Şimdi Ara

Turkcell Sürpriz Hediye Kampanyası Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Turkcell'in sayfasında dolaşırken Sürpriz hediye kampanyasına ait detayların değiştiğini gördüm. Yeni yıldan sonra Turkcell'in bir üst tarifelere geçişlerde verdiği 4 ay boyunca 2GB kampanyası yerine tarifelere göre yapılan bu güncellemeler doğrultusunda;

GNÇ Avantaj, GNÇ Maksi, GNÇ Star, GNÇ Plus, GNÇ Ekstra, GNÇ Süper paketlerine geçen müşteriler 12 ay 1GB kazanır.
    Platinum Avantaj, Platinum Plus, Platinum Maksi, Platinum Ekstra, Platinum Süper paketlerine geçen müşteriler 12 ay 2GB kazanır.
    Platinum Black Plus, Platinum Black Ekstra, Platinum Black Süper paketlerine geçen müşteriler 12 ay 5GB kazanır

Bende 10 Şubat'ta Platinum black ekstra paketine geçiş yapmıştım ve 8 günle bu kampanyayı kaçırmıştım. Gece aradım talep oluşturdum ve az önce aradılar. Arayan kişi çözüm merkezinden bir yetkiliydi ve 7 günle bu faydayı kaçırdığım için üzüldüğünü, bundan dolayı yetkilerimi kullanarak size 1 aylık 10GB veya faturanızda 50 TL indirim vereyim dedi, bende 10GB'ı tercih ettim.

10 Mart'ta mevcut paketimde taahhüt uzatarak bu faydaya dahil olup 12 ay boyunca 5GB daha almaya başlayacağım. (alt pakete geçip tekrar üst pakete geçersem yine faydalanabileceğim)

Benimle aynı durumda olanlar varsa mutlaka talep oluştursunlar, Turkcell mağdur etmeyecektir.

Turkcell yine yaptı yapacağını

Turkcell Sürpriz Hediye Kampanyası Güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 22 Şubat 2019; 11:41:47 >

• Sen ne beleşçi adammışsın yahu
  • Akıyor mübarek.. Verdikce veriyor.. Resmen şerbetli bu ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar interneti her ay bitmez ki abi en az 2 gun bilgisayar basindan kalkmamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

bu kadar interneti her ay bitmez ki abi en az 2 gun bilgisayar basindan kalkmamak lazim
    Netflixe abancaz artık napalım

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt

• Oh valla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.