Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sırasıyla anlatmam için baştan yüklemem gerekir ama hatırladığım kadayırla anlatayım yukardaki programi bulup yükle telefonuna sonra çalıştır menülerini karıştır biraz ascend diye bi seçenek bulcaksın onu seç

yanlış hatırlamıyorsam açıkken wipe etmeye çalıştım hata vermişti sonra telefonu kapatım arama(yeşil)+sesaçma+güçdüğmesi ile recovery modeunda açtığımda yükediğimiz programın menüsü çıktı ordan wipe data ve wipe cache diyorsun sonra flash from sd seçeneğini seçip hafıza kartına attığın romu seçiyorsun bu kadar daha detaylı anlatım bu konunun ilk sayfasında var sadece program farklı başka farklı olan bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 24 Mayıs 2011; 11:36:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isarac

Merhaba arkadaşlar...
    T10 diğer 2 romu da kurdum ve sonra vazgeçip Turkcell romu kurdum.
    Z4Root ile root olup, SystemAppRemover ile orjinal rom ile gelen bazı uygulamaları ve dil desteklerini (23 tane kadar) kaldırdım.
    Bazı programları ise systemappremover ile göremedim, örneğin, NBA, Hürriyet, Milliyet, Ntv, EKolay v.b. Bu programları nasıl kaldırabiliriz.,

Bir de bahsettiğim bu rom kurup kaldırma sonrasında bilgisayarla senkronizasyon artık olmuyor. Usb olarak görebiliyor ve sd ye dosya atabiliyorum, ancak senkronizsyon olayını çözemedim. Çözebilen var mı?

Edit:ilave...

Bir de arkadaşlar, orjinal roomun açılışında Turkcelin şu antenli yaratığından nasıl kurtuluruz?

bende çok denedim NBA, Hürriyet, Milliyet, Ntv, EKolay v.b. uygulamaları kaldırmayı ama bir türlü olmadı. mümkün değil gibi gözüküyor. telefonda garantideydi yeni geldi. Yeni güncelleme yapmışlar market gelmiş... aslında bu saçma uygulamalar kaldırılsa hiç ROM atmıcam ama kaldırılamadığı için rom atma vakti geldi galiba. inşallah bir sorun çıkmaz.

Türkcell romda uygulamalar telefon hafızasına taşınıyor. ortalama kaç uygulamada hafıza doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16txs1963 -- 24 Mayıs 2011; 13:45:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR

sırasıyla anlatmam için baştan yüklemem gerekir ama hatırladığım kadayırla anlatayım yukardaki programi bulup yükle telefonuna sonra çalıştır menülerini karıştır biraz ascend diye bi seçenek bulcaksın onu seç

yanlış hatırlamıyorsam açıkken wipe etmeye çalıştım hata vermişti sonra telefonu kapatım arama(yeşil)+sesaçma+güçdüğmesi ile recovery modeunda açtığımda yükediğimiz programın menüsü çıktı ordan wipe data ve wipe cache diyorsun sonra flash from sd seçeneğini seçip hafıza kartına attığın romu seçiyorsun bu kadar daha detaylı anlatım bu konunun ilk sayfasında var sadece program farklı başka farklı olan bişey yok

tesekkürler
  • Arkadaasım malesef flash player yok verdiğin linkte de belirtmiş armv7 işlemci gerektirir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

Arkadaasım malesef flash player yok verdiğin linkte de belirtmiş armv7 işlemci gerektirir diye.

kardeş eğer yüklediysen telefonun kendi tarayıcısındna youtube ye yada donanmhaberin videolarını tıkla bi çalışcakmı

kafamı karıştırdın valla bende orda yazılanlara göre burda yazdım ama sonuçta sitelerdeki videolar flash değilmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 26 Mayıs 2011; 14:14:43 >
  • telefona rom attıktan sonra modem olarak kullanan var mı acaba
  • Android Wireless Tether diye bir program var onun ile Modem olarak kullanabilirsin.(wireless olarak)Usb ile İstersen Usb Tether indirmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR
    quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

Arkadaasım malesef flash player yok verdiğin linkte de belirtmiş armv7 işlemci gerektirir diye.

kardeş eğer yüklediysen telefonun kendi tarayıcısındna youtube ye yada donanmhaberin videolarını tıkla bi çalışcakmı

kafamı karıştırdın valla bende orda yazılanlara göre burda yazdım ama sonuçta sitelerdeki videolar flash değilmi ??

