Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300ü geçemedim hafta sonu boyunca altyapı bu kadar destekliyse 200lük pakete geçilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Steam'den yüksek hızla indirmek isteyen arkadaşlar, Amerika sunucularını tek tek denesin..

Ben yaklaşık 2 aydır 1gbps tarifeyi kullanıyorum. Türkiye sunucularında maks 300mbit civarı hız gördüm.

Şuan New York seçili bende.. genel olarak steam indirme hızım 900 1000 mbit civarı..

Torrent tarafında ise, ortalama 700 800 mbit civarı hız alıyorum(seed yüksek ise)

• FTTH kullanıp 1000mbps alamayanlar cat5 kullanıyor olabilir misiniz. Ben arkadaşlarım fln cayır cayır çoğu sunucuda yüksek verim alabiliyoruz

• sol altyapısı kullanan vodafone fiber net ile 100 mbit alıyorum. keşke vodafone da yapsaydı

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

Süperonline omurgası her yerde iyi çalışmıyor, bazı semtler her sunucu için 1000 alırken, bazı semtler de 200-300 de takılıyor

• sniper23 kullanıcısına yanıt

sizin işlemci ne ?

• yakamoz01 Y kullanıcısına yanıt

Vodafone bundan sonra zor yapar. 200mbps paketleri bile kaldırmışlarTurkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim başımda şöyle bir dert var

Ben hali hazırda 100 Mbit kullanıyorum. 1000 Mbit hıza geçmek istedim. Müşteri temsilcisini defalarca aradım hatta kurulum ekibi bile istedim. Onlarca kere altyapınız desteklemiyor dediler.

Dün hız testi yaptım. Kablolu olarak 881 Mbit çıktı sonuç. Bugün bir kere daha yaptım. Download 770 Upload 193 Mbit çıkıyor. Farklı sitelerden de denedim. Onlarda da benzer sonuçlar geldi.

Bir de 5G olarak telefondan denedim. Onda da 340 - 450 arası sonuçlar verdi.

Benim anlamadığım, altyapı desteği yoksa ben bu hızları nasıl alabiliyorum ?

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Ryzen 3700x

allah allah, güçlü aslında, nasıl darboğaz yapar anlamadım

• Attan Inip Essege Binen kullanıcısına yanıt

Senin sistemi değiştirmişler ama sisteme kayıt etmemiş olabilirler. Veya en başta hatalı giriş yapılmıştır.

Bana da öyle geliyor

Ama müşteri temsilcisini arıyorum sonuç çıkmıyor. Defalarca mail attım sonuç yok. Kurulum ekibi istedim o da birşey yapamıyor. Sisteme giremiyorum diyor.

Bıktırdılar vallahi ne yapacğaımı şaşırdım.

Dünden beri test yapıyorum 880 altı çıkmıyor. 2 gündür

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attan Inip Essege Binen -- 18 Eylül 2022; 19:11:51 >

• Sol 100mbit kullanicisiyim. Bu hafta sonu sayesinde ac1500 dual band ve fiziki 5ghz sinirinin 880 mbs oldugunu iddia eden re505x repeater imin 135 mbs den fazla hiz veremedigini kesfettim.

Firmware i guncelledim. Ayarlarinda oynamadigim yeri kalmadi. Yok adam 135 de 135 diyor.

Bana yeni router/repeater ya da mesh yollari gozuktu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akelei kullanıcısına yanıt

Benimde re305 öyle. Re505x'te gigabit ethernet olması lazım, belki ethernetten çözüm olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRUPROX -- 18 Eylül 2022; 19:30:14 >
  • TRUPROX kullanıcısına yanıt
    Kablosuz dagitiyorum hocam. Pek cozum olmaz bana.

• Akelei kullanıcısına yanıt

Tanımlayamadığı çok fazla müşteri var benim gibi, altyapınız yetersiz diyorlar ftth ve wifi6 modem ile, sizde de belki sıkıntı modem değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 18 Eylül 2022; 20:32:52 >
  • gördüğüm kadarıyla kullandığım dahili ont li fiber modem, performansı ciddi şekilde kısıtlıyor gibi duruyor, cihaza root erişimi yapıp systune yapmak gerekli, ancak henüz bir kapı bulamadım, shell e düşmenin yolunu bilen varsa yazarsa sevinirim.

zapret -> https://pastebin.com/cVGZzwix

özelden mesaj atmayın gsm no farklı hesapda kitli kaldı doğrulamam yok.

• ataman5 kullanıcısına yanıt
    hocam benim modemle ya da hattimla sikintim yok. 930/940 lari stabil bir sekilde aldim bu hafta sonu. Benim sikintim kendi repeater imla yani ev icinde kendi kurdugum wifi dagitim agi ve su ana kadar sikintisiz oldugunu dusundugum tp link re505x le.

Repeaterimda 5 ghz olmasina ragmen 135 mbps yi asamiyorum. Benim sikintim bu.

• fiber aboneleri için geçerli sadece..adsl de zaten veremez onu

• Ya arkadaş hem ortak altyapı diye çığırtkanlık yapıyorsunuz, hem de zaten fiber olan yere tekrar kendi altyapınızı götürüyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.