Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

peki hocam. ben de uğraşmamak ve maliyete gerek olmadığı için ekstra bi modem almıyorum yerine. id sifre var elimde almıştım ama ztn 100mbps kullanıyoruz. :P

• Antlion A kullanıcısına yanıt
    Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek

Modemi resetledikten sonra upload 100 oldu ama download her zamanki gibi 250-350 git gel yapıyor Paketim 200/10

Dediğiniz ayarları yapmak için arayüze girdim Kanal Genişliğini Oto 20/40/80/160 MHz yaptım ama yinede download'da artış olmadı

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

CGNat IP havuzundayım 1000 mbps kullanabiliyorum. Üstelik en kötü ip havuzlarından birindeyim maç saati yurtdışı çıkışını 5 mbps yapıyorlar.

• Upload 100 civarı ama download 500 yine bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde upload 100 civarı ama download hala 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquireX -- 17 Eylül 2022; 9:44:37 >
  • sadece Upload hızım artmış Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek 

• 100mb paketim var 6 aydır 1gb download veriyordu bu haberden sonra hızım 150/10 düştü yapacakları işe tükürem pingde artı aşırı

• Olmuş.

• TR İçi

Yurt dışı, Frankfurt;

Yurt dışı, Hollanda;

Yurt dışı, sofia

yurt dışı fransa

Hetzner speedtest;

değerlendirmeme gelirsek, sanırım bu limitlerin kaldırılması olayı yurt içi trafik ile alakalı,

yurt dışında gigabit göremedim, ancak artık tr içi tüm sunucularda 1gigabit i gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 17 Eylül 2022; 11:33:19 >

• Antlion A kullanıcısına yanıt

Hocam bant genişliği max 80 görünüyor bende. Modem wifi 6

• Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek
  • Ben de ne alaka diyordum

Yurtiçi simetrik 100Mbps

• 500mb fiber kullanıyorum, ben de hala hız değişmedi?

• 35mbitti simdi 85 cikiyor bende de

• Sadece upload hızları artanlar modeme gelen ethernet kablosuna baksınlar. Modem ayarlarından sistem tarafında ethernet bilgisinde 1000 yazması lazım. 100 yazıyorsa o hızı geçemezsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FTTB bağlantıda 25/50/100Mbps paketler kullanıp hızı artan oldu mu?

• Değişen pek bir şey olmadı.
    180 Mbit /100 Upload görüyorum. Başka türlü artmıyor..
    1. 000 Mbit yine hayallerde kaldı :(

Huwaei HG8245X6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar 2 gün yüksek hız verip bir çok şey yaptılar

1. yüksek hızı herkese tattırıp alıştırdılar, şimdi bir çok insan yüksek pakete geçmek isteyecek
    2. altyapılarının kaldırıp kaldırmadığını öğrendiler
    3. Speedtest ortalamasını yükselttiler, hepiniz test yapıp Superonline'ı hızlı gösteriyorsunuz :)
    4. Türk Telekom'luları kıskandırdılar
  • Şu an 100mb/s ile dosya indiriyorum. 100mbit kullanıyorum defalarca hızı yükseltmek için aradım ama müşteri temsilcileri hep baştan savma cevaplar verip alt yapı yetersiz dediler. Nasıl arttıracaz bu hızı?

• resetleyince oldu bende.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.