Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kablosuz wifi6 ile modem yaninda 730mbit/95 mbit gördü 500/20aboneligim vardi modeme kadar fiber geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hg255s kablo bağladığımda 890/95 gördü, epic'ten oyun indirirken 35 mb/s'ye ulaştı en fazla.

• Ben 4 senedir vodafone fibermax 1000 mb üyesiyim bu hıza cok alıştım aşşağı hızlara bakasım yok yalnız yurt dışı bağlantı hızları ülkemizin hiç iyi değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Superonline da hızlar yapay ya 1000 kullanıyordum benimde 22mb/s yle indiriyordu.Statik ip de denedim bir şey farketmiyor.500'lük pakete geçtim o yüzden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Vodafone da 1000 lik paket yok ki hocam ?

• Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek İzmir vodafone fibermax hızım vodafone bizim sokağa fiber hat bağladı

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Evet ben de öyle düşünüyorum.

• merhaba arkadaşlar ethernet kablo ile bağlandım ama hız alamıyorum 1000 mbps hız hafta sonu hediye vereceklerdi

sizde nasıl çıkıyor o hızlar

• nevrans kullanıcısına yanıt
    Normalde 1000 lik paket gözükmüyor hocam nasıl aldınız ?

• TRUPROX kullanıcısına yanıt

wifi kartın 867 mps maksimumdur o nedenle . WİFİ 5 standardında kartınız vardır

• fearless_X kullanıcısına yanıt

Kart ax200 hocam.

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek

• Mariano3 kullanıcısına yanıt
    500 kullanıcısıyım, bana da gelmedi.

• Project Zhao P kullanıcısına yanıt

Bende sorun yok hocam fast hariç her yerde tam hıza yakın alıyorum.

FTTH CAT6

Frankfurt

TR Türknet

• TRUPROX kullanıcısına yanıt

Benim hız değişmedi sizin yine iyi 866 ya çıkmış

• Hız değişmesi sadece yükleme hızı 25 mbiti gördü o kadar indirme hızı aynı 25-26

Tıraş

• Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek
  • Ne yapıyorsun SOL ?

Ekleme:

Defalarca test yaptım, sonunda bu sonucu elde edebildim. Bazı testlerde down 150'lerde kaldı (paket 500, bağlantı kablolu) bazen tamamen gitti. Statil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 17 Eylül 2022; 18:35:3 >

• Bunlar hala fiber altyapısı genişletecek, bunlar daha İstanbulda yayılamadı Turknet gigafiber bunlardan hızlı ilerliyor.

Alternatif altyapı gelene kadar malesef TT'nin yüksek fiyatıyla 1 Gbps devam.

• Antlion A kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, evde wifi 6 cihaz yok 😃

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.