Şimdi Ara

Turkcell Superonline sözde ışık hızında interneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli internet kesintileri yaşıyorum. Adamların umrunda değil o kadar söylüyoruz ediyoruz yok hala aynı bi gidiyor 1-2-3-4 gün gelmiyor. İnternet varken de ara ara kesintiler oluyor. Sürekli genel sorun var bazen altyapı da sorun var. Neyse onu geçtim hem arıyorum hemde heryerden yazıyorum bunlara facebook'da yazdım işte durumu izah ettim müşteri nuamrası falan istedi verdim dedim ne yapacaksın merak ediyorum al bu dedim sizin ışık hızında sorununuzu çözeceğiz falan dalga geçiyorlar. ertesi gün ne oldu hala kesintiler devam ediyor. Dedim ondan öncede superonline çalışanları geldi kapı kapı geziyorlar işte adamın bana verdiği akıla bak modeme bakabilir miyim dedi evet dedim sorun modem de dedi bu arada modem çalışıyor. Duvarda asılı zaten iyi dedim şimdi siz müşteri hizmetlerini arayın modemi kapatın sonra internetim yok deyin zaten onlar orda görür falan dedi sonra modeniz açık mı diye sorarsa evet deyin bilmem ne bilmem ne ama modem kapalı yani sonra sizin modemi değiştirmeye gelirler sizde bu sorundan kurtulursunuz dedi adam bana bunu dedi ya bende bunu işte facebook'dan yazdım hemen kaldırmışlar korkaklar nasıl bir şirket bu ya çalışanlardaki iş ahlakına falan bak ben nereye şikayet edebilirim o çalışanı falan ismin sormadım beni hatam o ama ne yapabilirim bununla ilgili

sonra şunu yazdım ama yemez tabi

http://www.imgim.com/678incig60903.png

Turkcell Superonline sözde ışık hızında interneti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj Precision -- 8 Ekim 2015; 21:16:01 >

• Fiber mi bağlantı? Yoksa dsl mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Fiber mi bağlantı? Yoksa dsl mi?

Fiber
  • İlginç. Modem arızalı olabilir gerçekten. Fiber bağlantının kesilmesi sık rastlanan bir şey değil. Donanımsal arıza olmadıkça kesilmemesi lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.