Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an her şeyi çalışan, en sağlam ROM hangisidir? 2.2 ya da 2.1 fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraneOne

Arkadaşlar şu an her şeyi çalışan, en sağlam ROM hangisidir? 2.2 ya da 2.1 fark etmez.

Bu sorunun cevabı banada lazım yeni aldım telefonu yiğenime içinde 2,1 yüklü çok kasıyormuş beğenmedi
  • arkadaslar telefonun dokunmatıgı tamamen karıstı.. suan tus kılıdını acamıyorum bıle, daha oncede bastıgım yerın sagı solu asagısı yukarısında ne varsa oraya basılmıs algılıyordu.. bu cıhaza romu bu sekılde nasıl yukleyebılırım acaba...
  • Telefon ilk izlenimlerim olarak güzel.

2.1 yüklü ve market açık şimdi facebook whatsapp vs. deniyorum whatsapp yükleniyor. bakalım stabilde çalışıyor ancak klavye programı arıyorum adam gibi bişey ama 5800 daki gibi olabilir olursa çok iyi olur hatta
  • yokmu yardım edecek kimse arkadaşlar ?
  • Arkadaşlar T10'da kapak soyulması sorunu yaşayan var mı? Özellikle krom olan kenarlarda...

Ben bu sebepten garantiye verdim kapağı garanti kapsamında değil dediler. 45 TL istediler.

Garanti Belgesinde tüm parçaları garanti kapsamında diyor oysaki.

Tüketici hakem Heyetine dilekçe vereceğim. Sİzde yaşıyorsanız böyle bir sorun verin bence...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben ikinci elden ya Vodafone 945'i ya da Turkcell T10'u almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? T10'un VF945'e göre artıları-eksileri nelerdir tam olarak?

Hala geçerli.

hocam t10 u öneririm
  • parasina gore cok iyi telefon...
  • Turkcell in sitesinde orjinal son versiyonu var. yani benim gibi rom atmayan ve ilk alanlardansanız market yoktur.
    turkcell in sitesinden yüklediğiniz güncelleştirme ile market geliyor ve telefon resmen yenileniyor
    ancak mesajlarınız vs siliniyor. sadece hafıza kartındaki veriler kalıyor. birde nedense youtube uygulaması gelmiyor.
  • ARKADAŞLAR ARALIK AYINDA ALDIĞIM VE SADECE 3 AY KULLANDIĞIM TURKCELL T10 SATACAĞIM

KOZMETİK OLARAK TEMİZDİR, YANINDA SAMSUNG KULAKİÇİ KULAKLIK VERECEĞİM EK OLARAK

TÜM APARATLARI DURMAKTADIR.

fiyat olarak : 175 Tl istiyorum

Ankara'dayım

ilgilenen arkadaşlar p.m yada sefamustafadalan@gmail.com mesaj atabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PROOFF -- 9 Ağustos 2011; 12:04:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myth1453

Arkadaşlar T10'da kapak soyulması sorunu yaşayan var mı? Özellikle krom olan kenarlarda...

Ben bu sebepten garantiye verdim kapağı garanti kapsamında değil dediler. 45 TL istediler.

Tüketici hakem Heyetine dilekçe vereceğim. Sİzde yaşıyorsanız böyle bir sorun verin bence...

Valla benimde o gri yerler soyuldu yanları falan. Ortadaki tuşunda kenarları soyuldu. İğrenç bir kaplama. Eğer anlaşmada öyle birşey yazıyorsa bende hakkımı ararım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosukabi35

quote:

Orijinalden alıntı: myth1453

Arkadaşlar T10'da kapak soyulması sorunu yaşayan var mı? Özellikle krom olan kenarlarda...

