< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 7 Ocak 2025; 15:28:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türksat kablo İnternet mi Türk Telekom İnternet mi?
-
-
Türk telekom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablonet iyi değil mi yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok ping oluyor
Altyapı fiber kablonette docsis değil yinede sıkıntı yaşar mıyım. 1000mbit fiber bağlanabiliyor türksatta. Sizinde fiber mi kablonet altyapı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 7 Ocak 2025; 16:7:24 >
Benim ki fiber yinede çok ping oluyor oyunlarda o yüzden uyarayım dedim.
Kablonet ftth ise ping sorunu olacağını düşünmüyorum.
Kullanan arkadaşlar vardır illaki ana konudan danışabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/kablonet-ana-konu--6788284
-
Evet daireye kadar fiber. Altyapı sorgulamada 1000mbit alabilirsiniz diyor
Açıkcası ping problemi olacağını düşünmüyorum ama genede kullananlardan bilgi al kablonet güzeldir.
-
Kablonet uzun süreler sorunsuz çalışır. Amaaaa bir gün sorun yaşarsanız burnunuzdan getirirler.
16 yıldır türksat kullanıcısıyım.
-
Kablonet'te 1000 Mbit alırsanız upload 100 mü 125 mi ne oluyor, ama Türk Telekom 1000 alırsanız Upload 55 olacak.
Ping açısından Türk Telekom daha iyidir, bu durumda siz karar verin, sizin için ping mi önemli yoksa Upload mı ?
-
Kablo net sorunsuz interner
Benim için ping önemli ama. Türk telekom altyapısıyla 6 ayda 2 firma değiştim ping berbattı. Nokia oltye bağlıymışım latency sorunları vardı downloadda ping oluşturuyordu. Bakalım kablonet nasılmış yarın bağlanır muhtemelen bugün başvurdum. Modem hangisini seçeyim zte mi yoksa huawei mi?
Modem seçebiliyor musunuz ki ? Ben olsam ZTE seçerdim, kullanma şansım oldu, pingi iyidi.
-
Tavsiyeniz için teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X