peki hocam. ben de uğraşmamak ve maliyete gerek olmadığı için ekstra bi modem almıyorum yerine. id sifre var elimde almıştım ama ztn 100mbps kullanıyoruz. :P |
Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (7. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Modemi resetledikten sonra upload 100 oldu ama download her zamanki gibi 250-350 git gel yapıyor Paketim 200/10
Dediğiniz ayarları yapmak için arayüze girdim Kanal Genişliğini Oto 20/40/80/160 MHz yaptım ama yinede download'da artış olmadı
-
CGNat IP havuzundayım 1000 mbps kullanabiliyorum. Üstelik en kötü ip havuzlarından birindeyim maç saati yurtdışı çıkışını 5 mbps yapıyorlar.
-
Upload 100 civarı ama download 500 yine bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı şekilde upload 100 civarı ama download hala 200
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquireX -- 17 Eylül 2022; 9:44:37 > -
sadece Upload hızım artmış
-
100mb paketim var 6 aydır 1gb download veriyordu bu haberden sonra hızım 150/10 düştü yapacakları işe tükürem pingde artı aşırı
-
Olmuş.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 17 Eylül 2022; 11:33:19 >
-
Hocam bant genişliği max 80 görünüyor bende. Modem wifi 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben de ne alaka diyordum
Yurtiçi simetrik 100Mbps
-
500mb fiber kullanıyorum, ben de hala hız değişmedi?
-
35mbitti simdi 85 cikiyor bende de
-
Sadece upload hızları artanlar modeme gelen ethernet kablosuna baksınlar. Modem ayarlarından sistem tarafında ethernet bilgisinde 1000 yazması lazım. 100 yazıyorsa o hızı geçemezsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FTTB bağlantıda 25/50/100Mbps paketler kullanıp hızı artan oldu mu?
-
Değişen pek bir şey olmadı.
180 Mbit /100 Upload görüyorum. Başka türlü artmıyor..
1. 000 Mbit yine hayallerde kaldı :(
Huwaei HG8245X6
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar 2 gün yüksek hız verip bir çok şey yaptılar
- yüksek hızı herkese tattırıp alıştırdılar, şimdi bir çok insan yüksek pakete geçmek isteyecek
- altyapılarının kaldırıp kaldırmadığını öğrendiler
- Speedtest ortalamasını yükselttiler, hepiniz test yapıp Superonline'ı hızlı gösteriyorsunuz :)
- Türk Telekom'luları kıskandırdılar
-
Şu an 100mb/s ile dosya indiriyorum. 100mbit kullanıyorum defalarca hızı yükseltmek için aradım ama müşteri temsilcileri hep baştan savma cevaplar verip alt yapı yetersiz dediler. Nasıl arttıracaz bu hızı?
-
resetleyince oldu bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X