Hemen deniyorum atarim resimleri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ (9. sayfa)
-
-
Superbox tüm Türkiye'de kalksa şebeke öyle bir rahatlayacak ki.
-
Saat 23:59 Malesef bu sekildede olmadi 2 dakika sonra normale donunce bidaha resim aticam
Edit
saat 00:02 baskada bisi demiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 0:3:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı sorun bende de var.Uzun süredir superbox ve xbox sahibiyim.Gündüzleri 10mbit rahat alırken akşam 500 kb anca alabiliyorum. Ben de akşamları bir şey indirmiyorum sorunu bu şekilde çözmüş oluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 29 Mart 2021; 0:4:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten sorunda bu ama konu amacindan sapti ikna etmeye döndü musadenle basliga ekliyorum yorumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 0:8:49 >
vpn bağlantısı başarılı oldu mu peki bundan emin misin? xboxta bir tarayıcı açıp mylocation.org'a girip bakar mısın? vpn bağlantısı sağlanmamış olabilir.
xbox'ı superbox'a değil bilgisayarının wifisinden dağıtılan ağa bağladın değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 29 Mart 2021; 0:10:31 >
Pcde oldu ama dedigin gibi pcde mobil etkin noktayi acip.baglandigim zaman sonuc bu sekilde
Dogru yaptigima eminim xboxta ethernet kablosunu cikarip kablosuz olarak pcnin verdigi ag baglantisini kullandim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 0:23:40 >
sen yine de xboxtan mylocation.org sitesine girip nerede gözüküyorsun bir bak hocam. emin olalım. olmadı başka yöntemler de var.
Artik yarin bakariz malum saat 12yi gecti normale dondu yarin sabah is var aksam tekrar yapip atarim resimleri
tabi hocam
Bütün ispler berbat hepsi gizli gizli kısıyor bir yerden
-
Hocam senin demek istediğini aşağıdaki görselde net şekilde anladım.
Burada 19.13 megabit diyor yani test sitelerindeki hızı söylüyor. (Mb. Küçük b olursa test sitelerinin verdiği değer büyük b olursa HDD ye yazılan değer.)
Fakat benim kafama takılan 20mbit sınırlı paketiniz den bu hızı nasıl aldınız..
-
-
24 nisanda bitiyor sözleşme çok şükür ya bıkmıştım gerçekten
Onu turknetten test edip karşılaştırmak icin atmistim ordaki degerleride gostermek icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum54 -- 29 Mart 2021; 18:18:36 >
-
Bence siz mbps ile mb/sn işini tam anlamamışsınız. 😬 -
Microsoft Store hızı buglu gösteriyor hocam. 8MBps'lik internet bağlantısında bile 10-20MB/s gösteriyordu.
Hocam buglu olduğu için acaba bir virgül kaydırmak mi gerekiyor? Çünkü oyle yaparsak 2,17MB/S yapiyor, ustteki de 200Kb/s civarı hiz yapıyor. Eger kullanıci gerçekten sorun yaşıyorsa hiz bu şekilde olabilir.
bug değil orada gösterilen hız Mb/s yani megabit/saniye. yani 2 yazan gerçekten 2mbit, hızı düşük. gündüz 20Mb/s yani 20mbit normal.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X