< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (5. sayfa)
-
-
Dalgalanma oldu, res atın olmazsa MH arayıp bağlantı hızı düştü derseniz yeniden profil yüklüyorlar. Şu an 1000/100 alıyorum ben.
-
ben anlamadım hocam. aksamları mı hafta sonumu simetrik uploadmı veriyolar? 100mbps fiber superonline kullanıyorum tv+ ile. upload donwloaddan yüksek çıktı . 89d 92up . (wifi test). alla ala dedim. upload ne alaka 100mbps.. Bunla ilgili bir şey varmı bilgi falan?
-
res attım banada geldi şuan 900/100 civarı alabiliyorum. (Tabiki stabil değil bir 300 geliyor bi 500)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 17 Eylül 2022; 0:17:3 > -
bu hafta sonuna özel 100 upload var
-
-
Eski fttb kutudaki maximum dowload hizi değişmedi ama upload 100 mbps oldu gördüğüm kadari ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi modeme rest atayım normalde 500 mbps kullanıyorum download hızım %60 düşmüş 200 üstüne çıkamıyor fakat upload hızım şu an 100 mbps .Ayarlama yapıyorlar herhalde sabaha göreceğiz bakalım
Edit: düzeldi 900+ download 97-98 upload geliyor sabaha kalmadan düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozcn -- 17 Eylül 2022; 1:15:46 > -
Ankara rekorunu kırmış bulunmaktayım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 17 Eylül 2022; 0:27:36 > -
Fttb de bu hızlandirmadan yararlanabilecek
Hat ne var bilmiyorum ama up down 93 civarı oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Router huawei hg255s'mi hocam, 5GHZ'den bağlandığımda bende de böyle.
Huawei HG8245X6 bir modem bağlandı.
Sabah tam netleşir sanırım. Yalnız Upload 100 Mbit akıyor varya
100 /100 şuan..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
düzeldi şimdi bende de sabaha kalmadı
-
-
23 25lerde surunelim biz.
Keşke simetrik olsa upload hızları.
Tam olarak aynı şey bende de mevcut. Hayır ek hizmet verilir anlaşılır da mevcut hızımızı ayarlama yaparken düşürmenin mantığı nedir? Çok saçma değil mi?
FTTH altyapı- d500mbps/u20mbps olan paket, hafta sonu sürpriz yükseltme(!) ardından d200mbps/u100mbps haline geldi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slaperigtje -- 17 Eylül 2022; 1:9:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ftth altyapı İstanbul, uploud 100 oldu down'da artış yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRUPROX -- 17 Eylül 2022; 0:51:3 >
zte h3600'e wifi 6 üzerinden macbook air m1 ile bağlıyım ve sonuç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X