Yav kardeş verdiğim linkleri oku speedtestte bende uçuyorum kaçıyorum ama olay yani speedtestte göründüğü gibi değil diyorum steam oyunda vs yüksek Ping paket kaybı oluyor paketim 100/20 bu ay kampanya yaptılar biliyorsundur geçici süreliğine 1000/100 oldu ama dediğim gibi mesele hız değil bu hızlardan anca YouTube instagram video film için işe yarar hele akşam yoğun saatlerde hız bile düşüyor Ping artışı paket kaybı var superonline her 10 kullanıcıdan 6-8 i bu gibi sorunlardan şikayetçi diğer bi kısmı ise farkında değil her şeyin hız olduğunu sanıyor konu açılsa bu konuda veya anket olsa memnun olmayan kullanıcılar daha ağırlıklı olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 12 Eylül 2024; 11:41:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükseltti (14. sayfa)
-
-
o tamamen dns ile alakalı yazılımla senin girdiğin dns değil solnet dns ile bağlanınca hemde ayarladığın dns gözüksede ... ince detaylar var ont cihazı ile hiçbir kontrole sahip değilken... sendeki ne marka ericsson için bilgi 0000...
-
bana şimdide DNS ont cihazı vs diyorsun kullanıcılar bununla uğraşmak zorunda değil hadi zorunda diyelim Süperonline izin vermiyor ve çözüm sunmuyor sorunları kabul etmiyor kullanıcı müşteri hizmetleri ile iletişime geçince işleri kolaylaştırmıyor sorun çözülmüyor çözmek istemiyorlar yani öyle ya da böyle sonuç olarak Özetle Süperonline sorunlu aynı fikirdeyiz demi
ha bu arada aynı DNS aynı ont aynı modem Router vs ürünlerle bazı şehirlerde bazı bölgelerde bazı kullanıcılar memnun ama çok çok nadir şanslı kullanıcılar yani DNS ont vs bahaneleri yemezler
şu an elimde oyun bilgisayarı yok daha önce oyundaki Ping paket kaybı vb bilgileri ekran görüntülerini almıştım bilgisayarı satarken yedeklediğimi sandım o bilgiler gitti o yüzden açılmış konu linklerle anlamaya çalışıyorum
Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı
Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar.
Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar.
İşin üzücü tarafı bu şirketleri şikayet edip somut sonuç alabileceğiniz bir makamın olmaması BTK bir halta yaramıyor. Kimi kime şikayet edeceksinki. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 12 Eylül 2024; 17:2:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Superonline pişmanlıktır. Sözleşmemin bitmesini bekliyorum…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen sadece çamur atmaya gelmişsin ki... eski sahibi zamanında kullanıcı adını ve şifreyi sms ile yolluyordu... şimdiki sahibi kaynaklı durum...
-
Puhahaha peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Quiknet Kurulum Talebi (Değiştirme)Değerlendiriliyor
Böyle bir talep oluşturmuşum güya. Çağrı merkezini aradım bölgenizde altyapı güncellemesi yapılıyordur vs vs dedi. Nedir bilgisi olan var mı arkadaşlar? Şu 1000 mbps kampanyası sebebiyle mi oluyor bu işler?
-
Herif hala ısrarla ve inatla aynı şeyleri yazıyor. En basitinden ping ve paket kaybının farklı şeyler olduğunun farkında bile değil. Elinde bilgisayar yok, Steam'de lag oluyor diyor. Bundan 13-14 sene önce dahi hatta paket kaybı var mı, olağanın dışında bir durum yaşanıyor mu anlık görebiliyorduk switch'ler üzerinden. Sen arıza seviyesinde paket kaybı yaşayacaksın, şikayet ettiğin halde düzeltmeyecekler ve gelip forumda mı anlatacaksın bunu aylarca? Git hakem heyetine ver, mahkemeye ver. Sanki genelde böyle bir şey varmış gibi herkese aynı şeyleri yazıp duruyor hala. Microsoft, Xbox falan dese hadi neyse diyeceğim. Çoğu zaman tam kapasite kullandırmıyor bile orası zira. Söylediği şey Steam. Bazı nadir durumlar dışında musluğu sonuna kadar açık olan yer için söylüyor bunu. Paket kaybı olsa anında kendini belli ediyor. Paket kaybının ne olduğunu bile bilmediğine o kadar eminim ki.
Bu arada bu adamı eleştiriyorum diye beni Superonline'ı çok seviyorum, eskiden de çalışmış nasıl olsa falan diye düşünecekler için baştan söyleyeyim. Zerre umurumda değil hangi firma olduğu. Kaldı ki ben Superonline ile kurulum yüzünden davalık olmanın eşiğinden de döndüm. Fakat o başka bir şey, bu başka bir şey. Herif iki tane oyunda problem yaşamış, belki arızası var diye alakalı alakasız her mesaja, herkese bilip bilmeden aynı şeyleri yazıp duruyor.
-
Kampanyayla ilgili bir şey değildir. Bu tarz kampanyalar genelde mevcut altyapının kaldıracağı öngörülüyorsa, hem de kullanıcılara bir jest olsun belli tarihlerde yapılır. Altyapı güncellemesi ise zaten planlamalara veya kimi zaman talebe göre ilerleyen standart bir süreç. Neye istinaden söylediler bunu?
