Git lan konu dışında takıl senin beynin yetmez bu konulara hadi yallah < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ (11. sayfa)
-
-
sadece belirli sunucular kısıtlandığı için vpn ile o sunuculara uygulanan kısıtlanmayı aşabilirsin. evet işe yarar, iyi hız veren bir vpn lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
az sakin. konu sahibine hak veriyoruz biz de zaten başından beri.
artık onu bunu bırakıp bu kısıtlama nasıl aşılır buna odaklanılmalı.
Ben sakinim merak etmeyin..
Önce DNS deneyin olmadı hızlı proxy deneyin oda olmadı hızı yüksek paralı VPN deneyeceksiniz
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986Ben sakinim merak etmeyin..
Önce DNS deneyin olmadı hızlı proxy deneyin oda olmadı hızı yüksek paralı VPN deneyeceksiniz
Dns proxy dmz acip sabit ip atayarak hepsini denedim malesef olmadi denemelik vpn aldım sadece pcde ise yaradi
Modeme nasil vpn atmaya calistim kabul etmedi superonline modemlerde vpnyi kisitliyor bu kisitlamayi baska vpn kullanarak cozuyolar ama deneme sansim olmadi malesef
hocam mylocation.org'a girecektin xboxtan, ne oldu o iş?
İşini sağlama almış çakallar
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__hocam mylocation.org'a girecektin xboxtan, ne oldu o iş?
Bu aksam kiz rahat vermedi acamadim inan en kisa surede donmeye calisacam sana
Dün gece tesadüfen farkettiğim bir durum. Gece saat 00:00'ı geçince aynı indirme 220kbps'lerden 7-8mbps'lere çıktı bir anda...
Aynen ole dakika sasmiyor 8 12 arasi düşüyor
Ne saçma bir durumdur ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X