Arkadaşlar merhaba,Turkcell'in yaptığı kampanya dolayısıyla T10 almayı düşünüyorum. Android,buradan okudğum kadarıyla çok karmaşık bir sistem.ROMlar vs. vs. Şu an için Symbian kullanıyorum,ondan önce ise hemen hemen Symbian'ın bütün serilerini kullandım,bir sıkıntım yok.Android ile başa çıkamamaktan korkuyorum.
Siz ne dersiniz?
ben ne diyecem al derim:)))bu androidli telefonu eline alan bırakamıyor açık söyleyeyim...
quote:
Orijinalden alıntı: enruqie52
quote:
Orijinalden alıntı: ..Mert..
Arkadaşlar merhaba,Turkcell'in yaptığı kampanya dolayısıyla T10 almayı düşünüyorum. Android,buradan okudğum kadarıyla çok karmaşık bir sistem.ROMlar vs. vs. Şu an için Symbian kullanıyorum,ondan önce ise hemen hemen Symbian'ın bütün serilerini kullandım,bir sıkıntım yok.Android ile başa çıkamamaktan korkuyorum.
Siz ne dersiniz?
ben ne diyecem al derim:)))bu androidli telefonu eline alan bırakamıyor açık söyleyeyim...
Zaten Android'i merak ediyordum.Hem,yere göğe sığdıramadıkları program çeşitliliğini görmek,hem de Android'i yere göğe sığdıramayan hocamın haklı olup olmadığını görmek. :) Turkcell'in bu kampanyası güzel oldu,en kısa zamanda bir siyah T10 ile aranıza katılacağım. :)
quote:
quote:
quote:
Siz ne dersiniz?
Zaten Android'i merak ediyordum.Hem,yere göğe sığdıramadıkları program çeşitliliğini görmek,hem de Android'i yere göğe sığdıramayan hocamın haklı olup olmadığını görmek. :) Turkcell'in bu kampanyası güzel oldu,en kısa zamanda bir siyah T10 ile aranıza katılacağım. :)
inş...
kulaklık ile sesi artırmak için şöyle basit bir yöntem var: her hangi bir player ile (telefonun kendi playeri olmuyor.) dinlemek istediğiniz şarkıyı yada videoyu açıyorsunuz. telefonun sol altında bulunan HOME tuşu ile ana ekrana geliyoruz. sonra menüden radyoyu açıyoruz ve boş bir istasyon buluyoruz. Tekrar home tuşuna basılı tutarak playera geri geliyoruz ve ses muhteşem :)
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz40
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz40
quote:
ben bu rom işine kafayı fena taktım...bir sürü rom yükledim...froyo 2.2 yi kesinlikle tavsiye etmiyorum...video çekmiyor...wifi çalışmıyor..kalibrasyon sorunu var...şu anda rls4 yükledim..gayet stabil bir rom...maceraya gerek yok bu romu yükleyin...rom değiştirmeye korkan arkadaşlar size sesleniyorum türkcellden alınmış haliyle bu telefon açık cezaevi:))))))
RLS4D yi uzun süre kullandım şu anda Pro celestial v2 romunu kullaniyorum green modda froyo 2.2ve fzf romlarını da denedim
kesinlikle bu cihaz için şu ana kadar çıkmış en İyİ rom Pro celestial v2 diyebilirim hiçbir problemim yok, hızlı ve dokunmatiği hassasiyeti iyi. buradan inceleyebilirsinizhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741643
yanlız bu romda rls4d de çok sevdiğim takvimim widgeti ile not defteri widgeti yok bu ikisini yükleyebileceğimiz bi link varmı acaba sizlerde arkadaşlar?
çok widget kurdum ama hiçbiri rls4d deki kadar güzel ve kullanışlı değildi.
telefon rom manyağı oldu..biraz kafayı toplasın bunuda bir denerim...)))birde hız 710 Mhz diyor doğrumu?
Hayir 633 mhz diye biliyorum
fresh zodiac fruit rom 5.1 çıkmış yükledim..görünümü çok hoş..hızda iyi 633 mhz..wifi ve kalibrasyon sorunu yok...sadece google harita ve navigasyon yoktu onuda apk dosyaları ile hallettim...tavsiye ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: cosukabi35
Ya bir kişi cevap verse
Bu Froyo 2.2 Adobe Flash Player destekliyor mu desteklemiyor mu ?
Destekliyor ama telefon işlemcisinin 1 ghz, ekranın wvga olması gerek diye biliyorum.
merhaba arkadaşlar. ben dün itibariyle aranıza katıldım şu bahar cihaz kampanyasından aldım faturaya 24 ay boyunca 5 tl. eklenecek yani 120 tl. öncesinden forumu incelemiştim fiyat cazip geldi aldım.
ancak şöyle bir sorunum var sizlerin değerli bilgileri ve tecrübelerine ihtiyacım var maalesef yazılım özürlü bi arkadaşınızım, benim saksı daha çok donanıma çalışıyor, ancak yazılım olayına bu güne kadar hiç girmedim, ve en önemlisi ilk kez işletim sistemli bir telefon kullanıyorum bırakın kullanmayı elime alıyorum yani bu konuda baya bi fukarayım daha da açığı ben bu konuda yeni doğmuş bir bebeğim kendimi sizlerin değerli bilgilerine teslim ediyorum, beni bilginizle besleyip büyütün...
ilk olarak bunda hiç oyun göremedim ve daha da önemlisi telefonu alış sebebim olan GPS i açamadım dışarıda 20 dk.dan fazla bekledim yüklüyor diyor ancak bi halt olmadı ne yapabilirim..
