Merhaba sayın hocam, aynı şekilde cevabı ben de aldım. 530TL istediler. Şikayetvar'dan yazdım. Sonuç alamazsam el mahkum değiştireceğim. |
Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükseltti (15. sayfa)
-
-
ekonomik kriz... arızadan bile değişime para ister olmuşlar...
gigabit olsada wifi ile 11n sadece 300mbps ve 150mbps wifili cihazdan 100mbps bile veremiyor...
www.nperf.comMy nPerf result - Your result (3535325384380495) - nPerf.comhttps://www.nperf.com/en/r/3535325384380495-wAPAF6M5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29720FFA4 -- 13 Eylül 2024; 16:13:42 > -
İyi yapmışsınız hocam, sonuç alırsınız umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan bir hız yükselttiler, yine altyapılar cortladı. Hızlar an itibariyle Ankara/Demetevler'de zigzag çiziyor. 1000 megabitmiş. Onu zaten veremiyorlar, 100 köklemişler, o da zigzag çizer oldu. Aldığımız hızın da altında hız görüyoruz. REZALET!
-
Sadece bir şeye bağlamamak lazım 100/20 paketim var malum bu ay 1000/100 oldu yani normalde de 100/20 de de akşamları ve hafta sonları sorunlu iss Süperonline
hafta sonu yoğunluğu
alt yapı yetersizliği
aşırı kontrol yani abonelerini kısıtlama sansür engelleme
sonuç olarak keyifsiz kalitesiz internet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Altyapıya fazla yüklenirsen sonucu bu olur. Br kaç gündür aşırı ping dalgalanması var. Zaten SOL ping konusunda en sabıkalı iss dün FC 24'te 80'leri falan gördüm. 55-60 bile bir nebze idare ediyordu
-
Ay bitene kadar artık sürünür bu bağlantı. Zaten bu hafta okulların da açılmasıyla çoluk çocuk daha bir yüklendi altyapıya, bunlar da tutup hız yükseltti üstüne, artık kendi hızımızı da alamayız ay sonuna kadar 30 yılları sağolsun!
-
Bir benim hızım hala 100 mpbs sanırım
-
40ms alırken yıllardır şuanda 60 70ms çıktı düzelmiyor 60ms altına düşmedi hiç arıyorum sorun yok diyolar
-
wifi ile mi? ethernetten mi?... ZTE H267A ile 100mbps göremedim... ethernetten 723mbps...
-
Benim hız da 100 olmuş. Modemi yeniden başlattım değişmedi.
-
bugun oglene kadar 100Mbit upload devam etti, simdi upload 50Mbit geri dondu.
-
oyun oynayanlar için izmirde sol fiber berbat.
-
500 mbps + tvplus 12 ay- aylık 583 tl mantıklımı ?
-
Çok iyi, dsmarttan 50mbit için 300 kusur veriyor arkadaşım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende hala 100 devam ediyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ZTE H267A ile 1000 mbps internet kullanıyorum. Nasıl max 100 mbps destekliyor?
Evinden 802.11ax destekleyen cihaz olmayan birinin zaten wifi 6 destekleyen router almasına gerek yok.
Fiber internet yani bu ADSL değil. Size de söylüyorum diğer arkadaşa da. 100 mbps vereceğiz diyerek sözleşme yapıyorsanız ve size yarısı kadar hız veriyorlarsa nasıl kabul ediyorsunuz bu durumu? Öyle 600 TL filan isteyemezler gelip bakmak için eğer durum gerçekten sizin anlattığınız gibiyse. Yalnız şu kadar hız alıyorum bu kadar hız alıyorum muhabbetleri havada kalıyor. Bu hızı kabloyla mı alıyorsunuz kablosuz ağ üzerinden mi alıyorsunuz, hız testini nasıl yapıyorsunuz, ping atarken kullandığınız server hangi ülkede bunların hepsi sonucu etkiler. O yüzden bunları da belirtmenizde fayda var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X