

• Aynı sorun bende de var.Uzun süredir superbox ve xbox sahibiyim.Gündüzleri 10mbit rahat alırken akşam 500 kb anca alabiliyorum. Ben de akşamları bir şey indirmiyorum sorunu bu şekilde çözmüş oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 29 Mart 2021; 0:4:38 >
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt

Zaten sorunda bu ama konu amacindan sapti ikna etmeye döndü TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ musadenle basliga ekliyorum yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 0:8:49 >
  • maximum54 kullanıcısına yanıt

vpn bağlantısı başarılı oldu mu peki bundan emin misin? xboxta bir tarayıcı açıp mylocation.org'a girip bakar mısın? vpn bağlantısı sağlanmamış olabilir.

xbox'ı superbox'a değil bilgisayarının wifisinden dağıtılan ağa bağladın değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Mart 2021; 0:10:31 >

Pcde oldu ama dedigin gibi pcde mobil etkin noktayi acip.baglandigim zaman sonuc bu sekilde

Dogru yaptigima eminim xboxta ethernet kablosunu cikarip kablosuz olarak pcnin verdigi ag baglantisini kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 0:23:40 >

sen yine de xboxtan mylocation.org sitesine girip nerede gözüküyorsun bir bak hocam. emin olalım. olmadı başka yöntemler de var.

Artik yarin bakariz malum saat 12yi gecti normale dondu yarin sabah is var aksam tekrar yapip atarim resimleri

tabi hocam TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ 

• Bütün ispler berbat hepsi gizli gizli kısıyor bir yerden

Hocam senin demek istediğini aşağıdaki görselde net şekilde anladım.

Burada 19.13 megabit diyor yani test sitelerindeki hızı söylüyor. (Mb. Küçük b olursa test sitelerinin verdiği değer büyük b olursa HDD ye yazılan değer.)

Fakat benim kafama takılan 20mbit sınırlı paketiniz den bu hızı nasıl aldınız..

• Mbps

MBs

Megabit - Megabayt farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 29 Mart 2021; 12:28:53 >

• 24 nisanda bitiyor sözleşme çok şükür ya bıkmıştım gerçekten

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Onu turknetten test edip karşılaştırmak icin atmistim ordaki degerleride gostermek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 18:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Mbps

MBs

Megabit - Megabayt farkı

Sonunda birilerin olayi gormesi sevindirici

Ama asil konu bi cozume ulasabilmek sorunu paylasmakti

Malesef konu MB/sn Mb/sn olayina döndüTURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ 

Konuyu actigim icin linc yedik boyle bisi gormedim

Adam papagina isim ariyo sikinti yok biz teknoloji forumunda koca turkcelin yaptigi cakalligi paylasinca suc :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 18:23:47 >

Bence siz mbps ile mb/sn işini tam anlamamışsınız. 😬
  • Microsoft Store hızı buglu gösteriyor hocam. 8MBps'lik internet bağlantısında bile 10-20MB/s gösteriyordu.

Hocam buglu olduğu için acaba bir virgül kaydırmak mi gerekiyor? Çünkü oyle yaparsak 2,17MB/S yapiyor, ustteki de 200Kb/s civarı hiz yapıyor. Eger kullanıci gerçekten sorun yaşıyorsa hiz bu şekilde olabilir.

• bug değil orada gösterilen hız Mb/s yani megabit/saniye. yani 2 yazan gerçekten 2mbit, hızı düşük. gündüz 20Mb/s yani 20mbit normal.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.