şimdiden verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler için ve emekleriniz için çok teşekkür ederim. saygılar...
Arkadaşlar maxxximus arkadaşın katıldığı kampanyaya bende katılmak istiyorum ancak önce bir araştırma yapmak istedim,bu telefonu Türkcell den alınca sanırım telefonda herhangi bir versiyon ,rom falan yükseltmek sanırım garantiyi bozuyor?yani turkcell in verdiği gibi mi kullanmak zorundamıyız?
arkadaşlar bütün forumu okudum ancak anlamadım ne yapıcaz bu işi. daha ilk günden soğumak istemiyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: basçı
Arkadaşlar maxxximus arkadaşın katıldığı kampanyaya bende katılmak istiyorum ancak önce bir araştırma yapmak istedim,bu telefonu Türkcell den alınca sanırım telefonda herhangi bir versiyon ,rom falan yükseltmek sanırım garantiyi bozuyor?yani turkcell in verdiği gibi mi kullanmak zorundamıyız?
valla yukarıda da dediğim gibi ben bütün forumu okudum basçı arkadaşım, zaten bir haftadır forumlarda geziyorum ve telefonu almaya karar verdim, şimdilik pişman değilim ama daha çok ekmek yememiz lazım bu telefonun hakkını verebilmek için,
sorduğun soruya gelince benim anladığım aldığın şekilde kullanmak zorunda değilsin yani yazılımın garantiyle bir ilgisi yok. garanti donanımla ilgili yani telefonun kendisiyle. zira sanırım bütün markalarda bu böyledir, çünkü nokia bile yazılımlarının yeni sürümlerini sayfasından veriyo ki kullanıcıları kendileri yükleyebilsinler diye öyle birşey olsa hiç yapmaz, getirin servise verin 5 lira biz yapalım derdi.
quote:
Orijinalden alıntı: maxxximus
arkadaşlar bütün forumu okudum ancak anlamadım ne yapıcaz bu işi. daha ilk günden soğumak istemiyorum....
aynen bende
quote:
Orijinalden alıntı: maxxximus
quote:
Orijinalden alıntı: basçı
valla yukarıda da dediğim gibi ben bütün forumu okudum basçı arkadaşım, zaten bir haftadır forumlarda geziyorum ve telefonu almaya karar verdim, şimdilik pişman değilim ama daha çok ekmek yememiz lazım bu telefonun hakkını verebilmek için,
sorduğun soruya gelince benim anladığım aldığın şekilde kullanmak zorunda değilsin yani yazılımın garantiyle bir ilgisi yok. garanti donanımla ilgili yani telefonun kendisiyle. zira sanırım bütün markalarda bu böyledir, çünkü nokia bile yazılımlarının yeni sürümlerini sayfasından veriyo ki kullanıcıları kendileri yükleyebilsinler diye öyle birşey olsa hiç yapmaz, getirin servise verin 5 lira biz yapalım derdi.
Eğer modifiyeli ROM yüklerseniz,garanti kapsamına çıkar.Ama servise yollamadan orijinal ROM'u yüklerseniz garanti kapsamına dahil olur.
yeni arkadaşlara hoş geldiniz diyorum...kontratlı telefonlar gsm operatörlerinin milleti soyma kapısı olarak tasarlandığı için fazla işinize yaramaz..onun için rom değiştirmeniz lazım..bu işi nasıl yaparız diyorsanız mert heper size yardımcı olsun derim...değilmi mert hocam...
Az önce,Turkcell,den yetkili bir arkadaşla görüştüm,aldığınız cihazın yeni güncellemesi varsa hemen sevise gönderip güncelleyebiliyoruz dedi,şimdi telefondaki versiyonu ve rom u bulup son sürümlerle karşılaştırmak kalıyor,ve son sürümleri kullanan arkadaşların bu konudaki fikirleri lazım,ben hala tepkili yaklaşıyorum ,kolay değil 24 ay kendimi bağlayacağım.
t10 satan varmı acep. pm atarlarsa sevinirim.
Ya arkadaşlar sinir olacağım telefonu bi Android Market'e tanıtamadım. Nasıl çözeceğim biri pm atarsa sevinirim.
telefonun kulaklık sesi görüşmelerde çok az geliyor yani yetersiz diyorlar,kullanan arkadaşlar bu doğrumu?
quote:
Orijinalden alıntı: Kazekage*
Ya arkadaşlar sinir olacağım telefonu bi Android Market'e tanıtamadım. Nasıl çözeceğim biri pm atarsa sevinirim.
Tanıtamadım derken ?
bende yeni aldım t10 bu teli huwai 8110 romu atmayı düşünüyorum daha önce hiç böle bi işe kalkışmadım telefonculara götürsem yaprlar mı yaparlarsa ne kadara yaparlar
Arkadaşlar Turkcell'in kampanyasından T10 Almak Üzereyim, Fakat telefonu VODAFONE hattımla kullanmak istiyorum.Bu Telefon VOdafone hattı internetiyle gprsle 3g fln full olarak çalıştırıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum.