Şimdi Ara

Turkcell Superbox Kullanıcıları Neden Sesiniz çıkmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell geçtiğimiz hafta yaptığı bir güncelleme ile superonline fiber hızlarını indirme 50 megabit yükleme 20 megabite kadar çıkardı. Buraya kadar çok güzel gerçekten alkışlanacak bir hareket yaptılar kendilerini tebrik ediyorum ama birşeyi unuttular. Aylık 199 TL fatura ödemesi yapmayı göze almış çevresinde sağlam bir alt yapı olmaması sebebiyle paraya kıyıp superbox 4.5 abonelerinin internet hızlarında herhangi bir değişme olmadı.
    Şu an evimde kullandığım internet hızım superbox 20 megabit indirme ve 5 megabit yükleme aylık 199 tl
    Şimdi buradan Turkcell firmasına soruyorum. Bizim suçumuz ne? Biz de bu süreçte online eğitim hizmeti veriyoruz. Biz de mağdur olmuş durumdayız bu hızlar bizler için yeterli değil hele hele ödediğimiz faturanın karşılığı hiç değil. O zaman neden üvey evlat muamelesi görüyoruz.

Şikayetvar.com üzerinden konuyla ilgili bir şikayet oluşturdum. Talebim gerekli yerlere iletildi vs ama Turkcell'in bu konu ile ilgili birşey yapmaya niyetli olmadığı aşikar o zaman superbox kullanan kardeşlerim sizlerinde benimle birlikte bu talebi iletmeniz gerekiyor.

ilgili şikayetim:

• kusura bakmayın ama bu istek çok havada kalan tuhaf bir istek, öncelikle fiberli superonline ile gsm üzerinden çalışan servis altyapıları itibariyle bir birinden ayrı servisler, elmalar ile armutları birbirine karıştırmaya gerek yok.

fiberde hangi hatta ne kullanım var görüyorlar ve kendilerini zora sokmayacak maddi manevi bir sorun olmayacağı için laf olsun diye bu hız arttırma kampanyasını yapıyorlar, iki üç ergen tip dışında kimse hız arttı tüm interneti indireyim demiyor, ki dese bile herkesin bant genişliği ayrı pek bir sorun teşkil etmiyor.

ama 4.5g de durum öyle değil, hızları arttırmaya kalksa ortalık karışık, band genişliği ortak paylaşıldığı için birinin yaptığı luzumsuz downloadlar başkalarının hızını pingini arttıracak, ayrıca maddi manevi mobilin masrafı fibere göre yüksek olacak, o yüzden böyle birşey beklemek hayal olur.

zaten bu tarz kampanyalar yapılırken amaç sadece göz boyamaktır, fiberde maliyeti olsa o kampanya yapılmazdı, 4.5g de maliyet etkisi olmasa onada yaparlardı.
  • kusura bakmayın ama bu istek çok havada kalan tuhaf bir istek, öncelikle fiberli superonline ile gsm üzerinden çalışan servis altyapıları itibariyle bir birinden ayrı servisler, elmalar ile armutları birbirine karıştırmaya gerek yok.

fiberde hangi hatta ne kullanım var görüyorlar ve kendilerini zora sokmayacak maddi manevi bir sorun olmayacağı için laf olsun diye bu hız arttırma kampanyasını yapıyorlar, iki üç ergen tip dışında kimse hız arttı tüm interneti indireyim demiyor, ki dese bile herkesin bant genişliği ayrı pek bir sorun teşkil etmiyor.

ama 4.5g de durum öyle değil, hızları arttırmaya kalksa ortalık karışık, band genişliği ortak paylaşıldığı için birinin yaptığı luzumsuz downloadlar başkalarının hızını pingini arttıracak, ayrıca maddi manevi mobilin masrafı fibere göre yüksek olacak, o yüzden böyle birşey beklemek hayal olur.

zaten bu tarz kampanyalar yapılırken amaç sadece göz boyamaktır, fiberde maliyeti olsa o kampanya yapılmazdı, 4.5g de maliyet etkisi olmasa onada yaparlardı.