-
Valla ne söylediğini tam anlamak da mümkün değil zaten. Güya gelip cihaz değişikliği yapacaklarmış, randevu vs. Hakikaten bir acayip bu SOL.
-
Bölgedeki altyapıyı değiştirmişlerdir o zaman muhtemelen. Güncel altyapıya uygun bir router vs. bağlamak için geleceklerdir abonelik tipi de değiştiyse. Quiknet eğer değişmediyse fttx'den fttb'ye geçişte kullanılan bir tabirdi. Muhtemelen dsl bağlantı kullanıyordunuz veya bazen duruma göre yakındaki bir hub'a kadar gelen fiberden sonra eve kadar ethernet ile de çekilen tarzda bir aboneliğiniz vardı ve binanıza kadar fiber geldi. Binadaki switch vs. kurulumu ve aktivasyonu tamamlandıysa buna uygun bir router takılacak size. Altyapı çalışmasıymış gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 12 Eylül 2024; 17:10:47 > -
Merhaba, paylaştığınız başlıkta oluşturulan talepler binanızda fiber dönüşüm çalışmasıyla ilişkilidir.
Twitterdan böyle yazdı şimdi.
Şu yukarda görünen kinetic filan dahil mi bu işlere?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 12 Eylül 2024; 17:19:20 > -
Hayır, o farklı bir marka. Superonline'ın kullandığı bir ürün değil, kullanıcılar kendileri alıp kullanıyor mevcuttakileri beğenmedikleri için ki mantıksız değil. Superonline şu an bildiğim kadarıyla Huawei, ZTE ve TP Link veriyor daha ziyade. Bir ara Nokia verdiği de oluyormuş ama sizinki zaten anladığım kadarıyla FTTB altyapı yani büyük ihtimalle ethernet ile daireye çıkılan tip, yani 100-200mbit. Stok durumuna göre Huawei veya ZTE gelir çok büyük ihtimal. Hala Tılgın da kullanılıyormuş sanırım ama geneli bunlar.
Quiknet'in tanımı değişip de binaya değil, eve kadar fiberi yani ftth'i de kapsıyorsa o halde daireye kadar fiber kablo çekeceklerdir. Onda da genelde yine aynı markaların dahili ont'li wifi 6 modellerini veriyorlar stok durumuna göre. Ben de mesela TP-Link istemiştim ama bana yakın iki bayide de yokmuş. Mecbur Huawei takıldı.
Bu arada 100-200 falan diye ezbere konuşuyorum ama teknik olarak teoride uygun switch takılır ve dağıtım ona göre yapılırsa fttb ile de 100-200 üzeri hızları görmek mümkün. SOL şu an onu yapıyor mu onu tam bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 12 Eylül 2024; 17:39:19 >
-
hocam bende bu ay ilk defa superonline geçtim dns atabilirmsiniz ? birde H3600P modem verdiler modem arayüzüne girince dns işlem yapmıyor bende bilgisayara tek tek giriyorum özelden atabilirseniz sevinirm
test sonuclarım bunlardır ethernet sadece. ama wifide de aynı cıkıyor +850 900 wifide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 12 Eylül 2024; 23:24:24 >
-
Sen memnun değilsen kullanmayabilirsin. Ben 10 yıldır kullanıyorum. Çokda memnunum. Deneyimlerime göre şunu biliyorum ki bölgeye göre firmaların hizmet kaliteleri değişiyor. Örneğin oturduğum mahallede ttnet kullanılamayacak derece sorunlu iken yan mahallede de sorunsuz kullanıyorlar.
-
Merhabalar, Superonline kullancısıyım (100Mbps) ve ZTE H267A modem kullanıyorum. Bahsi geçen hızlara hiçbir zaman erişemedim. Bu durumu müşteri hizmetleriyle görüştüğümde 600 TL ücret karşılığında gelip bakabileceklerini söylediler. Genelde 40-60 Mbit arası hızlar görüntülüyorum. Bu durumda ne yapabilirim acaba?
-
özel mesaj yok donanim haber fişleme yapmak için GSM numarası istiyor... cloudflare dns kullan... ip-leak ile test et...
-
Sebebi modem hocam, çok eski bir modem ve max 100mbps destekliyor, Wifi 6 da yok zaten. Aynı modem bizde de var ve bizde de nadiren max 80-90 oldu. Genelde 50-60 oluyor.
Edit: Ayrıca modem değiştirmeyi de sorduk 530 TL istediler, zaten 1 aylık bir kampanya sonrasında da yine sabit 30mbps olucak diye değişmedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz. -- 13 Eylül 2024; 1:31:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ztn cloudmuş 1.1.1.1 diye giden... csde frankfurt atarsa 47ms diğer sunucular 75ms civarı, ttnet fiber hakikaten daha başarılı ama böyle olsun bide denemiş oldum hem fiberi ftth sonuçta:) bu arada numara bazlı bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum yıllardır kayıtlıdır benim hatta ilanlarımda bile açık açık yazardı hep önceden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
e3nim de yarın doluyor taahhüt nuhtemelen bu gece kazık fiyattan uzatacağım. kapatma açma hafta sonuna dwenk gelir internetsiz kalırız diye kapattırmıycam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X