Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akinarcak

rica ederim, bilgi paylaştıkça artar. sizlerin de değerli bilgilerini bekliyorum.

Şu videoda kullandığın klavyenin adını bir türlü bulamadım yardımcı olur musun?
  • Beyler ekran bir anda gitti, kablolarda bir sorun olduğunu tahmin ediyorum, ROM güncellemesinden dolayı garantiye yollayamıyorum, ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

Beyler ekran bir anda gitti, kablolarda bir sorun olduğunu tahmin ediyorum, ROM güncellemesinden dolayı garantiye yollayamıyorum, ne önerirsiniz?

Arkadaşım telefon hiç açılmıyorsa yani recovery bootloader da falan yolla garantiye bir sorun çıkarırlarsa biraz diret illaki yapıcaklar ben yolladım 2.1 Fzf rom kuruluydu aynı şekilde geri yolladılar bana :)
    Bootloadeda açabiliyorsan amonra yüklemeye dene sonra rom kurulumunu yaparsın zaten ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Merhaba arkadaşlar.

Telefonda avea hattımı kullanıyorum fakat 0.facebook uygulamasını kullanamıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

0.facebook diye bir uygulama yok benim bildiğim tarayıcıdan 0.facebook.com a giremiyorsan aveaya bi sor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet bayırlık

arkadaşlar cihazı bootloader modda açıyorum (ses kısma+kapama+kırmızı tuş) usb yi bağlıyorum. instal recovery i açıyorum writing oluyor daha sonra o pencere kapanıyor ve cihazımda android yazısı kalıyor bekle bekle hiç bişey yok, acaba neyi yanlış yapıyorum.

Arkadaşım öyle olması lazım yani androidde kalacak bootloader modda aç usb bagla bilgisayarda sag altta sürücü yazılımı yüklenecek onun yüklenmesini bekle (daha önce yaptıysan yüklenmiş olabilir) install-recovery-windows u aç 2-3 saniye duracaktır en fazla sonra pencere kapanıcaktır usb yi çıkar pili çıkar tak recovery moda al bakalım olmuş mu :)

Not:Recovery moda almak için [ses açma + yeşil yanıtlama düğmesi + güç düğmesi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K1wk*

bende yeni aldım güncellemek istiyorum da ses açma+yeşil arama tuşu+açma kapama yaptıktan sonra çıkan ekranda apply sdcard diyorum dosyalarıda karta atmama rağmen hiç birşey olmuyor yardım ederseniz çok sevinirim

Güncelleme derken turkcellin yayınladığı güncellemeden bahsediyorsan buradan android altında t10 olacak indir o dosyayı linkte kullanma klavuzuda mevcut anlatıyor nasıl kuracagını :)
    Eğer rom kurmaktan bahsediyorsan ilk mesajda dikkatlice oku veya burada ayrıntılı bir şekilde anlatmış buradada video anlatım mevcut :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

quote:

Beyler ekran bir anda gitti, kablolarda bir sorun olduğunu tahmin ediyorum, ROM güncellemesinden dolayı garantiye yollayamıyorum, ne önerirsiniz?

Arkadaşım telefon hiç açılmıyorsa yani recovery bootloader da falan yolla garantiye bir sorun çıkarırlarsa biraz diret illaki yapıcaklar ben yolladım 2.1 Fzf rom kuruluydu aynı şekilde geri yolladılar bana :)
    Bootloadeda açabiliyorsan amonra yüklemeye dene sonra rom kurulumunu yaparsın zaten ;)

Hocam telefon açılıyor, ama ekran görünmüyor. Mesela tuş kilit desenini açarken parmağımı ekrana sürünce yine titriyor veya mesaj geldiğinde filan çalıyor ama ekran ya beyaz ya siyah görünüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

quote:

Hocam telefon açılıyor, ama ekran görünmüyor. Mesela tuş kilit desenini açarken parmağımı ekrana sürünce yine titriyor veya mesaj geldiğinde filan çalıyor ama ekran ya beyaz ya siyah görünüyor.

Ekran kırılmış sanırım düştüyse falan içerdeki ekran kırılabiliyor garantiye yolla hocam sorun çıkarırlar diye korkuyorsan bir şey görmesen bile yapabilirsin diye düşünüyorum buradan orjinal yazılıma dön görücek bir şey yok zaten her şeyi otomatik yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainblackk -- 11 Aralık 2011; 9:08:30 >

• merhaba ,

ben huawei x5 aldım, henüz 1 aylık cihaz.

ilk dokunmatik telefonum, birçok özelliğini kullanmıyorum desem yalan olmaz
    bunuda gsp için almıştım, bisiklet turlarında çok işime yarıyor.

şimdi bu t10 ların ikinci ellerinin çok uygun fiyatlı olduğunu gördüm ve takas ilanı açmayı düşünüyorum. sormak istediğim x5'i overclock ile 1.2 hızda kullanıyorum ve herşey çok hızlı hd videolar bile takılmadan izleniyor

takasta t10a geçersem çok pişman olumuyum. özellikle gps programı nasıldır, kullanışlı programları yükleyebiliyormuyuz ben igo kullanıyorum ve çok memnunum.

birde ikinci el alacağım için bataryaya dikkat etmeliyim sanırım. Yeni cihazlarda wi-fi ile maksimum ne kadar sürede internette kalabilirim (web browser ile video hariç). Bekleme süresi ne kadardır. Ekranın ufak olmasından dolayı heralde bataryadan da tasarruf sağlanır diye düşünüyorum.

