Şimdi Ara

Turkcell Sürpriz Nokta Kampanyası (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
7
Favori
71.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

aynen malesef, 2020 ye uzatmışlardı bir de bitirselerdi böyle yapacaklarına
    Tarifelere göre ayrım yapacaklar diye düşünüyorum.

Ay başı ilk 3 günde tamamını alıp sana yazıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam hadi benim paketim yok eşimde de aynı şeyler çıkıyor, herkes çıkanları yazarsa daha da kesinleşir.

• quote:

sanmıyorum hocam hadi benim paketim yok eşimde de aynı şeyler çıkıyor, herkes çıkanları yazarsa daha da kesinleşir.
    Platinum'a yaptıklarından sonra böyle bi düşünce yerleşti aklıma vallahi.

• Aylardır noktalar yenilenmedi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aylık limitimin dolmasına rağmen haftalık 2gb daha kazandım

Nedir bu cömertlik selocum

Turkcell Sürpriz Nokta Kampanyası

• beyler siz hala limitmi bekliyorsunuz haftalıklar kalkmadı daha bugün aldım istediğim şehirden istediğim noktayı alabiliyorum aylık 10 sınırı olmadan

• oarse O kullanıcısına yanıt
    fake ile zonguldağa gitmek benim için kolay iş ama etik görmüyorum kendi adıma

• quote:

Orijinalden alıntı: oarse

beyler siz hala limitmi bekliyorsunuz haftalıklar kalkmadı daha bugün aldım istediğim şehirden istediğim noktayı alabiliyorum aylık 10 sınırı olmadan
    Gelsin pm ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarse

beyler siz hala limitmi bekliyorsunuz haftalıklar kalkmadı daha bugün aldım istediğim şehirden istediğim noktayı alabiliyorum aylık 10 sınırı olmadan
    Hocam limit işi nasil oluyor birde haftaliklar nasil kalkmadi bilgilendirebilirsen sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler

• Bende bip son sürüm yuklu oldugu halde 3.42.0 sürümü yükle dio oyun oynayamıom hediye alamıom sürpriz noktadan

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    1 ay Türk Telekom'da durup bugün Turkcell'e geri döndüm. Noktalar yenilenmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7

1 ay Türk Telekom'da durup bugün Turkcell'e geri döndüm. Noktalar yenilenmemiş
    Hadiya :(
    Bugün Turkcell e gittim 1 ay beklemene gerek yok diyor bana kampanyalardan faydalandırırız diyor

• sağlık olsun
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Ben 1 Ay önce Turkcell faturasızda idim. Sonra Türk Telekom faturasıza geçtim, bugün itibari ile tekrar Turkcell faturasıza geçtim. Yeni müsteri paketlerinden ve haydi gel'den(Hoş Geldin 4GB,2GB gibi) yararlanabiliyorsunuz. Ancak mesela bir defaya mahsus dergilik 1gb hediye kampanyasından yararlanamıyorsunuz. Bazı kampanyalardan yararlanırlken bazılarından yararlanamıyorsunuz. Tabii bu durum faturasızda böyle, faturalıda da sistem aynı şekilde mi işliyor, bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr. Cheritto kullanıcısına yanıt
    sildim hadi
    ama bu turkcellin yaptığına hakkaten ayrımcılık denir, denedim bugün arkadaşta eski sistemde günlük 1gb - lifebox - 5gb çıkacaktı, biliyordum ki normal olduğum yerden alsam günlük 1gb - lifebox - bip 500 dk çıkacak, günlük 1gb ve lifebox çıkardım sonra arkadaşa dedim ver sonuncusunu sana malum şehirden alayım, pat 5gb geldi. zorla hile yaptıracaklar adama

ayrımcılık dedim ama buna yalancılığı da katabilirsiniz
    - sürpriz hediye diyor sürpriz falan yok ne geleceği belli sırasıyla
    - söylediği hediyelerden çoğu yok, aylık 10gb aylık 5gb zaten yoktu artık haftalık 5gb haftalık 2gb falan da yok
    bu kandırmaca değil de nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 25 Şubat 2019; 16:31:34 >
  • quote:

sildim hadi
    ama bu turkcellin yaptığına hakkaten ayrımcılık denir, denedim bugün arkadaşta eski sistemde günlük 1gb - lifebox - 5gb çıkacaktı, biliyordum ki normal olduğum yerden alsam günlük 1gb - lifebox - bip 500 dk çıkacak, günlük 1gb ve lifebox çıkardım sonra arkadaşa dedim ver sonuncusunu sana malum şehirden alayım, pat 5gb geldi. zorla hile yaptıracaklar adama

- söylediği hediyelerden çoğu yok, aylık 10gb aylık 5gb zaten yoktu artık haftalık 5gb haftalık 2gb falan da yok
    Çalmaya mecbur ettiler bizi napalım

• oarse O kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımcı olabilir misiniz?

• 4- Tebrikler! McDonald’s’ta KöfteBurger Menü sana özel 10,45 TL! (Orta boy içecek ve patates ile birlikte) Kampanyanın geçerli olduğu restoranları ve kampanya detaylarını görmek için Kampanya 28 Şubat 2019’a kadar geçerlidir. Kodun: 4716541386

*Afiyet olsun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

sildim hadi

Yolabiliyorsan yol abi, bunlara hak'tır.

Sen git zonguldaktakilere 30 hak ver diğerlerine 10. Biz insan değilmiyiz lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yolabiliyorsan yol abi, bunlara hak'tır.

Sen git zonguldaktakilere 30 hak ver diğerlerine 10. Biz insan değilmiyiz lan.

Alıntıları Göster
    Selo kimin kontrolü altında kimin yalakası biliyoruz zaten.

Şimdi sakin ol ; )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 25 Şubat 2019; 20:5:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.