Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ben telefona rom amager yardımı ile surekşli farklı romlar attım en son rom attıgımda dokunmatık calısmadı ve su anda mudahale edemıyorum telefonumu recovery moda alamıyorum hıc alamamıstım zaten kapalı iken recovery yukleme ses kısma kırmızı no tuşu ve power tusu android yazısı takılı kalmıyor. yada recovery ıcınde olması lazım cunkı cıhaza rom atmıstım ses acma tusu yesıl yes tusu power tusu basılı tuttugumda recovey penceresı gelmıytor yardımcı olurmusunuz lutfen tuşlarımı yanlı bılıyorum acaba bırde cıhazı root ladıgımda u8120 olarak gorunuyor ... cevaplarsanız sevınırım.
  • benim tel turkcell t10
    android ve internet
    paketim war tablet
    pcden telefona
    baglanip internete
    girmek istyrm
    gosterdiginiz ayarlar
    cok iyi tebrik ederim
    fakat bende tasinabilir
    wifi alani diye bi ayar
    yok ne yapabilirim
    lutfen yardim edin bir suru hotspot uygulamalari indrdim olmuyo lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T10 u8110 ve android 2.3.7 rom kullanan / yüklemesini de bilen var mı?
  • cenkay02 kullanıcısına yanıt
    bende t10 a sahibim ama şu rom denen şeyi bilmiyorum yapmak zorunlumudur ?
  • rom zorunlu bişey değildir kesinlikle. telefonunuz yavaşladıysa, ya da ne bileyim virüs falan bulaştıysa kendi isteğinizle yüklediğiniz bir dosya.
    windows 7 olan bir bilgisayara windows 8 yüklemek gibi bişey
  • birde bu telefonda flashı yakan uygulamalar flash yakmıyor araştırıncada root ollması lazım deniyor fakat ben rootu da bilmiyorum nasıl yapacağım hakkında yardımcıolabilirmisiniz
  • arkadaşlar bu cihazda 2.2 froyo ve üzerine hotspot özelliği çalışıyor doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

18 ay sonunda t10 umu emekli ettim 6 yaşındaki oğluma oyuncak oldu
    Motorola Atrix aldım arkadaşlar
    hacı murattan aston martin e geçmiş gibi hissettim kendimi

20 Ekim 2012 de yazmışım bu mesajı
    Motorola Atrix 15 ay kullanıldı
    Şimdi de Huawei Ascend Mate aldım
    Aston martinden Bugatti Veyrona geçtim şimdide
  • quote:

quote:

18 ay sonunda t10 umu emekli ettim 6 yaşındaki oğluma oyuncak oldu
    Motorola Atrix aldım arkadaşlar
    hacı murattan aston martin e geçmiş gibi hissettim kendimi

20 Ekim 2012 de yazmışım bu mesajı
    Motorola Atrix 15 ay kullanıldı
    Şimdi de Huawei Ascend Mate aldım
    Aston martinden Bugatti Veyrona geçtim şimdide

bugattiden f16'ya geçmişsinizdir şimdide

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Mate yi takas ettim note2 aldım
    f16 için daha level lazım
  • quote:

Mate yi takas ettim note2 aldım
    f16 için daha level lazım

t10 u bırakıp da başka bir telefona başlamak nasıl bir duygu hocam yani neler hissettiniz ilk birkaç gün?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OutSecT kullanıcısına yanıt
    T10
    Motorola Atrix
    Huawei Mate
    Samsung Note II

Benim tlf larımda oyun olmaz
    okey tavla falan bile yüklemem
    Mate çok iyiydi
    sedece kalemi için NoteII ile takasladım
    Ama T10 ömrümden ömür yemiş bunu Atrix e geçince anladım
    Atrix te çok yazılımsal olarak stabil değil donanımsal olarakta sorunlu bir cihazdı
    neyse amma çok yazmışım yahu
  • Hala t10 kullanan varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde atil durumda olan bir t10 telefonum var. Zamaninda tarifemle birlikte almis ve sadece navigasyon vs birkac uygulamada kullanmistim. Sonralari 2.2 ve 2.3.7 gibi romlar yukledim fakat pek kullanamadim. Gecenlerde yine aklima esti (tatil sezonu da yaklasmisken ) telefona hizli bir rom yukleyip navigasyon olarak kullanmayi dusundum. Malum simdiki telefonlarda navigasyon kullanmak tlf sarjini baya bi sömuruyor. Birkac gundur arastiriyorum. Bir suru rom buldum ama bir turlu yukleyemedim. En son "miu by alberto96" diye bir rom yukleyebildim. Onda da hata verip duruyor ve navigasyon kuracagim klasordeki apk yi gormuyor. Haliyle bu rom benim isime yaramayacak. Nette buldugum diger romlari hafiza kartina atiyorum ses acma yesil arama power tuslariyla rom menusune giriyorum "instal zip from sdcard" secip "choose zip from sdcard" diyor zipli rom dosyasini (TCT_RLS4d.zip) seciyor ve yes install diyorum. 2-3 saniye bir islem yapiyor chose zip from sdcard menusune geri donuyor. Geri tusuyla onceki menuye donup reboot system nov diyorum. Telf aciliyor yine eski rom alberto9u romu cikiyor. nerde yanlis veya eksik yapiyorum. t10un orjinal romunu veya stabil bir rom nerden bulup yukleyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.