Şimdi Ara

Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükseltti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
6
Favori
16.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turksat üzerinden uydu interneti satsalar iyi olmaz mı ? Eskiden pc de uydu kartı vardı başkalarının indirdiği dataları uydu kartıyla hdd ye doldurabiliyorduk. beğendiklerimizi ayıklıyorduk. çöplük gibi data doluyordu indirme klasörüne.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam alabilecegin hiza gore modem router dagitmiyor adamlar. Tum fiber kullanicilarinda ayni cihaz var zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cstlevania kullanıcısına yanıt

o zaman 1000mbps alan sadece ethernetten bağlanan cihazlar olur ZXHN H267A ile wifi hızı anca 300mbps... oda teoride... gerçekler farklı...

• Milletin altyapısı 1000 mbit i kaldırıyor mu da otomatik 1000 yapıyor. Saçmalık.

• 1000mbit diye şov yapmasın bir zahmet süperonline...
    Süperonline modemimde 2 sinyal var, biri 2.4ghz diğeri 5ghz. Evimin Salonunda oturuyorum, Modem ile aramda sadece 1 duvar var. 500mbit olması gereken hız wifi bağlantısında :
    2.4ghz ile bağlanırsak 3-5 mbit , 5ghz ile bağlanırsam 60-100mbit arası at koşturuyor. Wifi da 2.4 ghz ile bir şey yapmak işkence.. internet sayfaları açılmıyor bile. 5ghz de 60-100mbit yetiyor ama onda da modem 5ghz sinyalini sürekli kesiyor, stabil bağlantı yok.
    500 mbit hızı ancak , modeme 2m içinde aranızda hiçbir engel yokken ve öncesinde süperonline müşteri hizmetlerini arayıp, "sözde" güncellemeleri yaptırırsanız alabiliyorsunuz. Ekstra para verip 6g modemlerinden taktırdım ama nafile ... sonuç aynı.. İnanmayan, abonelik alsın denesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 2 Eylül 2024; 17:28:36 >
  • Bir anlamı yokki. İstanbulun merkezi bir ilçesinde oturuyorum. 100 mbit den daha yüksek hıza geçmek istediğim de üzgünüm alt yapı desteklemiyor dediler. Zaten bu hızı verselerde modem bu hızı desteklemiyor.

• lo benim zaten 1000 mbps. bari biraz arttırın da fişek modda kullanalım.

• Uploadı da 100 yapmış sanırım . Normalde 1000/50 kullanıyorum. Hadi yiyorsa uploadı da 1000 yapsında görelim. Ama nerde parayla bile vermiyor.

Buara da biraz araştırısanız modeminizi değiştirebilirsiniz. Ben kullanıcı adını şifresini aldım mis gibi keenetic router kullanıyorum.
    Ayrıca speedtest değilde fast.com deneyin orada 1gbs görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 2 Eylül 2024; 18:32:20 >
  • Zaten 500/50 kullanıyordum, 1000'den düşürttüm çünkü download yaparken zerre kadar faydası yok 500 üzerinin SOL kullanırken. Şimdi haberi görünce bir test yaptım böyle çıktı sonuç.

Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükseltti
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Gpon Fiberde 1000 mbite kadar destekler. Ama mbite kadar. Hiçbir şekilde zaten net 1000mpbs göremezsiniz. En fazla 980 görebilirsiniz. Burada kullanılan modem, internete çıkılan cihazda önemli.

• levis501 L kullanıcısına yanıt
    Altyapı başka evet ama verilen modemler 1000mbite kadar destekleyebilir. Çeşitli seriler var.

• 200mps halen aynı, modem aç kapat mı yapsak

• major24 M kullanıcısına yanıt

wifi çevreden etkileniyor wifianalyzer kur yada çevre wifi bölümünden bak... modemden...

• Türk Telekom'un kaçıncı yılı? Keşke onlar da abonelerine böyle bir jest yapsalar. Eskiden roket hizmeti vardı, gitti bir daha yerine gelmedi. Her şey para olmamalı.

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

hocam biraz araştırırsanız 1000-1500 bandında 5ghz kullanan modemler var! hemde şuan okullar açıldığı için firmalar indirime girecekler çünkü okulların açıldığı zaman elektronik eşyada en düşük fiyatların olduğu zamandır... amazonu takip edin mutlaka güzel bir modem bulursunuz,

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Ben 200 mbit kullanıyorum, bana da ona göre bir modem verdiler bir iki ay önce de böyle bir hediye verildi hızım 300'e kadar çıktı, keşke en başta hızlı modem verselerdi,şimdi nette baktım tp-link modemleri bile iki bin lira

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

hocam ben köyde ikamet ediyorum ben bile lazım olmadığı halde tp link in 2022 yılında çok iyi bir modemini almıştım(350mbit vdsl destekli)

hatta linkini vereyim indirimde bulursanız sizde alın alamazsanızda araştırıp ona yakın bir modem alın

Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükseltti
    Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükselttiamazon
    TP-Link Archer-VR600 AC2100 Kablosuz Gigabit VDSL/ADSL Modem Router, Siyah/Gümüş
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01K7BO3KE?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

bu modemi satıcısı amazon iken indirimde 1299 tl ye almıştım; ben bunu 5 yıllık yatırım amaçlı almıştım(teknolojik aletlere 5 yıl kullanım ömrü veririm) siz siz olun elektronikte ucuza kaçmayın çünkü ucuz aletin illaki bir eksiği vardır, bu söylediğim de yanlış anlaşılmasın her ucuz alet kötüdür gibi; olması gerekeni piyasa fiyatı belirler çok pahalı bir ürün de almanıza gerek yok almak istediğinizin ne olduğuna karar verir fazlası için para ödemenize gerek yok...

• byorkouk kullanıcısına yanıt

Aynen benimde oyle olmus. 1000/50 ydi simdi 1000/100 olmus. Umarim kalici olur upload kismi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

Z690 anakart üstünde Realtek 2.5gbps ethernet var. Kablo CAT6 ve 15 metre kadar, yani rahatça 1gpbs üstü görmesi lazım. Ancak HG8245X6-10 modem portları nedense 1gpbs limitli gibi gözüküyor. Ethernet sürücü ayarlarından 2.5gpbs yapsam da 1gbps'ye düşüyor hemen. Modem arayüzü berbat zaten, herşey kilitli. DHCP sunucusundan DNS bile değiştirtmiyor lanet Superonline.

Telefon WiFi6 ile 2.4gpbs bağlanıyor problemsiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.