• telefonu 2 gün önce aldım turkcellin mayıs ayında çıkardığı güncellenmeyi yaptıp market geli fakat markete bir türlü giremiyorum atladığım bir yer mi var yrd.olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironimperor

merhaba ,

ben huawei x5 aldım, henüz 1 aylık cihaz.

ilk dokunmatik telefonum, birçok özelliğini kullanmıyorum desem yalan olmaz
    bunuda gsp için almıştım, bisiklet turlarında çok işime yarıyor.

şimdi bu t10 ların ikinci ellerinin çok uygun fiyatlı olduğunu gördüm ve takas ilanı açmayı düşünüyorum. sormak istediğim x5'i overclock ile 1.2 hızda kullanıyorum ve herşey çok hızlı hd videolar bile takılmadan izleniyor

takasta t10a geçersem çok pişman olumuyum. özellikle gps programı nasıldır, kullanışlı programları yükleyebiliyormuyuz ben igo kullanıyorum ve çok memnunum.

birde ikinci el alacağım için bataryaya dikkat etmeliyim sanırım. Yeni cihazlarda wi-fi ile maksimum ne kadar sürede internette kalabilirim (web browser ile video hariç). Bekleme süresi ne kadardır. Ekranın ufak olmasından dolayı heralde bataryadan da tasarruf sağlanır diye düşünüyorum.

Aman diyim geçme biraz klişe olucak ama x5 den t10 a geçmek bugattiden şahine binmek gibi olur :)

• Sarj bir gun zor dayaniyor bilginiz olsun.
  • Ben telefonu elinden düşürmeyen bir kullanıcıyım. 3G açık haldeyken telefonu bi yatmadan bir de öğlenleri şarja koyuyorum. Yani günde rahat 2 kere 100'lüyorum bataryayı. Ancak 3G kapayıp kullanıma devam ettiğimde bataryayı bir gün dayandırıyorum Demek istediğim aşırı fazla kullanıyorsanız her gün şarj lazım telefona. Eğer normal alodan aloya arada bir başka bir şey için kullanıyorsanız 1 1.5 gün gider diye düşünüyorum.

Sonuç: İyi bir batarya alınması şart
  • cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. x5e devam o zaman,
    bugün kadıköyden 5 cm kadar usb kablo aldım artık evde işte sürekli şarj etmekten kaçınmıcam. full mp3 wireless tadını çıkartıcam . birde 3d oyunları yükleme konusunda bişeyler anlayabilirsem süper olucak :))
  • Bende T10 kullanıcısıyım.Telefonun en güncel sürümü falan yüklü market falan var yani.Go Launcher ex kurdum.Şu romlar nedir bi açıklayabilirmisiniz ? Rom ne demektir ? nasıl kurulur ? En iyi rom hangisidir ? Teşekkür ettim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wallcroft

Bende T10 kullanıcısıyım.Telefonun en güncel sürümü falan yüklü market falan var yani.Go Launcher ex kurdum.Şu romlar nedir bi açıklayabilirmisiniz ? Rom ne demektir ? nasıl kurulur ? En iyi rom hangisidir ? Teşekkür ettim şimdiden.

rom hem sitesinde hemde akif android yazılımcılarının bilgileri ışığında hazırladıkları CİHAZIN fabrika yazılımından GÜNCEL / HIZLI / SADE olan kulanıcı arayüzüdür denebilir. hatta farklı cihazların ARAYÜZ lerini de rom a eklerler. mesela T10 TRKCELL aslında başka bir firmanın ürünü ve trkcell / firma destek vermese bile çeşitli şekillerde ( cihazın donanım sürücüleri uygunsa ) ANDROİD sürümü orjinal gelmemişse. forumlarda upload edilen çeşitli rom lar var. sendeki sürüm nedir?

T10 için 600 mhz oc li ve android 2.3.5 sürümü kullananlar görüyorum bazen.

• Bendeki direk Türkcell'in romu olsa gerek o zaman.Çünkü hiçbir şey yüklemedim romla ilgili.Sadece Mayıs ayında gelen türkcellin güncellemesini kurdum o kadar onlada radyo market vs. şeyler geldi.
  • quote:

Bendeki direk Türkcell'in romu olsa gerek o zaman.Çünkü hiçbir şey yüklemedim romla ilgili.Sadece Mayıs ayında gelen türkcellin güncellemesini kurdum o kadar onlada radyo market vs. şeyler geldi.

işte bu rom kısaca cihaz içindeki gizli ve donanımın yapacaklarının KAPALI oladuğu kısmı açan / bazı şeyleri aktif eden ( ses çıkışı - nfc - kamera çekim / kayıt ) yazılımdır.

ancak bundan hariç bazı modellerin KULLANICI ARAYÜZÜ / THEMA sı da bu rom la elindeki cihaza aktarılmakta ( win 6 - web so a android yüklenmesi gibi ) ve cihaz işlemci OC yapılmakta hatta uygulama yükleme kısıtlaması açılmaktadır ( rom - root )
  • anladım.Peki bundan iyi romlar var mıdır ? Yani telefonu hızlandırabilecek romlar.Benim telefon yavaş genelde.Sık sık donmalar oluyor.
  • quote:

anladım.Peki bundan iyi romlar var mıdır ? Yani telefonu hızlandırabilecek romlar.Benim telefon yavaş genelde.Sık sık donmalar oluyor.

tabi ki var hatta stabil çalışanlar ve OC ile cihazı bazı UYGULAMALARDA rahatlatan rom lar ama T10 olup , yüklemeyi aktaracak birisi UPLOAD etmeli ve anlatmalı sana.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.