ben bu gün teli tuvalete düşürdüm kapalıydı tel hemen yıkayıp kurulayıp pirinç dolu bir torbaya koydum çok ümitli değilim ama nasip bakalım çalışacakmı?
quote:
Orijinalden alıntı: yasaluyari
ben bu gün teli tuvalete düşürdüm kapalıydı tel hemen yıkayıp kurulayıp pirinç dolu bir torbaya koydum çok ümitli değilim ama nasip bakalım çalışacakmı?
bende dokunmatik ekranlı telefonumu calısır vaziyette iken akan çesmenjn altına düşürdüm anında kapandı. hemen bataryayı söküp pirincin içine koydum bi gece beklettim. actıgımda sorunsuz calısıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: TraneOne
Arkadaşlar ben ikinci elden ya Vodafone 945'i ya da Turkcell T10'u almayı planlıyorum. Hangisini önerirsiniz? T10'un VF945'e göre artıları-eksileri nelerdir tam olarak?
Hala geçerli.
[ROM] [Huawei U8100 - u8110 - T10] 2.2 Froyo
quote:
1. Wifi tethering support 2. Add TSCalibration app from 2.1 ROM, so you don't need to worry about calibration any more! 3. Add Huawei Launcher, if you don't like it, replace with your favorite. 4. Overclocking.
Issues: Video recording, but I don't care this feature.
Şu ana kadarki en iyi 2.2 rom'udur. Tek sorunu video kaydı yapılamaması. Kalibrasyon vs. çok iyi çalıştığı söylenmiş. Video kaydı sorununun pek umrunda olmadığını söylemiş geliştirici, yorulmuş olsa gerek.
Kendim kurdum, kullanıyorum. Hatta Puffin Browser ile facebooktan Empires & Allies bile oynadım :) tabi ekran biraz küçük geldi.
Rom sorunsuz ve çok güzel çalışıyor. Rom'daki standart launcher Huawei'in launcher'ı benim pek hoşuma gitmedi Launcher Pro deneyebilirsiniz. İlk kurulduğunda marketin sürümü eski oluyor marketi açıp biraz beklediğinizde ise en yeni sürüme güncelliyor kendini. Sanırım daha iyi bir Froyo sürümü çıkana kadar bunu kullanacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Lethesrdr
quote:
1. Wifi tethering support 2. Add TSCalibration app from 2.1 ROM, so you don't need to worry about calibration any more! 3. Add Huawei Launcher, if you don't like it, replace with your favorite. 4. Overclocking.
Şu ana kadarki en iyi 2.2 rom'udur. Tek sorunu video kaydı yapılamaması. Kalibrasyon vs. çok iyi çalıştığı söylenmiş. Video kaydı sorununun pek umrunda olmadığını söylemiş geliştirici, yorulmuş olsa gerek.
Kendim kurdum, kullanıyorum. Hatta Puffin Browser ile facebooktan Empires & Allies bile oynadım :) tabi ekran biraz küçük geldi.
Rom sorunsuz ve çok güzel çalışıyor. Rom'daki standart launcher Huawei'in launcher'ı benim pek hoşuma gitmedi Launcher Pro deneyebilirsiniz. İlk kurulduğunda marketin sürümü eski oluyor marketi açıp biraz beklediğinizde ise en yeni sürüme güncelliyor kendini. Sanırım daha iyi bir Froyo sürümü çıkana kadar bunu kullanacağım.
Hocam peki Youtube ve Adobe Flash eklentileri nasıl? Onları kontrol etme fırsatınız oldu mu? Eğer onlar da çalışıyorsa büyük ihtimalle T10 alacağım da, 2.2 güncellemesi de varmış hem . Vodafone 945'de 2.2 inatla çıkmadı, çıkmayacak gibi de duruyor. Destek az telefona.
Normalde telefona flash kurulamıyor. İsterse android 2.2 olsun flash kurulamıyor. Ama Puffin Browser ile flashlar bilgisayardaki gibi sorunsuz çalışıyor. Youtube derken ne demek istedinizi anlayamadım, zaten youtube uygulamasıyla youtube dan video izlenebiliyordu.
Ben de onu soruyordum zaten hocam, Youtube uygulamasını. Sağolun cevap için .
quote:
Orijinalden alıntı: TraneOne
quote:
quote:
Hocam peki Youtube ve Adobe Flash eklentileri nasıl? Onları kontrol etme fırsatınız oldu mu? Eğer onlar da çalışıyorsa büyük ihtimalle T10 alacağım da, 2.2 güncellemesi de varmış hem . Vodafone 945'de 2.2 inatla çıkmadı, çıkmayacak gibi de duruyor. Destek az telefona.
