|
Bildirim
TURKCELL Superonline fiber = Kuzey Kore interneti. Sansür Sansür Sansür + Zorla diretme router + Zorunlu dandik yerel DNS.
Türk net gigafiberin yanında Superonline çağ dışı bir firma. |
Göz boyama tamamen
100 lük paketi 1000 ilk yapıp beni engelledikten sonra sansür uyguladıktan sonra beni frenlediktan sonra bir işe yaramıyor. YouTube instagram Speedtest vs uçuyor kaçıyor yersen Çoğunluk şikayetçi ciddi oranda Çok çok nadir şanslı kullanıcılardandanız keyfini çıkarın. Bu Superonline sansürün test aşamalarını uygulayan bir nevi pilot uygulama servis sağlayıcı Bir yere sansür atılacaksa veya atılması düşünülüyorsa ilk bunlar uyguluyorlar. Hatta uyguladıkları sansürden kimi zaman BTKnın bile haberi olmuyor. Kafalarına göre sansür uyguluyorlar. İşin üzücü tarafı bu şirketleri şikayet edip somut sonuç alabileceğiniz bir makamın olmaması BTK bir halta yaramıyor. |
Turkcell = Varlık fonu + yönetim kurulu full Akp’li olduğu için şaşırmamak lazım bence. Akp’nin el koyduğu hemen her şey batıyor neredeyse.
Yurtdışında bu hızları arttırmaya gerek kalmadan direk paket halinde satıyorlar nerdeyse. |
Olsa ne olacak. 1000 Mbps ye 50 Mbps upload hızı veriyor şaka gibi. Turknet kendi altyapısının olduğu yerlerde 1000 Mbps download, 1000 Mbps upload hızı veriyor.
|
Bunun neresi kampanya hızı 1000 nin altında olan adamı yüksek hızlara alıştırdıktan sonra kampanya bitimi belki 1 kaç tane bu pakette müşteri çekeriz diye yapılmış bir sansüronline hezimeti sadece
|
bir de yurtdışına hız testi yaptırın örneğin finlandiya, veya almanyada bir şehre bakın bakalım aynı hızları alabiliyor musunuz? |
her yerde internet kısıtlaya pingleri uçuşan akşam fax modemden kötü olan internet mi eksik olsun
|
Superonline mı çöp düşmanıma bile önermiyorum
|
Hocam gigafiber cok az yerde var. Adamlar altyapi saglayamiyor. Hizmet guzel ama ulasamadiktan sonra millet mecbur bu firmalara kaliyor. Hepsi cag disi firma bence turknette gigafiber kapsami konusunda cag disi. En merkezi yerlerde bile yok altyapilari. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
bize mesaj gelmişti bi ay turbo 1000 mbit ama 90 ı geçmedi. altyapı 1000 e uygun |
|
1000mpbs yaptık diyip onu bile tam veremiyorlar... 200mpbs için aylık 460TL veriyorum bu arada. 20 ay daha var. Kazıklanmış gibi hissediyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1000BASE-T gigabit dediğimiz şey maks pratikte bu kadar verebiliyor. Misal cihazları gigabit desteklemeyen 100mbps aboneleri de 94 mbps civarı alıyor. 2.5Gigabit altyapı olsaydı 1000'i görürdü. O da çok çok nadir ülkemizde. Gerçi çoğumuz anakartın onboard ethernetini kullanıyor o da 1Gbps genelde. Üst çipsetlerde 2.5Ggigabit hatta 10Gbit'lik modeller var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Eylül 2024; 12:43:30 > |
|
bende de 100mbit var şimdi denedim yine 94 çıkıyor. dediğiniz gibi şu an kullandığım modemden dolayı mı acaba bu arada upload da 94 çıktı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 2 Eylül 2024; 13:5:51 > |
|