Kardesim dedigini yaptim ama vpnyi pcden acinca konsolun baglantu devamli koptu hic bi sekilde baglanti kurmadi vpn kapatinca baglantida sirun yok konsolda ips adresi alinamadi diye hata verdi anlamadim bende pcde olay duzeliyo son olafak modeme vpn yuklemek kaldi ama onuda nasi yapicam hic fikrim yok biraz karmasik geldi bana < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL SÜPERBOX AKŞAM SAATLERİNDE DOWNLOAD REZİLLİĞİ (12. sayfa)
-
-
Superbox'a vpn kurmak engellenmiş technopat editörü Ali Güngörün demesine göre. Bu işi modemden halletmek istiyorsan vpn destekli başka bir router lazım. superbox routera internet sağlayacak, router vpne bağlanıp dağıtım yapacak. siz de routera bağlanacaksınız.
ek maliyet istemiyorsan bazı cambazlıklarla yine xboxa vpn aktarılabilir. akşam onunla ilgili yazarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superboxtaki sim karti cikarip telefona bagliyip deneyim dedim sebeke gelmedi modeme gore ayar çekmişler sim karta galiba
evet superbox dışında bir alette çalışmaz
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__evet superbox dışında bir alette çalışmaz
Çalıştığını iddia edenler var.
Rootlu telefonda süperbox un IMEI ini telefona gömeriseniz oluyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 31 Mart 2021; 17:16:6 >
evet çalışır öyle ama genele hitap eden bir şey olmadığından söyleme ihtiyacı duymadım. adama telefonu rootla imei yaz diyemem ya :)
Kullanmakta kararlı ise yapacaktır.
yapsın yapmasına da, hız düşüklüğüne bir faydası olmayacak
@maximum54 neden telefonda kullanmak istemiştin?
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__yapsın yapmasına da, hız düşüklüğüne bir faydası olmayacak
@maximum54 neden telefonda kullanmak istemiştin?
Telefonda VPN kullanabilir diye düşünüyorum.
telefonda vpn zaten kullanabilir. bunun için superbox hattını telefonda kullanmaya ne gerek var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 31 Mart 2021; 19:31:22 >
Belki süperbox niyetine kullanacak interneti yayacak
kardeş o işi zaten superbox yapıyor. kendi cevap versin bence böyle havaya konuşuyoruz :)
Süperbox VPN engelli denildi konuda o bakımdan dedim
telefona hattı takıp vpne bağlanıp hotspot yapsa bile hotspotta vpn aktarılmıyor. ama madem root yapıp imei yazacak kadar çılgın, rootla çalışan vpn tether ile yapılabilir gibi
quote:
Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__telefona hattı takıp vpne bağlanıp hotspot yapsa bile hotspotta vpn aktarılmıyor. ama madem root yapıp imei yazacak kadar çılgın, rootla çalışan vpn tether ile yapılabilir gibi
ya telefona takıp deneme isteme amacım tamamen farklı yöntem denemek için sonçta modemide turkcell veriyor belki farklı bi sonuç olur diye düşündüm
-
valla hocam dediğim gibi çalışsaydı bile kısıtlama yine olacaktı. sistematik bir engel çünkü belirli bir saatte belirli hostlar kısıtlanıyor. cihaz fayda etmez.
Lte kart destekli ve işlevsel firmware - vpn arayüzü olan bir modem iş görebilir aslında. Yanlış mıyım? -
evet hocam mesajımda belirtmiştim
Konu hızlı ilerlediğinden kaçırmışım. Teşekkürler. -
Superbox'a anten takarsanız internet hızınız %10 artabiliyor. 10 Mbps hız alıyorsanız 11 Mbps olur, 100 alıyorsanız 110 olur.
Ben 2 tane takmıştım ZTE modema arkasına hakikaten hızda 1 mbps felan artış olmuştu.
Ya da ben yanlış biliyorum o anten wi-fi kapsamasına etki ediyordur, ama bildiğim 4G üzerine kapsama ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X