Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amonra yazılımı sonunda tanıtabildim cihaza , şimdi fzf eclair v5.2 yi kurucam cihaza bakalım nasılmış
  • arkadaşlar bu telefonda mesela bi oyun yada müzik çaları açtım diyelim direk kırmızıya basarak çıksam yeterli dimi ? 5800 daki gibi programı kapatmaya gerek yok yani ?

menüyü nasıl düzenleyebilirim yüklediğim programlar iyice karıştırmaya başladı. aradığım programı bulamıyorum bazen
  • Telefon görüşmelerinde kulaklı sesi az geliyor bunu artırmanın yolu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

arkadaşlar bu telefonda mesela bi oyun yada müzik çaları açtım diyelim direk kırmızıya basarak çıksam yeterli dimi ? 5800 daki gibi programı kapatmaya gerek yok yani ?

menüyü nasıl düzenleyebilirim yüklediğim programlar iyice karıştırmaya başladı. aradığım programı bulamıyorum bazen

advanced task killer diye bi program var onu yükleyip çalışan programları kapatabilirsin

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 19 Mayıs 2011; 18:14:13 >
  • biraz fazla karıştırdım sanırım tel kafayı yedi:)) simgelerin yerleri kaydı tıklanmaz oldu vs... wipe edip romu tekrar yükledim sorun düzeldi fakat eski yüklediğim programlar duruyor wipe edince formatlamış olmuyormuyuz neden halaa programlar duruyor vede hiç biri çalışmıyor sürekli hata veriyor tamamen sıfır ayarına dönmek için ne yapmam gerekiyor
  • sorunu hallertim ve sonunda 2.2 froyo kurdum:) . şu anda sadece kalibrasyon soruna var msj yazmak zorlaştı.. biraz denedikten sonra size sorunları varsa aktarcam ve linkinide vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 30 Mayıs 2011; 12:08:38 >
  • prog. kurmak için gereken sd karttaki root klasörü nerede arkadaşlar göremedim ben
  • Merhaba arkadaşlar...
    T10 diğer 2 romu da kurdum ve sonra vazgeçip Turkcell romu kurdum.
    Z4Root ile root olup, SystemAppRemover ile orjinal rom ile gelen bazı uygulamaları ve dil desteklerini (23 tane kadar) kaldırdım.
    Bazı programları ise systemappremover ile göremedim, örneğin, NBA, Hürriyet, Milliyet, Ntv, EKolay v.b. Bu programları nasıl kaldırabiliriz.,

Bir de bahsettiğim bu rom kurup kaldırma sonrasında bilgisayarla senkronizasyon artık olmuyor. Usb olarak görebiliyor ve sd ye dosya atabiliyorum, ancak senkronizsyon olayını çözemedim. Çözebilen var mı?

Edit:ilave...

Bir de arkadaşlar, orjinal roomun açılışında Turkcelin şu antenli yaratığından nasıl kurtuluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isarac -- 21 Mayıs 2011; 18:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isarac
    Merhaba arkadaşlar...
    T10 diğer 2 romu da kurdum ve sonra vazgeçip Turkcell romu kurdum.
    Z4Root ile root olup, SystemAppRemover ile orjinal rom ile gelen bazı uygulamaları ve dil desteklerini (23 tane kadar) kaldırdım.
    Bazı programları ise systemappremover ile göremedim, örneğin, NBA, Hürriyet, Milliyet, Ntv, EKolay v.b. Bu programları nasıl kaldırabiliriz.,

Bir de bahsettiğim bu rom kurup kaldırma sonrasında bilgisayarla senkronizasyon artık olmuyor. Usb olarak görebiliyor ve sd ye dosya atabiliyorum, ancak senkronizsyon olayını çözemedim. Çözebilen var mı?

Edit:ilave...

Bir de arkadaşlar, orjinal roomun açılışında Turkcelin şu antenli yaratığından nasıl kurtuluruz?

Usb sorununu bilmiyorum ama digef uygulamalari root uninstaller ile silebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha
    arkadaşlar bu telefonda mesela bi oyun yada müzik çaları açtım diyelim direk kırmızıya basarak çıksam yeterli dimi ? 5800 daki gibi programı kapatmaya gerek yok yani ?

Programlar oyle de kapanmaz advanced task killeri indir oyle kapatabilirsin menuyu duzenlemek icin de go launcheri kur menude istemedigin uygulamalari gizlersin bir uygulamaya basinca duzenleme acilir klasorleme ve gizleme icin menu tusuna bas biraz kurcala herseyi bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR

sorunu hallertim ve sonunda 2.2 froyo kurdum:) flash desteği var videoları izleyebiliyorum .. şu anda sadece kalibrasyon soruna var msj yazmak zorlaştı.. biraz denedikten sonra size sorunları varsa aktarcam ve linkinide vercem

Link vermenizi bekliyorum :)

son halinden memnunmusunuz
  • Flash desteği yok diye biliyorum ben varmı 2.2 de?
  • eksiler

- wi fi hafif sorunlu çekmede yada bağlanmada sıkıntı yok gayet hızlı bağlanıyor sitelere fakat wi fi kapattığımız zaman herseferinde olmasada arada telefon kendini kapatıp açıyor
    - fotoğraf çekilebiliyor fakat video kaydı yok belki başka programlarla halledilerbilir fakat benim için önemli diil kullanmıyorum zaten
    - azda olsa kalibrasyonda sorun var mjs yazmak biraz uğraştırıyor

buyrun 2.2 rom linki
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=929245

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 30 Mayıs 2011; 12:09:36 >
  • Ben surekli mesajlasiyorum oyuzden kalibrasyon benim icin buyuk sorun birde fm radiyo yokmus oda kotu ne zaman duzeltirler bu sorunlari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

Ben surekli mesajlasiyorum oyuzden kalibrasyon benim icin buyuk sorun birde fm radiyo yokmus oda kotu ne zaman duzeltirler bu sorunlari?

radyo var kardeşim ilk sayfadaki yorumlar ilk çıkan romun bu 3. güncellemesi yavaş yavaş eksiklilkleri gideriyorlar
  • 2.2 romunu indirdim ama yüklerken hata verdi indirirken bişey olmustur diye birdaha indirdim ama yine aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım
  • ben telefonu servise vermiştim.ana kartı değişmiş. yazılım değiştirmişler herhalde,market gelmiş
  • "You need to use ClockWorkMOD Recovery 3.0.0.5. Choose the ascend recovery in the app ROM Manager."

ClockWorkMOD Recovery 3.0.0.5 bu programla kurabiliyorsun

http://www.appbrain.com/app/videocam-illusion/com.androidillusion.videocamillusion bununla video kaydı sorunu olmuyormuş bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 24 Mayıs 2011; 0:11:06 >
  • arkadasım pek iyi bilmiyorum ben rom manager fln aradım biraz anlamadım anlatsan sana zahmet simdiden tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.