Valla benimde o gri yerler soyuldu yanları falan. Ortadaki tuşunda kenarları soyuldu. İğrenç bir kaplama. Eğer anlaşmada öyle birşey yazıyorsa bende hakkımı ararım.

hakkınızı arayın. ben bugün tüketici hakem heyetine dilekçe verdim. 1-2 ay içerisinde sonuçlanır galiba :)

• arkadaşlar bir arkadaşım yanıma geldi sorunu varmış telefonlar ilgili veri alışverişi açık kalmış açıkcası kurcaladım pek bişi bulamadım aklıma net geldi ama nettede sorunu çözecek bir şey bulamadım... bu tip bir sorunla karşılaşan var mı? belki sorun başka bir şeyde olabilir arkadaşımın bana gösterdiği en üsteki simgelerde e yanında bir kaç ok vardı:) bana veri alışverişini açtım ondan sonra oldu dedii... bilen varsa yardımlarını bekliyorum...
  • benim t10 dün oturduğum yerden yere düştü
    sesi çıkmıyor artık
    hoparlörü pırtlatı anlaşılan
    ama bu kadar nazik olmaması lazım yaa
    nokia 2700 a geri döndüm dünden beri
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

arkadaşlar bir arkadaşım yanıma geldi sorunu varmış telefonlar ilgili veri alışverişi açık kalmış açıkcası kurcaladım pek bişi bulamadım aklıma net geldi ama nettede sorunu çözecek bir şey bulamadım... bu tip bir sorunla karşılaşan var mı? belki sorun başka bir şeyde olabilir arkadaşımın bana gösterdiği en üsteki simgelerde e yanında bir kaç ok vardı:) bana veri alışverişini açtım ondan sonra oldu dedii... bilen varsa yardımlarını bekliyorum...

Anladığım kadarı ile Veri serivisi yanlışıkla açmış şuanda kapatmak mı istiyor ? Eğer öyleyse turkcell romu varsa yardımcı zor olurum eğer rom değişikliği varsa hemen çözebiliriz.
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir arkadaşım yanıma geldi sorunu varmış telefonlar ilgili veri alışverişi açık kalmış açıkcası kurcaladım pek bişi bulamadım aklıma net geldi ama nettede sorunu çözecek bir şey bulamadım... bu tip bir sorunla karşılaşan var mı? belki sorun başka bir şeyde olabilir arkadaşımın bana gösterdiği en üsteki simgelerde e yanında bir kaç ok vardı:) bana veri alışverişini açtım ondan sonra oldu dedii... bilen varsa yardımlarını bekliyorum...

Anladığım kadarı ile Veri serivisi yanlışıkla açmış şuanda kapatmak mı istiyor ? Eğer öyleyse turkcell romu varsa yardımcı zor olurum eğer rom değişikliği varsa hemen çözebiliriz.

sanırsam turkcell rom var:S peki onun çözümü için ne yapmak lazım...

• quote:

quote:

quote:

Vallahi hiç hatırlamıyorum turkcell romunu. Şuanda rom olsa direkt söylerdim ezbere. Ancak şöyle diyeyim siz kurcalar bulursunuz. Şu wi-fi ayarlarının olduğu yerler var ya oralarda bir yerlerde olması gerek. Mobil ağlar falan diye geçebilir. Veri Servisi Hizmetini kapa aç falan görürsen kapa. İnternete bağlı değilse boşa fatura yazar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi hiç hatırlamıyorum turkcell romunu. Şuanda rom olsa direkt söylerdim ezbere. Ancak şöyle diyeyim siz kurcalar bulursunuz. Şu wi-fi ayarlarının olduğu yerler var ya oralarda bir yerlerde olması gerek. Mobil ağlar falan diye geçebilir. Veri Servisi Hizmetini kapa aç falan görürsen kapa. İnternete bağlı değilse boşa fatura yazar.

tamam hocam söyledikleriin bir kurcalalayyım sağolasın...

• @@bnymtlk@@ dostum ana ekranda menüye bas-ayarlar-kablosuz bağlantı ve ağlar-mobil şebekeler-veri servisi yanındaki seçimi kaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekosemen

@@bnymtlk@@ dostum ana ekranda menüye bas-ayarlar-kablosuz bağlantı ve ağlar-mobil şebekeler-veri servisi yanındaki seçimi kaldır

kurcaladıkbir şeyler karambole yaptık ::):)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.