• bende 20 megabit lik superbox paketindeyim sesiniz cikmiyor derken superbox konusunda 1 aydir tartisiyoruz bizede guncelleme gelmesi lazim diye ben seni ilk defa goruyorum :) ben gelecegine inaniyorum az sabir soylediklerinde haklisin bizlerde ayni dusuncedeyiz gelmesi lazim 2 katla tarzi birseyler olsa sahane olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harbiden bu fiyatlar güncellensin. Benim isteğim 20'lik fiyatına sınırsız geri gelsin

• Şu an zaten herkes evlerinde normalden daha yoğun şebekeler. Bir de siz hız arttırımı isteyinde çöksün sistem. Siz hızlı internete girin diye insanlar kullanamasın 4.5G yi

Saçma bir istek

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

kusura bakmayın ama bu istek çok havada kalan tuhaf bir istek, öncelikle fiberli superonline ile gsm üzerinden çalışan servis altyapıları itibariyle bir birinden ayrı servisler, elmalar ile armutları birbirine karıştırmaya gerek yok.

Öncelikle bu açıklamanız için teşekkür ederiz ama sizin açıklama da hava da kalmış!
    Havada kalmayan şeylerden bahsedelim o zaman? Aylık 199 TL fatura ödüyor olduğumuz gerçeği gibi? Düzeltsinler sistemlerini geliştirsinler! Biz bu şekilde sesimiz çıkmayıp önümüze konan her şeyi kabul ettiğimiz sürece kimse bu ülkede internet alt yapısının gelişmesini beklemesin.
    Biz istiyoruz bu güncellemeyi ve buna müdahale etmek kimsenin haddi değil.
    Yıllarca Turk telekom yüzünden berbat altyapılarla 10 megabiti bile göremedik. Şimdi madem Turkcell öne çıkarak internet hız tarifelerinde bir güncelleme yapıyor bizlerinde bir şekilde bu güncellemelerden yararlandırılması lazım.
    alt yapı sistemlerinin farklı olması vb durumlardan bahsetmişsiniz yok internet alt yapısı çöker vs bu tür lüzumsuz laflara gerek yok. Toplasan kaç tane superbox abonesi var zaten 20 megabit değil 50 megabit olsa ve bu sistem çöküyorsa yazıklar olsun. Bu arada Superbox'a önceden abone olup allah ne verdiyse 4.5 ne kadar destekliyorsa hız alan müşteriler de var bunu da belirtmek gerekiyor.

• Tartışmak ayrı bunun için bir yerlere başvuru yapmak ayrı! Bence organize olarak gerekli yerlere başvuru iletmemiz gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoabalkes

Harbiden bu fiyatlar güncellensin. Benim isteğim 20'lik fiyatına sınırsız geri gelsin
    Kesinlikle haklsızınız bizim ne suçumuz var benden 2 ay önce üye olan aynı fiyata sınırsız hız sahibiyken ben 20 megabitle sınırlı kalmak zorunda kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaptikBirHataKomiserBey

Şu an zaten herkes evlerinde normalden daha yoğun şebekeler. Bir de siz hız arttırımı isteyinde çöksün sistem. Siz hızlı internete girin diye insanlar kullanamasın 4.5G yi

Saçma bir istek
    Öncelikle isteğimin saçma olduğu değerlendirmesi yapmak sizin haddinize değil. Sistemin çökeceği vb durumdan bahsetmişsiniz onun muhattapı da ben değil bizlere 50 megabitlik bile alt yapı sağlayamayan Turkcell'dir, Turk telekom'dur, vodafone'dur
    kaale alıp cevap dahi vermek istememiştim ama Turkcell firmasının sahibi bile zarar edecek olsa sizden daha medeni bir cevap verirdi. Siz böyle koyun gibi önünüze verilenle yetinmeye devam edin. dünya ışık hızında internete geçerken adsl 8 megabit internete 69 TL ödeyerek dünyanın en pahalı ve yavaş internetini kullanmaya devam edin!

