Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusunda yardımcı olabilir misin kardeş ben şu adımda takılı kaldım
    "Flash zip from sdcard seçeneğini tıklayıp, TCT_RLS3 dosyasını gösterin. Kurulum birkaç dakika sürecektir." flash zip from sd kard seçeneği nasıl nerden gelecek, birde
    "Birkaç saniye kurulum yapıyor, daha sonra telefonu bootloader modunda açıyoruz. "
    kurlum yaptıktan sonra USB den cıkarıyor muyuz, ben cıkarmadım telefonda android yazısı kaldı sonra USB cıkardım bişi olmadı diğer forumları gezdım şarjşı cıkarmam gerekiyormuş, cıkardım telefonu açtım aynı herşey yuklu yerınde bişi olmamış yani.
  • selam
    t10 a android 2.3 yüklenebilr mi?
  • T10 için en stabil 2.2 froyo romu ve kamera ile ilgili sorun için çözüm

Sayfa linki:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=915354&highlight=sound_cas

Bu sayfada yer alan beta11 romu kurun:

Beta 11
    1. Use Huawei's kernel and Wifi module, so no overclock. And DPAD may have issue too.
    2. Google login issue fixed.
    3. Some app update
    update_beta11.zip - 92.07 MB

Edit on Aug 19:
    Video camera fixed. Please download the attachment libaudio.zip to extract and replace /system/lib/libaudio.so

--------------------------------------------------------------------------------
    Attached Files libaudio.zip - [Click for QR Code] (26.8 KB, 306 views)

• Ya bildiginiz telefoncu var mı bunu yapabilcek istanbulda ikamet ediorum
  • Yükleme konusunda bilginiz yok ise: hiç yaptırmayın derim. Sonuçta bunlar beta rom ve bir sorun gördüğünüzde eski haline getirmek veya sürekli güncellenen beta romun yeni versiyonu çıkınca onu kurmak gerekebilecektir.

Yükleme konusunda bilgi için ise ilk sayfada anlatım var: Telefonu usb ile bilgisayara bağlayıp bilgisayarda amonra programını çalıştırarak telefona kurulmasını sağlıyoruz. Sonra zipli rom dosyasını olduğu gibi cihazın sd kartına kopyalıyoruz. Tel.i kapatarak bootloader modunda açarak "install from sd card" seçeneğini seçtikten sonra cihazın sd kartındaki beta romu seçiyoruz.
    Özet olarak böyle ama hiç deneyiminiz yok ise teli kullanılamaz hale getirebilirsiniz. Tabi çözümü yine var ama o da bilgi gerektiriyor.
  • bu telin en onemli sorunu mesaj yazılmıyo. dokunmatiği cok kotu ve tuslarda cok kucuk bunun onune nasıl gecebiliriz bi fikri olan varmı ?
  • Arkadaşlar T 10 u düşürdüm ekranı çatladı İstanbulda yaptırabileceğim bir yer var mı ? önerilerinizi beklliyorum .. KVK servis vs hariç yapabilecek 200 tl diyor insafsızlar çünkü..
  • Turkcell T10 update-2 kullanıcısıyım (turkcellin çıkardığı son firewareyi romladım)
    gps birtürlü çalışmıyor. google maps haricinde yüklediğim gps programlarıda uyduya bağlanmıyor, yani telefonun gps alıcısı çalışmıyor. Bu sorunu nasıl halledebiliriz ?

yukarıda akinarcak ve knightrider862 arkadaşların gps in çalışmasına ilişkin anlatımlarını turkcell rom 2 üzerinde yaparsak işe yararmı ? arkadaşların anlatımı turkcell rom deil costom rom üzerinde yapılmış. acep turkcell rom varken xpa-developer.com dan indirdiğimiz kütüphaneyi telefona kopyalayınca gsp çalışmaya başlar mı?

eğer costom rom olmadan gps çalışmayacaksa çok üzülecem çünkü turkcell romdan vazgeçmem. makina stabil ve rahat çaışıyor program desteği geniş update 2 ili de google market geldi, bu romun yerine başka bir rom kurmak istemiyorum.

GPS ÇALIŞMIYOR NOOLUR YARDIM EDİN

• quote:

Orijinalden alıntı: adige13

Arkadaşlar T 10 u düşürdüm ekranı çatladı İstanbulda yaptırabileceğim bir yer var mı ? önerilerinizi beklliyorum .. KVK servis vs hariç yapabilecek 200 tl diyor insafsızlar çünkü..

Dh de 2 ci el 2aylık full cihaz 170tl

Sahibinden.comda ucuz da var.