Yeni versiyon (beta6) aynı sitede yayımlanmış. Cevapsız arama ve sms mesajları ile kapanma problemi giderilmiş. VBeta5 versiyonunda bende de bu sorun vardı ama genelde iyi bir rom.
tuvalette bokun içine düşen ve temizlenmesi için şakır şakır yıkadığım telefonum,pirinç dolu torbanın içinde yaklaşık 50-55 saat bekledikten sonra pili taktım ve çalıştı :))
oh beee :)
quote:
quote:
Bu romun kurulumunu detaylı anlatabilir misiniz?
arkadaslar bı arkadasımda t10 var, bazı sornları varmıs sızın yardımınızla bende ona yardım etmeye calısıcagım ınsaallah, sorun olarak bana anlattıkları; facebook'a gırdıgınde otomatık atıyormus sayfa sms atamıyormus.. klavyedekı tuslara bastıgında 3 yerına 5 g yerıne d gıbı sacma sapan olaylar oluyormus heralde ıcınde yuklu olan surumun yenıden yuklenmesı yada ust versıyona gecmesı sonucunda sorunların gıdeegını dusunuyorum ama sızde yorum yazıp yardım edersenız sevınırım..
imdaaat.... turkcell'in sitesinden yeni versiyonu yükledim, market gelsin diye yüklemez olsaydım, gelgelelim herhangi bir uyarı yoktu rehber silinmiş ama klasördeki dosyalar, müzikler vs. duruyo onlara birşe olmamış, niye sadece rehber gitmiş, napcam?? turkcell'e uyarı koymamışlar rehber yedek alın diye ben de ne bileyim, acaba tim'i arasam yardımcı olurlar mı? ...........yardımmmmm
yukardaki froyo beta 9 kurdum rom güzel ancak bana göre kullanılmaz şu an. video kaydı olmaması pek sorun değil ama youtube hariç skyfireden video falan izlenmiyor hatta skyfire bu rom da stabil değil ilginç bi durum. zaten beta bunlar, stabil normal ni version çıkar herhalde yakında.
malum cihazda şarkı değiştirmek için bir tuş yok. şarkı değiştirmek için tuş kilidini açmak gerekiyor.
benim buna geitrdiğim çözüm ise
rootlu cihazınıza es file explorer'ı indirin. programın ayarlarından root iznini açmanız gerekli. ardından dosya listesine dönün
programda sol üstdeki mavi simgeye tıklayınca telefonun ana sistem dizinine dönmüş olacaksınız.
bu dosyayı metin dosyası olarak açıp düzenleyebilirsiniz.
müzik değiştirme tuşu için şunu yazmanız gerekli
sonraki şarkıya geçmesi için key 61 MEDIA_NEXT
önceki şarkıya geçmesi için key 61 MEDIA_PREVIOUS
buradaki 61 atayacağınız tuşun kodudur.
bu işlemi yapmadan önce yerine atamak için seçtiğiniz tuşun eski kodunun başına # ekleyin böylece eski tuş ayarını işlemeyecektir.
Uzun zamandır rls v1 romunu kullanıyordum. Dün clockword ile yüklenebilen 2.3.3 custom romu yüklemeye çalıştım, hem clockword kurulumu karışık geldi hem bu romu kullananların fazla bi yorumunu bulamdığımdan uğraşmadım fazla. Bende cedric'in v5.2 romunu kurdum, rls v2 hariç. froyo(2.2) ları da denedim çok stabil değiller ben önermem. kurduğum romun eksikliği kendisinde harita,navigasyon yok, sonra dan yükleyebilirsiniz onun dışında gayet iyi,seri, eclair(2.1)'lerin geliştirilmiş hali. şu ana kadar memnunum.
Merhaba,
Turkcell T10 kullanıyorum ve "The Celestial Teapot RLS4d" kurdum.
Ancak, ne yaptıysam NTVSpor Video Haber Paketi ve NTV Haber Paketi'nin gönderdiği Wap Push Servis Mesajlarını bir türlü alamıyorum.
Ne yaptıysam alamadım bir türlü.
Sorunsuz bir ROM kullanan arkadaşım varsa önerebilirmi? Yada Çözümü varsa gönderebilirseniz sevinirim.
System dosyalarından ne gibi bir ayar bu engellemeyi kaldırabilir?
Ayrıca, bir dosya buldum Sony Ericcson için yapılmış bir APK. Düzenlenebilir ve sorunu çözebilir ise sevinirim.
Konuyu uzun zamandır takip edemiyordum. Şuanda en iyi rom nedir ? Bende Fresh Zodiac v5.2 var bundan iyi rom çıktı mı. Üst mesajlara baktımda beta5'i falan önermişsiniz nasıl acaba o romlar ?
Arkadaşlar T10 alma gibi bir planım var. İkinci el temiz ve garantili satmayı planlayan arkadaşlar bana ulaşırlarsa çok memnun olurum. Bütçem 200 TL.
suya düşünce tel. piriç'e koyulduğunu ilk defa duydum burda ilginç..pirinç ne yapıyoki neminimi alıyor telin (:
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavili
suya düşünce tel. piriç'e koyulduğunu ilk defa duydum burda ilginç..pirinç ne yapıyoki neminimi alıyor telin (:
Aynen telefonun icindeki nemi aliyor. Hatta goreceksiniz telefonu pirincten cikardiginizda dis yuzeyi islakmis ama sanki yeni kurumus gibi nemlidir. Icerdeki nem disari cikiyor yani. En etkili kurtarma operasyonu