< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 2 Eylül 2024; 13:47:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Superonline tüm fiberlilerin hızını Eylül ayında 1.000 Mbps'ye yükseltti (2. sayfa)
-
-
bir de yurtdışına hız testi yaptırın örneğin finlandiya, veya almanyada bir şehre bakın bakalım aynı hızları alabiliyor musunuz?
-
Ülkenin en bomboş iss'inden bir başka hikaye daha
Aynen be ya
1000 mbps be yaa
Kesin çıkar o hıza be yaa
:) :) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 2 Eylül 2024; 14:22:55 >
-
Sansür olayı nedir, dns değiştiremiyoruz tamam da iki yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım. tam olarak ne tür sansürle karşılaşıyorsunuz?
-
En basit örnek: Fiber cihazı değiştirince internet bağlanabiliyor (-250 mbps) fakat iş vpn bağlanmıyor. Özel ip var...
Berbat iss.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
300 mbit modem verdiler hızı kullanamıyoruz ki
Apartmandaki fiber altyapı switchler zaten max 100 mbps destekliyor superonline 1000 mbps yapsa ne
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keenetic marka routerlar ile zorunlu router dan kurtulabilirsiniz
Fifada 80 ping altına düşmüyor. 1000mbps kullanıyorum ama sansür engelleme dolayısıyla çok sıkıntı
Uctan uca hiz vermiyor ki, sitemizde 100mbit max hiz, 5000mps verse kac yazar
Hocam Turknet iyi firma olsaydı 5 senedir periyodik olarak doldurduğum fiber talebime cevap verirdi.
Merkezi ve sitelerin olduğu güzel bir yerde oturuyorum İstanbul'da. SOL'den 1 Gbps alıyorum. Vodafone'unda kendi altyapısı var. Kaç veriyor bilmiyorum. Turknet almak istiyorum yıllardır ama 200 mbps verebiliyor. Süreklide talep ediyorum. Sallamıyor arkadaşlar.
-
Nerede yükseltti İstanbul da bile doğru dürüst altyapı yok 2024 yılındayız 3000 li yıllara doğru bekliyoruz....👏👏
Arkadaşım var Bağcılar da normal bir apartmanda oturuyor. Orda Turknet altyapısı vardı ve 900 küsur Mbps hız veriyordu hem download hem upload. Ankara'da altyapısı hiç yok mesela Turknet in.
Hocam gigafiber cok az yerde var. Adamlar altyapi saglayamiyor. Hizmet guzel ama ulasamadiktan sonra millet mecbur bu firmalara kaliyor.
Hepsi cag disi firma bence turknette gigafiber kapsami konusunda cag disi. En merkezi yerlerde bile yok altyapilari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
speedtestte gerçekten 600 mb falan gösteriyor. Ama oyun indirmeye giriyorum 200 mb lerde. Gerçekten kısma yapıyorlar sitelerde. 50 mb lik paket kullanıyorum. 200 vermesi bile benim için çok iyi olduğu için sıkıntı yok şimdilik. Teşekkür ediyorum firmaya
-
Harici Huawei fiber cihazı alıp Xiaomi router ile kullandım çözüm olmuyor. -250 mbps ve bağlantı sorunları oluyor.
Türk.net aynı router 3 yıl 1000/1000 kullanıyordum.
amaç sadece reklam, altyapı falan yok.
-
Kullanıcıyı koruyan bir devlet olmadığı için insanlar saçma sapan şeylerle uğraşmak zorunda kalıyor. Sanki çinde korede yaşıyoruz. Ben de burada anlatılan bir çok sorunla karşılaşıp çözüm aradım ve superonline kullanmama rağmen bir çok sıkıntıyı aştım ve şu an çok memnunum.
Sansür aşmak için windowsta goodbyedpi kullanabilirsiniz, vpn falan hiç gerek yok. Superonline kullanıcı adı şifresini öğrenmenin bir yolu vardı linuxta çalışıyordu tam hatırlamıyorum ama ben bu şekilde öğrendim 3 yıldır kendi modemimi kullanıyorum, raspberry pi'ye adguard+unbound+cloudflare ile dns server kurdum her şey ondan geçiyor. Superonline için bazı modemlerde root kullanıcı erişimi olabiliyor yine linux üzerinden yapılıyor, superonline'ın gönderdiği zxhn h3600'ı da root kullanıcı üzerinden ayarladım ve kablo ile wifi6 dağıtmak için kullanıyorum mesela.
Normalde bunların hepsini normal bir kullanıcı hiç uğraşmadan yapabilmeli ama işte Türkiye'de yaşıyoruz.
-
türknet seviciler gelmiş yine, bana altyapı getirmedikten sonra isterse zibilyon mbit sağlıyoruz desin. Benim muhitimde türknet vdsl ile 100 e kadar destekliyor. Süperonline ve ttnet 1000 e kadar fiberle sağlıyor. Muhitimde istanbulun en kalabalık mahallesinin merkezinde. İnternet kullanıcılarının %4 küsürü türknet kullanıyor,açıp bakabilirsiniz. İlk önce altyapısını geliştirsin %20-30 lara çıksın sonra Türknet reklamı yapın.
-
alt yapı desteklerse dediği verdiği routerda desteklerse demek oluyor...
www.nperf.comnPerf sonucum - Sonucunuz (3533369316620450) - nPerf.comhttps://www.nperf.com/tr/r/3533369316620450-OLOaNaug
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29720FFA4 -- 2 Eylül 2024; 16:56:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X