Denedim ama fz5.2 romdada mobil siteden izleyebiliyorsun onlar html5 videolar xda daki konuyada baktim flash player: mumkun degil armv7 gerektirir diyor ayrica flash playerin apksinida indirdim kurulmuyor yani 2.2 kullanmaya degmez fz5.2 en iyis.
  • 2.1 de face yada youtube videoları için flash player varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

2.1 de face yada youtube videoları için flash player varmı?

güncel
  • quote:

quote:

güncel

Skyfire ile sorunsuz izleyebiliyorum videoları.
  • yeni güncelleştirmeleri yükledim market geldi markete gireyim dedim girdim binlerce uygulama var ama indiremiyorum indiriliyor diyor ama inmiyor (gmail hesabım var)

telefonu rootladım turkcell uygulamalarını sildim gmail ve google talk'da dahil bu seferde com.process.google.gapps hatası alıyorum
    neyse gmail'i ve talk ı indirip system/app klasörüne atınca düzeliyor dediler ama bunlarında apk sini bulamadım
    abi allah rızası için yardım edin patlicam sinirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 29 Mayıs 2011; 20:01:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

yeni güncelleştirmeleri yükledim market geldi markete gireyim dedim girdim binlerce uygulama var ama indiremiyorum indiriliyor diyor ama inmiyor (gmail hesabım var)

telefonu rootladım turkcell uygulamalarını sildim gmail ve google talk'da dahil bu seferde com.process.google.gapps hatası alıyorum
    neyse gmail'i ve talk ı indirip system/app klasörüne atınca düzeliyor dediler ama bunlarında apk sini bulamadım
    abi allah rızası için yardım edin patlicam sinirden

buyur talk:
    http://www.mediafire.com/?ii5xb41mmil1bqh
    gmail:
    http://www.mediafire.com/?v88ddbb18b98063

• quote:

Orijinalden alıntı: Urfa_Lee

quote:

quote:

güncel

Skyfire ile sorunsuz izleyebiliyorum videoları.

hay Allah razı olsun hocam yaa
  • Arkadaşlar bu T10 da ROCK PLAYER dan video izleyebilen varmı nerdeyse butun videoları acıyo ama ya ses kaymıs oluyo ya video kasıyo yada başka bişey decoding falan cıkıyo hardware software yoksa rock player güclü bi tel mi istıyo
  • Arkadaşlar birsey sormak istiyorum bende 1-2 ay once turkcell t10 aldım kampanyadan yararlandım ayda 5 tl olan. Fakat şuan telefon hic hosuma gitmiyor. Gidip soylediğimde kampanyadaki diğer telefon ile değiştirme sansımız var mı acaba bilgisi olana sesleniyorumm =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhad-R -- 31 Mayıs 2011; 19:04:02 >
  • Turkcell orjinal rom unu kullanıp radyo kullanmak isteyen olur ise huawei veya diğer değiştirilmiş rom içerisindeki radyo apk dosyasını kurar ise çalışıyor. Rom kurmadan root etmeden radyo elde etmek için kolay bir çözüm. Yeni turkcell orjinal rom u ile android market gelmiş durumda ama uygulamalardan bir kısmı türkiye de yaşadığımızdan dolayı kurulamıyor.
  • https://r pidshare.com/files/3567054884/FMRadio.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkahveci -- 2 Haziran 2011; 22:05:06 >
  • Arkadaşlar biraz absürt bi soru olucak ama, kontör olmadığı için aveadan servis ayarlarını alamıyorum

Aranızda hem avealı hem t10 kullanan varsa ayarları buraya yazabilir mi?
    Çok teşekkürler şimdiden.
  • bu telefonun sesinin çıkmıyo olması sadece beni mi rahatsız etti acaba? bariz bi şekilde duymuyorum telefon çaldığında. çok az çıkıyor sesi. bunu bi sorun olarak gören ve buna bi çözüm bulabilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.