Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 mbps verdi bakalım. 500 kullanıyordum.

• Bu bile hikaye 100 megabit internet kullanıyorum 170 megabite çıkartmışlar nerede kaldı geri 830 megabit internet müşteri hizmetleri arıyorum alt yapiniz desteklemiyor diyor sabah görüştüğüm müşteri hizmetleri 891 megabit olarak gözüküyor hersey normal diyordu ama ben nedense bu hizi göremiyorum evdeki cihazlari suçluyorlar 12 bin tl lik telefon 9 bin tl bilgisayar Nedense desteklemiyor 1000 megabit internet almamı superonline hayal kırıklığı yarattın

• 926/84 Mbit bağlantı mevcut.

80 Mb/s ile mac update indirdim. iyi denk geldi :)

• Büyük başarı tebrik etmek lazım Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek 

• Krone K kullanıcısına yanıt

Gigafiber kullananlara zam gelmedi.

• istanbul / fatih 'te en fazla kaç mbps alabilirim? hiç burada yaşayan var mı?

• 50mbps kullanıyorum hiçbir şey değişmemiş kağıthane bölgesinde en azından.

• FTTB,vdsl2 kullananlar havayı alacak,sadece gpon için.

• 1 parmak bala iyi reklam yaptılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gördüğüm kadarıyla Superonline abonelerinin büyük çoğunluğu bende dahilim gerçekte alabilecekleri hızın en fazla 100 olduğunu gördü. Büyük hayal kırıklığı oldu.

• Turkcell galiba speedtest le anlaşma mı yapmış anlamadım ki. Speed testte download 85mb upload 95mb görünüyor. başka bir siteden hız testi yapıyorum 27mb download 80mb upload. kullandığım tarife de 25mb fiber.

• Evet ben de 100 Mb fiber kullanıcısı olarak aşağıdaki sonucu paylaşayım.

Pek değişen bir şey olmamış. Ben de upload biraz artmış. E download zaten speedtest'te 100 mb'e göre birraz fazla çıkıyordu. Neticede bu bize uğramamış :)

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek
  • Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek
  • Mortuuus kullanıcısına yanıt

100 mb/s ile indiriyorsan zaten 1000 Megabit kullanıyorsun demektir.

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecekspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/13687881594

WİFİ ile bu hızları alabiliyorum.

• Modeme reset atıp speed test yapınca 190 mbit download hızı gösterdi, ne kadar doğru torrent ile deneyeceğim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Intel adapter ayarından 1 Gbps Duplex (Speed & Duplex bölümünden) yapınca bu sonucu aldım:

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek

Fakat aynı anda staem ve batlenet indirme yapıyorum: Steam : 13mb/s , battlenet 6.9mb/s kullanıyor. Geri kalan 80mb/s nerde acaba?

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecekspeedtest.net
    Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
    https://www.speedtest.net/result/13687974501

PAZARTESİ den itibaren modemi resetlemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 17 Eylül 2022; 22:2:59 >
  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

onlar el atarsa? Elektrik giderse :D

bir de hocam yukarda sorun belirtim var mı acaba bi cevabıınz?

• MordSithh kullanıcısına yanıt

Ne steam nede başka bir sistemde 1000 mbps upload edecek güç yok. Bu yüzden son hıza çıkmaıyorsun.

Bana 6 ay boyunca bedava 1000 mbps verdiler max 300 mbps ile indirme yapabilirsin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.