Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link2Sd ile partition yapamayan arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlayıp karttın o bölümünü bir partition programı ile (MiniTool Partition Wizard ....) formatlayıp Tekrar link2sd programı çalıştırdığınızda partition oluşturur.
  • Yardımın için sağol denedim ama olmadı yine aynı uyarıyı verdi Anroid 2.2 romunu beklicem internette bulamadım buldum da linkler ölmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

İlk sayfada yapılan anlatıma göre denedim ama yapamadım. Yine aynı sistemle açılıyor. Yani turkcelin sistemiyle. Ayrıca dosyaları hafıza kartına rar. olarak sıkıştırılmış vaziyette atıyoruz sanırım. doğru mudur?

• @-@sL@N

Ben direk Rls4 rom attım rar dan çıkarmadan sd kartın içine sonra telefonu ses açma tuşu+ arama kabul tuşu+açma tuşu ile açtım from sd card'a girdim seçtim Rls4 ü dpad ile onayladım romu attı açılış değişti beyaz ekran ile açıldı romun ismi yazıyordu kurulum yaptırdı sıfırdan.

Teli pc ye bağlayıp pulsemini kurdunmu anlatılan şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immolatıon

@-@sL@N

Ben direk Rls4 rom attım rar dan çıkarmadan sd kartın içine sonra telefonu ses açma tuşu+ arama kabul tuşu+açma tuşu ile açtım from sd card'a girdim seçtim Rls4 ü dpad ile onayladım romu attı açılış değişti beyaz ekran ile açıldı romun ismi yazıyordu kurulum yaptırdı sıfırdan.

Teli pc ye bağlayıp pulsemini kurdunmu anlatılan şekilde.

Rls4 rom nereden indirebiliriz. Bu konuda Rls3 var sanırım
  • Arkadaşlar bu telefon alınırmı alınırsa kaça alınır civarı ne kadardır.alındığına değermi 200 tl ye buldum alayımmı
  • herkese merabalar yeni Turkcell T10 aldım ,daha doğrusu turkcell kamu tarifelerine özel hediye ediyorlarmış bizde aldık . Bir kaç sorum olucak İlk şarj süresi ne kadar ? yani ilk batarya kaç saat şarj da durmalı ? Birde daha demin ne olduysa bir yavaşlık var telefonda ayrıca bir uyarı aldım .. android ... çalışmayı durdurdu kapatmaya zorla diye . aynı uyarıyı galaxy s de de almıştım bu uyarı nedir ? yardımcı olursanız sevinirim

edit : pil durumunu halletim li-ion batery olduğu için pil dolunca nasılsa sarjı kesiyormuş ama bu uyarıyı anlamadım bir kere geldi interneti kapadım (veri bag.) ondan olmus olabılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 7 Ekim 2011; 9:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4RR3LL42

Arkadaşlar bu telefon alınırmı alınırsa kaça alınır civarı ne kadardır.alındığına değermi 200 tl ye buldum alayımmı

150 max 170 fazlası değmez bu telefona
  • yakında ben de de bir tane olucak t10 dan :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hami19 -- 12 Ekim 2011; 14:45:31 >
  • Daha önceki mesajlarımdada görmüşsünüzdür telefonumun menü tuşu fonksiyonunu yitirmiş durumda.Telefon açılışında menü tuşunun olduğu bölüm çalışıyor fakat telefon kullanılabilir hale geldiğinde işlevini yerine getirmiyor.Nerede tamir ettirebilirim bunu? Umarım anlatabilmişimdir
  • bulunsun
  • telefonda bulunan mesajları pcye aktarabilceğimiz herhangi bir yöntem var mı acaba?
  • Arkadaşlar ben bu cihaz'da şu an Turkcell ROM kullanıyorum MX Video player kurdum Divx dizi vs. izleyebilmek için fakat çok takılarak çalıştırıyor acaba işlemci yetersiz mi kalıyor yoksa ben yanlış bir ayar mı yaptım aranızda hiç deneyen var mı acaba ?
  • bende kamu tarifesi ile aldım. bunda adnroidi güncellesek yeni süürm yükslesek garanti kapsamı dışı gibi bir duru olmuyor umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myth1453

Arkadaşlar T10'da kapak soyulması sorunu yaşayan var mı? Özellikle krom olan kenarlarda...

Ben bu sebepten garantiye verdim kapağı garanti kapsamında değil dediler. 45 TL istediler.

Garanti Belgesinde tüm parçaları garanti kapsamında diyor oysaki.

Tüketici hakem Heyetine dilekçe vereceğim. Sİzde yaşıyorsanız böyle bir sorun verin bence...

ARKADAŞLAR TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ BAŞVURUMU KAZANDIM. HAKLI ÇIKTIM. KAPAĞINIZDA BİR SORUN OLURSA ÇEKİNMEYİN...
  • 2 haftalık t10 genpa garantili arkadaşlar

http://urun.gittigidiyor.com/Turkcell-T10-BEYAZ_W0QQidZZ47071198
  • bende yeni aldım güncellemek istiyorum da ses açma+yeşil arama tuşu+açma kapama yaptıktan sonra çıkan ekranda apply sdcard diyorum dosyalarıda karta atmama rağmen hiç birşey olmuyor yardım ederseniz çok sevinirim
  • arkadaşlar cihazı bootloader modda açıyorum (ses kısma+kapama+kırmızı tuş) usb yi bağlıyorum. instal recovery i açıyorum writing oluyor daha sonra o pencere kapanıyor ve cihazımda android yazısı kalıyor bekle bekle hiç bişey yok, acaba neyi yanlış yapıyorum.
  • Merhaba arkadaşlar.

Telefonda avea hattımı kullanıyorum fakat 0.facebook uygulamasını kullanamıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
  • Benim sorunum çok büyük.Telefonum daha garantili ancak telefona bazı romlar yükleyerek denedim en sonunda telefona yüklediğim t-mobile romu telefonun açılışına t-mobile yazısını ekledi.Telefon sim kartı tanımıyor.bende başka romlar denedim ancak dload klasöründen update olayı olmuyor.Recovery ile başka rom yükledim t-mobile yazısını silemedim.Tabiati ile garantiyede gönderemiyorum.Acaba hiç açılmayacak şekilde atabileceğim bir rom varmı? yada bu yazıyı silebilirmiyim? fikri olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.