Şimdi Ara

Turkcell Superonline Kafayı Sıyırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimde superonline fiber internet var yalnız cumartesi günü başka bir eve taşınacaz taşınmadan önce internet telefon falan naklini yaptırim dedim superonline müşteri hizmetlerini aradım nakil için 100 tl para istediler bende biraz bekletme kararı aldım . Sizce bu para normalmi?

• Usta adamlar eve senin için yeniden kablo döşeyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 15 Şubat 2012; 15:40:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot™

Usta adamlar eve senin için yeniden kablo döşeyecekler

Böyle birşey olsa,bu kadar az ücret istemezler.Sen fiberoptik kablonun metresinin ne kadar olduğunu biliyormusun?(eğer mesafede uzunsa çok pahalıya patlar)Ve tabiiki kazı çalışmalarını yapmanın masrafını?(Tabiiki bunlar hat yoksa geçerli)

Taşındığınız yerde superonline fiber olduğunu biliyormusunuz acaba?Varsa bu 100TL'yi talep edebilirler,eğer yoksa 100TL ye hat döşeyemezler zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 15 Şubat 2012; 15:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot™

Usta adamlar eve senin için yeniden kablo döşeyecekler

Böyle birşey olsa,bu kadar az ücret istemezler.Sen fiberoptik kablonun metresinin ne kadar olduğunu biliyormusun?(eğer mesafede uzunsa çok pahalıya patlar)Ve tabiiki kazı çalışmalarını yapmanın masrafını?(Tabiiki bunlar hat yoksa geçerli)

Taşındığınız yerde superonline fiber olduğunu biliyormusunuz acaba?Varsa bu 100TL'yi talep edebilirler,eğer yoksa 100TL ye hat döşeyemezler zaten

Evin içini kastetmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet battı mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.