Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba biz üvey evladız bize niye gelmedi ya ankaranın merkezinde oturuyorum yazık valla

• shelbytr01 S kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsin dostum. Bende Ankara demetevlerdeyim. Bu akşam saatlerinde internet kepaze bir hal aldı. Altyapı çok yeterliymiş gibi dayadılar, darboğaza girdi. Millet çatır çutur indirmeye başlayınca tıkandık.

Haftasonu bitene kadar ya sabır...

Ayrıca birçok yurtdışı kaynaklı site ya yanıtsız kalıyor ya da dakikalarca bekliyor. Normalde pat diye açılan sitede bile top gibi döner oldu. Azıcık izan... Yok kardeşim işte yeterli altyapın ne diye dayıyorsun. Ver herkese en azından 100'er olsun bitsin. Birisi indiriyor, başkasından çıkıyor böyle olunca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 18 Eylül 2022; 0:49:5 >
  • An itibariyle discordda bağlantı sorunu yaşıyorum. Sabit 250 MS pingim var discordda. Speedtest sitesine giremiyorum. Ayrıca nperf sitesinde hızım 350mbit çıkıyor sadece. Başka sorun yaşayanlar var mı ?

• mami9686 kullanıcısına yanıt

Aslında bu kiralama sistemi aşırı şekilde saçma ve etik değil 10 yıl firmayı kullanan birisi 10 tane modem parasını kiraya veriyor ama modem onun olamıyor? Sanki araba kiralama gibi yapmışlar.

• mami9686 kullanıcısına yanıt

öyle deme kolayı var modemı rulo şeklinde sar ve yolla

• 100 Mbps pakette maksimum 12 MB/s görüyorum; 1000 Mbps’ye yükselince Steam'de en yüksek 27 MB/s gördü. Yani 2 katı hız almam bana 170 liradan 400 liraya mal olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam ve epic game en yüksek hızda indirelebilecek sitelerden birileri. Belki bazen 800-1000 mbps görülebilir ama bazen oda şans işi çünkü o an Serverleri yoğun değildir. Yani kisaca yayıncı yada seeder değilseniz 500 mbps hız fiberde yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 18 Eylül 2022; 8:10:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppoe bilgisini bile vermiyorlar :) bi yerimizi yırtıyoruz almak için :) tak çalıştır mantığıyla çalışıyorlar. Bir işlem yaptırmak ölüm. Neden vermiyorlarmış güvenlik açığındanmış bizi düşünüyorlarmış :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt

Bunu karşı taraf anlamıyor ama işte

• shelbytr01 S kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsiniz. Benim eve kadar FTTH Fiber ve wifi6 modemim var, altyapı daha 5 ay önce 0dan kuruldu, 100mbit üstünü göremedik, nereden yazdıysam nereyi aradıysam altyapınız desteklemiyor diyorlar doğru altyapıyı geliştirmeden sadece kablosu fiber olan çakma fiber sattıkları için doğru, zaten aynı sebepten aylardır yüksek gecikme ve paket kaybı sorunlarımı iletiyorum ama çözüm bulamıyorlar.

Göztepe Mahallesi Kadıköy'de FTTH Fiber WİFİ 6 modem ile kullanıyorum ancak 100mbiti geçemiyor. SOL Fiberi kimseye tavsiye etmem, ben yandım siz yanmayın gerçekten.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Steam'de işlemci problemli oluyor veya throttle oluyor. O yüzden bende de 43 mb/s oluyor en fazla.

• En son 4 yıl kadar önce superonline kullanmıştım. Hala modeme ücret alıyorlar değil mi ? Ömür boyu modem ücreti ödeniyor du, en son bıraktığım zaman kendi modemini alınca bile modem kira bedeli istiyoruz demişlerdi.

Valla Steam 27, torrent de 25 gördü en fazla. Başka deneyebileceğim bir yer varsa bakabilirim.

idm ile pardus indir belli olur

• ataman5 kullanıcısına yanıt

turkcell ve çakma fiber.. Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek  fena bir eleştiri olmuş ama katılıyorum. abimde de download 35 upload 82 Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek 

telekomun yılmaz'lı karpat kablosu ne ise turkcell'in de fiberi o galiba. 1000 deme bari 250 de. insanları hem üzüyorlar hem de deli ediyorlar. Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 18 Eylül 2022; 11:3:9 >

Ben Star citizen indirdim. 120 mb/s görüyorum.

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek

• 100mbps üyeliğim var ama 1000mb nerde ancak 120mbps görüyorum hız testinde... Normal 100mbps versin normal üyeliğime gerisini istemem...

• ntquartex kullanıcısına yanıt

Veremiyorlar işte.. Fiber ne kadar fiber görmüş olduk böylece..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.