Şimdi Ara

TTNET ve Telekom İşkencesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce ilgili konularda sorular sormuştum. Alt yapının çekilmesi vs. ile ilgili. Sonunda kutuları bağlayıp aktif edebildiler. Bugün bağlayacaklardı sözde ama yine yattı. Aşağıda türk telekom ekibi gelmiş test yapıcam testlerden sonra en kısa sürede diyor yine. Abonelik için Kasım'ın 3 ünde başvuru almışlardı en geç 15 gün içerisinde bağlanacak diye Aralığın 11'i oldu hala bişey yok..

Sistemde başvuru girilmemiş hala, ttnet üzerinden online başvuru yapsam ya da telefon ile başvuru yapsam süreci hızlandırabilir miyiz acaba? Ya en azından başvuru takip edebileceğim bir kanal olur diye düşünüyorum. Şimdi arayıp sorsam daireleri giriyorlar sisteme en geç hafta sonuna kadar bunlar biter bağlanırsınız diyecekler. Bir hafta önce de bunu diyorlardı :)

Fikirlerinizi bekliyorum.

XpressMusic34 hocam, sence ne yapabilirim? Artık sıkıldım sürekli vınn'a paket yapmaktan.

Edit : Bir de T11 kutu kuruldu dediğim gibi fakat 24 mbit alabilirsin üstü olmaz diyorlar, sözde hiperde 100 mbite kadar alabiliyordum? Fiber çekilecek deniyordu soruyorum fiber diyorlar e diyorum 100 mbit alamaz mıyım 24 alırsın belki 30-40 olur diyorlar. Bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim. Cat6 vs. kablo çeksem yukarıya hızda iyileşme olmaz mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSarikoc03 -- 11 Aralık 2014; 15:22:15 >

• Başvuru yaptıktan sonra kaç ay sürdü altyapı?
  • 3 Kasım'da başvuru aldılar hocam 15 gün sonra aktif dediler, ertelendi 22 kasım oldu oda ertelendi bu hafta gelcek hafta derken 13 aralıkta bağlanabildim ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

3 Kasım'da başvuru aldılar hocam 15 gün sonra aktif dediler, ertelendi 22 kasım oldu oda ertelendi bu hafta gelcek hafta derken 13 aralıkta bağlanabildim ancak.

eğer öyleyse hemen başvuruyu yapayım ben okudum 6 ay 7 ay yazmışlar soğudum başvuru yapmaktan
  • Kaç kişi başvuracaksınız hocam? Hemen geçiş yapmazlar çok abone olmadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.