Ne gerek tamıre ?
  • Arkadaşlar ben internete wifi üzerinden bağlanmak istiyorum ama telefon edge veya 3g üzerinden bağlanıyor. Edgeyi kapatmanın bir yolu yok mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkkürler.
  • veri alışverişini kapatmanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: htulay

veri alışverişini kapatmanız gerekiyor

Teşekkürler.

Arkadaşlar bir de telefonun konuşarak mesaj yazma özelliği var deniyor ama ben bulamadım. Hangi programla yapılıyor, nasıl yapılıyor bilen varsa anlatabilir mi? (Google sesli aramayı kastetmiyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdc

T10 için en stabil 2.2 froyo romu ve kamera ile ilgili sorun için çözüm

Sayfa linki:

Beta 11
    1. Use Huawei's kernel and Wifi module, so no overclock. And DPAD may have issue too.
    3. Some app update

Edit on Aug 19:
    Video camera fixed. Please download the attachment libaudio.zip to extract and replace /system/lib/libaudio.so

--------------------------------------------------------------------------------

Sanırım Wi-fi sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosukabi35

quote:

Sayfa linki:

Beta 11
    3. Some app update

Edit on Aug 19:

wifi sorunu beta 12 ile giderilmiş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cosukabi35

quote:

Sayfa linki:

Beta 11
    3. Some app update

Edit on Aug 19:

wifi sorunu beta 12 ile giderilmiş...

fark ettim

• gençler bende de T10 var yanlız gps i hiç çalıştıramadım. hiç üşenmeden yarım saat açık tutum gps i ama bir an bile uyduya bağlanmadı ! ne yapsakta gps i çalışır hale getiririz. turkcell rom version 2 kullanıorum. romdan memnunum bana rom yükletmezseniz sevinirim rom yüklemeden gpsi çalışır hale getirebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterish

gençler bende de T10 var yanlız gps i hiç çalıştıramadım. hiç üşenmeden yarım saat açık tutum gps i ama bir an bile uyduya bağlanmadı ! ne yapsakta gps i çalışır hale getiririz. turkcell rom version 2 kullanıorum. romdan memnunum bana rom yükletmezseniz sevinirim rom yüklemeden gpsi çalışır hale getirebilirmiyiz ?

hocam gpsyi aç sonra google haritaları aç ama ya wifiye bağlan ya da eğer internet paketin varsa ondan bağlan çünkü google haritalar veri bağlantısı gerektirir açtıktan sonra haritada görürsün nerde olduğunu ama navigasyonu kullanamazsın onun için google haritaların crackli versiyonu var Türkiyede kullanabilmek için ya da co pilot vb. program indirim kullanabilirsin onlar hem data belgesini de indirirsen internete ihtiyaç duymadan gpsle birlikte navigasyonu kullanabilirsin

• arkadaşlar telefona tema nasıl yükleniyor şu şekilde yaptım ama olmadı:

1 – Öncelikle internetten bulup indirdiğiniz tema dosyasının ismini Update.zip olarak değiştirin

2 – İsmini Update.zip yaptığınız tema dosyasını hafıza kartının ana dizinine atınız herhangi bir klasör içinde olmasın

3 – Telefonunuzu Yeşil Arama Tuşu + Menu + Kırmızı kapatma tuşu bu üçüne basılı tutaraktan başlatın.

4 – Telefon recovery mode yazıncaya kadar tuşlardan elinizi çekmeyin. Recovery mode ekrana geldiğinde "alt + s" seçeneğini seçin.

5 – Telefon kuruluma başlayacaktır. Kurulum bittikten sonra eğer telefon reset atmazsa kendiniz telefonunuza yeniden reset atmayı unutmayın.

6 – Yeni temanız hayırlı olsun..

3 tuşa bastım ama hiç bir şey gelmiyor
  • İlk sayfada yapılan anlatıma göre denedim ama yapamadım. Yine aynı sistemle açılıyor. Yani turkcelin sistemiyle. Ayrıca dosyaları hafıza kartına rar. olarak sıkıştırılmış vaziyette atıyoruz sanırım. doğru mudur?
  • Konuyu ve siteniz org'u göz önünde bulundurarak telefonuma RLS4b romunu attım herşey güzel bir şekilde çalışıyor ama uygulama yükledikçe yer az hatası alıyorum Link 2 sd kurdum ext 2 alanı açtım ama link 2 sd ye girdiğimde otomatik ext 2 alanı oluşturulamıyor diyor yeniden başlatıyorum birşey değişmiyor.

Sorum şu başka bir yolu varmı veya telefon için stabil çalışan bir android 2.2 romu varmıdır ? Cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.