• yunusemresrgl kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz hizmeti kullanmıyorum, kullanmayıda düşünmüyorum, ben size gerçek durum tespitini yaptım, bir ürünü kullanıp bu yorumları yapmak size bir sonuç getirmiyor, illa bir sonuç elde etmek için böyle hayali isteklerde bulunmak yerine diğer iki firmadan benzer bir ürün talep ederek superbox'ın tekeli kırmaya çalışmak daha gerçekçi bir hareket olacaktır.
  • yunusemresrgl kullanıcısına yanıt
    3 yukarıda da benzer bir cevap vermişti arkadaş.

Bende
    ekmek 500 gram
    Yunurtalar 100 gram
    Damacanalar 29 litre
    Elektrik 2 kuruş
    Su 1 kuruş
    Doğalgaz 5 kuruş olsun istiyorum.

Ama olmuyor. Arkadaş yukarıda çok güzel açıklamış. Fiber vs de herkesin bant genişliği farklı demiş.

4.5G de öyle değil. Herkes aynı bandı kullanıyor ve kullanan kişi sayısı ya da veri miktarı ne kadar artarsa o kadar yavaşlar.

Diğer sistemlerd bu işler kablo ile oluyor. 4.5G de baz istasyonu ile her yere baz istasyonu koyulabilirse ve bu baz istasyonları da bedava olursa neden olmasın istediğin.

Adamlar fiber için bile bunu belli bir süre verdi göz boyamak için.

200 tl ye sözleşmeyi yapıp sonra çocuk gibi ağlamak neden.

Bir şeyi protesto edeceksen almazsın senin gibi almaz diğer insanlarda tepkini koyarsın ondan sonra düşer fiyatlar.

Senin tek başına cılız tepkin bunu değiştirmeyecek maalesef. Turkcell de çalışan bir arkadaşım geçen söyledi. Şu an bu fiyatlardan inanılmaz başvuru alıyor turkcell superbox.

Boş konuşmuyorum senin gibi maalesef elimde veri var!

Blok!

• Çok bilmiş havalarınızla gelip burada artistliğimizi de yapmış bir de blok atıp gitmişiz heyyyy be ne kahramanca çıkış yapmış Efelerin efesi! Ben bu söylediklerinizin hepsini anlayacak eğitime ve bilgi seviyesine sahibim bana bunları açıklamanızın bir lüzumu yok ben organize yapılacak bir hareketin sonuç doğuracağına inananlardanım daha önce farklı firmalarda bu şekilde gelen yoğun talepler firmaları harekete geçirdi gereken yapıldı. Siz olmaz o iş boşa uğraşma diyenlerdensiniz, ben sizin gibi değilim asla da olmadım. Ben talebimi en azından iletip gerekli yerlere başvuru yapıp sonuç bekleyenlerdenim. Yaşadığımız ülkenin şartları bunu gerektiriyor çünkü istemezseniz kimse size bir şey vermiyor. 200 TL internet faturamı paşalar gibi veririm hatta gerekirse 300 TL veririm bazı şeylerin parayla alakası yoktur, kaliteli bir hizmete ulaşmak için bazı şeyleri gözden çıkarmış kişilerdenim.
  • Ticari olarak kesinlikle istediğinizde haklısınız. Ancak biraz üstüne gitmeden de olmayacak bir şey. Direk 50 Mbit'e yükseltmek istemeyebilirler ki, şuanda çoğu yerde 50 Mbit hız telefonlarda görülmüyor zaten. Yine de iyi bir miktarda hızı şebeke yoğunluğuna uygun bir şekilde arttırırlar umarım. Ancak şebekelerde muazzam yoğunluk var şuan, birkaç Mbit alan kullanıcılar var ki bunları da düşünerek ciddi bir şeyler yapmayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 28 Nisan 2020; 18:29:14 >
  • Uygun fiyata 5 mbps verse razıyım, bu hizmette hız değil fiyat en büyük kısıt...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.