|
Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (9. sayfa)
-
-
Kablosuz wifi6 ile modem yaninda 730mbit/95 mbit gördü 500/20aboneligim vardi modeme kadar fiber geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hg255s kablo bağladığımda 890/95 gördü, epic'ten oyun indirirken 35 mb/s'ye ulaştı en fazla.
Ben 4 senedir vodafone fibermax 1000 mb üyesiyim bu hıza cok alıştım aşşağı hızlara bakasım yok yalnız yurt dışı bağlantı hızları ülkemizin hiç iyi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Superonline da hızlar yapay ya 1000 kullanıyordum benimde 22mb/s yle indiriyordu.Statik ip de denedim bir şey farketmiyor.500'lük pakete geçtim o yüzden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vodafone da 1000 lik paket yok ki hocam ?
-
Evet ben de öyle düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar ethernet kablo ile bağlandım ama hız alamıyorum 1000 mbps hız hafta sonu hediye vereceklerdi
sizde nasıl çıkıyor o hızlar
-
Normalde 1000 lik paket gözükmüyor hocam nasıl aldınız ?
wifi kartın 867 mps maksimumdur o nedenle . WİFİ 5 standardında kartınız vardır
-
Kart ax200 hocam.
500 kullanıcısıyım, bana da gelmedi.
-
Bende sorun yok hocam fast hariç her yerde tam hıza yakın alıyorum.
FTTH CAT6
Frankfurt
TR Türknet
-
Benim hız değişmedi sizin yine iyi 866 ya çıkmış
-
Hız değişmesi sadece yükleme hızı 25 mbiti gördü o kadar indirme hızı aynı 25-26
Tıraş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ne yapıyorsun SOL ?
Ekleme:
Defalarca test yaptım, sonunda bu sonucu elde edebildim. Bazı testlerde down 150'lerde kaldı (paket 500, bağlantı kablolu) bazen tamamen gitti. Statil değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 17 Eylül 2022; 18:35:3 >
-
Bunlar hala fiber altyapısı genişletecek, bunlar daha İstanbulda yayılamadı Turknet gigafiber bunlardan hızlı ilerliyor.
Alternatif altyapı gelene kadar malesef TT'nin yüksek fiyatıyla 1 Gbps devam.
-
Bilgi için teşekkürler, evde wifi 6 cihaz yok 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X