Merhaba arkadaşlar ben evime ışık hızında Süperonline bağlatmak istiyorum binanın alt yapısı yok eski bir bina (aradığımda biz kendi altyapımızı kullanıyoruz dediler yani her şeyi kendileri döşeyeceklermiş.) Mahallede ışık hızında süperonline kullanan yok bağlatmam(100m yukarıda kullanan bir yeni bir apt. var sitelerde yine var) için sırasıyla hangi işlemler gerçekleştiriliyor? tekrar aradığımda bunun için apartmanda oturanlardan rahatsız olmayacaklarına dair belge veya imza her neyse istediler.Bu fiberkablo döşeme olayı nasıl oluyor ana caddeye türktelekom fiber kablo döşedi.(süperonline temsilcileri biz kendi altyapımızı kullanıyoruz dedi.)yeterli başvuru olunca yolu deşmeyemi başlıyorlar(yani mahallede belli kişi sayısı bu hizmeti isteyince hemen yolu kazıp alttan fiber kabloyumu döşyüyorlar)? kaç kişinin başvurması gerek ?sorular değişik gelebilir ama bu konu hakkında hiç bir bilgim yok affola cevaplarınızı bekliyorum
Apartmanin yoneticisi kim ise apartman sakinlerine sorar karar alinir superonline yonetici tarafindan aranir burda fiberiniz varsa gelin goruselim sozlesmeyi imzalayalim der gerci internet uzerinden dolduruluyor bu form adamlar belediyeden gerekli izinleri alirlar altyapi kurulumuna baslarlar ama herseyden once senin oraya superonline fiber getirmismi once onu ogren
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ROUGE44R
kullanıcısına yanıt
kardeşim caddeden fiber geçmiyor fakat fiber geçen noktaya uzak olduğumuzu zannetmiyorum 100m yukarıda süperonline olan yeni bir apt. var bağlama şansları varmı böyle bir durumda ?
BtRcB
kullanıcısına yanıt
50 metrede olsa farketmez bunun belediyelerden alındığı izinleri falan derken 1 2 seneyi bulur o şekilde getirmezler alt yapı çalışması nezaman olur ozaman gelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme