Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınca senle bağlantı kurmam lazım aga biyeerdende olsa sana ulasabilmem lazım S:
  • bu telefonu turkcell den kamu avantajıyla 120 liraya almıstım. X5 içinde böyle bir kampanya varmı acaba?
  • Bağlantı Nasıl Kurabilirz ? :S
  • Arkadaşlar bilen varsa lütfen paylaşsın
    Turkcell T10 da 3g internet hızı kaç mbps ta kadar destekliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

Arkadaşlar bilen varsa lütfen paylaşsın

teorik olarak 7.2 mbit gözüküyor.
  • merhabalar arkadaşlar türkcell t10 var bende faceye resim yukleyemiyorum resim yükleme ve altında bir facebook ile biten meil adresi veriyor... acaba nasıl oluyor ayrıntılı açıklarmısınız pm atarmısınız lütfennnn çıldırıcamm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Arkadaşlar bilen varsa lütfen paylaşsın

teorik olarak 7.2 mbit gözüküyor.

Teorik olarak öylede 3g ile bağlantı sağlayabilen her telefon 7.2 mbit i desteklemiyor T10 da durum nasıl onu merak ettim mesela ıphone3g 3.6mbps ike 3gs modeli 7.2 mpbs ile internet erişimi sağlıyor.
    Net olarak hiç biryerde bulamadım bu bilgiyi???
    Bir örnek daha vereyim bende Nokia N95 8gb var 3.6 mpbs üst limiti.
  • 5i görür bence ama yinede test yapan birinden denemek lazım. wi-fi sonucu lazımsa ben test yapabilirim
  • Test yapabileceğiniz wifi nin hızı nedir?
  • 20mbit. speedtest in programı vardı onu indirip bi test yapayım aksama
  • ok telefon maximum kaçı görecek bakalım?
  • dl: 9.19 mbps
    ul: 2.16 mbps
    ping: 32ms

telefondan yukardaki sonucları elde ettim. pc de durum asagıdaki gibi:

• Arkadaşlar telefonumda müzik açtığımda ses hiç çıkmıyor, kulaklık taktım yine ses gelmiyor. Hafıza kartını yeniden biçimlendirim yükleme yaptım ama nafile. Bugün bir çok kez de Android Programı başlatılamadı, yeniden deneyin uyarısı aldım. Servise götürmeden bunu çözmenin yolu varmıdır? Ne yapmalıyım, bu sorun çok karşılaşılan bir durummudur? Daha 1 oldu alalı. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_

Arkadaşlar telefonumda müzik açtığımda ses hiç çıkmıyor, kulaklık taktım yine ses gelmiyor. Hafıza kartını yeniden biçimlendirim yükleme yaptım ama nafile. Bugün bir çok kez de Android Programı başlatılamadı, yeniden deneyin uyarısı aldım. Servise götürmeden bunu çözmenin yolu varmıdır? Ne yapmalıyım, bu sorun çok karşılaşılan bir durummudur? Daha 1 oldu alalı. :(

güncel rom kurmayı denedinmi?
  • rehberdeki türkçe karakterli isimleri bulamıyor, Bu tür problem yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 28 Haziran 2011; 17:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexi_
    Arkadaşlar telefonumda müzik açtığımda ses hiç çıkmıyor, kulaklık taktım yine ses gelmiyor. Hafıza kartını yeniden biçimlendirim yükleme yaptım ama nafile. Bugün bir çok kez de Android Programı başlatılamadı, yeniden deneyin uyarısı aldım. Servise götürmeden bunu çözmenin yolu varmıdır? Ne yapmalıyım, bu sorun çok karşılaşılan bir durummudur? Daha 1 oldu alalı. :(

poweramp adında program var onu dene isteresen ekolayzır bölümünde loud speaker var onu seç ve dene
  • Cevaplar için teşekkürler. Telefon kendiliğinden düzeldi, bir iki defa hafıza kartı ile bağlantıyı kesip, çıkarıp takmıştım, sonra ses çıkmaya başladı. Şimdi sadece yüklediğim şarkıyı ses tonu yapamama sorunu kaldı. :( Turkcell'den almıştım, bugüne kadar hiç bir elektronik cihazda bu kadar kısa sürede sorun yaşamamıştım. Harbiden ucuz etin yahnisi yavan oluyormuş.
  • arkadaslar turkcell in rom undan kurtulmak istiyorum ilk sayfadaki anlatıma baktım ama gözüm yemedi. daha sade bir sekilde rom atmak mümkünmü acaba?

birde turkcell rom una dönmek istedigimizde nasıl dönücez acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Haziran 2011; 20:12:39 >
  • quote:

ok telefon maximum kaçı görecek bakalım?

3G ile turkcell de max 1.71 mbit gördüm
  • Arkadaşlar ben ikinci elden ya Vodafone 945'i ya da Turkcell T10'u almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? T10'un VF945'e göre artıları-eksileri nelerdir tam olarak?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.