Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Emin miyiz hocam? Koca şirketler. İnternet çağı ilerliyorken böyle bir şeyi desteklemeyeceklrini zannetmiyorum ben ama. 14mb/s'Tan yukarı çıkmadı

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek
  • Ulan steam torrent bile daha hızlı senden

• Şu anda Epic games'ten 550-650 Mbps arası indirme yapabiliyorum.

• telekom denen allahın enayi şirketi 1gbit e geçti geçeceğine ama daha yeni taktıkları modem kablosuz 400mbiti bile görmüyor nasıl acizane bir durumdur bu ya . adamlar 500mbit taahhüt verdirirken sözleşmesine bu hıza ancak ethernet ile varabileceğinizi kabul ediyorsunuz diye bi madde eklettirecek .

kesinlikle telekomun fiber modemleri yeni piyasaya çıkacak 500 ve üstü bağlantılar için wireless ten bu hızı veremiyor . kronik bir sıkıntı haline geldi .. notebook umda wifi - 5 protokolünü kullanan 8260 var 800 mbiti destekliyor ama ne haltsa 200 mbitin üstüne çıkamıyor 5 ghz de . allahın daha eski cep telefonu s9 a bağladığımda 400 mbiti gürüyor ne iştir anlamadım çözemedi hyar herifler 3 haftadır .

bu kafayla anca zenginleri kandırırlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 17 Eylül 2022; 22:15:53 >
  • benim 500/20 :) beni pass geçti superonline galiba.

• Modeme reset atıp deneyince iyiydi bağlantı hızı ama şimdi deneyince 100 mbit bağlantım ile 20 mbit download hızı gösteriyor test...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt

speed dublex 1gbps oldugundan emin misiniz.

• Bende 300ü geçmiyor hız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MordSithh kullanıcısına yanıt

Hayır değilim herhangi bir ayar veya değişiklik yapmadım,modeme reset atıp denedim 190 mbit gösterdi download hızı sonrası yine 20 mbit hızlar...

• hidolgoo kullanıcısına yanıt

peki hocam. bende sorun oydu da :/

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Ya da diğer bir ihtimal ki ben buna daha çok inanıyorum, superonline'ın yurtdışı çıkışları yetersiz o sebeple de bu hızları sadece yurtiçinde alabiliyoruz.

ZTE H3600 modemden kablosuz kullanarak yaptığım bazı testlere göre şu sonuçları aldım:

Turkcell İzmir Speedtest.net: 875Mbps(Muhtemelen kablolu olsam 940 mbps alırdım ama evde kablolu kullanabilen cihaz yok)

31173 Frankfurt Speedtest.net: 600Mbps

App Store: 100 Mbps

Play Store: 100 Mbps

Google Drive: 200 Mbps

Steam: 250 Mbps

Epic Games: 250 Mbps

Bol seedli torrent: 400 Mbps

Fast.com: 600Mbps

Açıkçası ben mevcut kullanmakta olduğum 100/10 paketimin taahhütü bittiğinde 1000 zaten hiçbir yer veremiyor ama kesinlikle 500 o da olmazsa 200 alırım diyordum. Artık bu düşüncemden vazgeçtim 100 mbps olarak taahhüt yenileyeceğim. Upload da 50 olursa uzun yıllar böyle kullanırım. Sırf hız testi yapıp foruma ya da arkadaşlarıma gösterip hava atmak için kullanamayacağım hıza para vermeyi doğru bulmuyorum.

Edit: Manisada yaşıyorum ve CGN'de değilim. Statik IP de kullanmıyorum dinamik gerçek IP'ye sahip olduğum halde durum bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanorta00 -- 17 Eylül 2022; 22:47:18 >

• furkanorta00 kullanıcısına yanıt

bence de hocam. 100e 50 veya 200e 50 verseler mis gibi olacak da işte :/

• Superonline kendi sisteminin kapasiteisini test etmek için yaptı bence bunu

Sınıfta kaldı bence , 70 i geçmedi modemi resetlememe rağmen

• YALAN!! Yok öyle bir şey maalesef benim eve kadar fiber ftth ve wifi6 modem var hiç bir tanımlama yapamadılar 100mbit aynen devam ediyor böyle bir rezillik yok! Sözde fiber diye boşuna demiyorum. 1000mbit hızı tanımlayamadılar! İnanmayın bunların boş reklamları hep ftth wifi 6 modeme 1000mbit veremeyen isp TURKCELL SUPERONLINE!

• Büyük yalancılar, bunların fiberi de çakma başka bir şey değil!

• wifi 6 modem isteyebilir miyiz superonline'dan? 100 megabit kullanıyorum 10 yıldan fazla. Hala modem çok eski. Ücret talep ediyolar mı?

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    125 TL Faturaya yansır. Yeni kurulum da Ücretsiz Sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-701484EF2 -- 17 Eylül 2022; 23:34:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler

• Benimkini bugüne özel düşürdüler galiba diğer günler daha hızlıydı

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    50mbit e 35 40 anca çıkarken bugün 49 50 leri görebildik. Sorun modemde değilmiş demekki.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.