Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Arkadaşlar tecrübe, bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Biliyorsunuz, Huawei yeni U8800 IDEOS X5 modeli ile mayıs sonu Türkiye'de 600TL fiyatla piyasaya giriyor. Cihaz çok ses getireceğe benziyor. İnternette inceleme videolarını bulabilirsiniz. Şimdi yalnız kafamızda soru işaretleri var. Turkcell T10'u da bu firma üretmiş.
    Sizlere sormak istediğim, Turkcell T10 tecrübelerinizle U8800 IDEOS X5 modeli hakkında bizden çok fikir, tecrübe sahibisiniz ve; Turkcell T10'un kalitesi, servis ağı, kullanılabilirlik, malzeme kalitesi vb. örnek teşkil eden modelini baz alarak bu yeni çıkacak model hakkındaki fikirlerinizi, yorumlarınızı kronik arızaları vs.vs. paylaşırsanız sevinirim. Bu yorumlar tabiki sadece tahmin olacak ama sizlerin tahmininin gerçeğe daha yakın olacağını düşünüyorum.

Sonuçta biz ayrıntılı bilgiyi ürün piyasaya çıktıktan 1-2 ay sonra alabiliriz ve diğer modelleride almayı düşünenler o kadar beklemek istemiyor.
    Şimdiden teşekkürler...

t10 kullanıyorum cihazın malzeme kalitesi gayet iyi. t10'daki ekran rezistif fakat yinede oldukça hassas. samsung monte kullanıcısıydım kapasitif ekranlı olduğu halde t10 ile arasında bir farkı yok. herhangi bir kronik arıza göremedim. servis ağı ise farklı olabilir sonuçta t10'u turkcell getirdi ideos ise huewei markası ile geliyor.

şu an t10'dan memnun olmadığım 3 şey var. biri pil süresinin kısalığı, 2- cihazın ağırlığı 3- cihazın sesi az bunlar dışında parasının her kuruşunu hakkeden bir telefon.

bu 350 liralık telefon divx bile izletiyor daha ne yapsın D:

• arkadaşlar tlf usb den şarj oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

arkadaşlar tlf usb den şarj oluyormu?

oluyor ama dosyaları göremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89
    quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari
    arkadaşlar tlf usb den şarj oluyormu?

oluyor ama dosyaları göremiyorsun.

tlf nu pc ye bağladımızda seçenekmi sunuyor?
    şarj yada veri aktarımı gibi
  • şarj olurken dosyalarıda görebilirsin
    usb takdıkda sonra üst kısımdaki bildirim alanında çıkan usb bağlandı bilgisine dokun çıkan soruda bağlana dokun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

arkadaşlar turkcell t10'a fresh zodiac fruit v5.2 yüklemek istiyorum.
    romunu bulup indirdim ama rehberde dediğine göre T10archive.rar isimli bir dosyaya daha ihtiyacım var.
    her yerde linkleri kırık. bana sağlam link verebilecek veya harddiskinde yüklüyse mail atabilecek olan var mı?

bu sitede takılıyorum linki orada bulabilirsin..

http://android.akillirobot.com/huawei/682-huawei-u8110-8120-8100-turkcell-t10-and-vodafone-845-icin-rom-yukleme-ana-baslik.html#post1000

• quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

şarj olurken dosyalarıda görebilirsin
    usb takdıkda sonra üst kısımdaki bildirim alanında çıkan usb bağlandı bilgisine dokun çıkan soruda bağlana dokun

bazılarında nedense o dedigin olay olmuyor.
  • vallam ABD den wireless üzerinden ücretisiz Türkiye'yi aradık, birçok uygulamayı oyunu bununla oynadık...fiyatıda 400 bile değil daha ne olsun!
  • cihaza froyo kurdum dün fm radyosu gitti.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=937389

güzel olan cihazın performansı arttı artık angry birds'ü oc yapmadan kasmadan oynayabiliyorum.

en güzel tarafı ise kilit modunda ses açma tuşuna basılı tutunca sonraki şarkıya geçiyor. bu basit özellik için radyoyu feda edebilirim sanırım.
  • Kardeşim kamera sorunuda vardı 2.2 froya yazılımında renkleri düzgün göstermiyordu.henüz sağlıklı bir rom değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endelo46

Kardeşim kamera sorunuda vardı 2.2 froya yazılımında renkleri düzgün göstermiyordu.henüz sağlıklı bir rom değil.

ilgili sayfada kameranın düzeltmesini koymuşlar. rom'u attıkdan sonra patch'i uyguluyorsun.

hatta şüphelendiğim için şimdi fotoğraf çektim bir de sen bak renklerde sorun var mı
     Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey)

• quote:

Orijinalden alıntı: scob

cosukabi35 ben FZF-Eclair v5.2 by cedrik diye bir rom buldum.bu sizin önerdiğiniz rommudur?

Evet.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:15:56 >
  • froyodaki bazı sorunlar
    -kamerada video modunda sorun var video çekemiyorsunuz.
    -fm radyo sorununuda hala çözmediler.
    -ekran kalibrasyonu ara sıra bozuluyor nedense.
    -ekran çevirme konusundada sıkıntı var. bazen yan döndükden sonra dik olmuyor.

yinede idare eder
  • bende herşeye rağmen gözü karartıp yarın almaya gidiyorum arkadaşlar
    ayda 5 liraya da alınır yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 10 Mayıs 2011; 21:06:00 >
  • Stabil 2.2 yokmu halen?
    kamera lens sorunu nasıl çözülür?
    rootsuz flaş yakma ve ses açma sorununu halen aşan olmadımı?
    kamera için farklı programlar yokmu?
  • Arkadaşlar, benim telefonun önündeki yeşil ve kırmızı telefon tuşlarının lambaları yanmıyor. Sizde de durum aynı mı?
  • Bu rom'un geliştirici adresinden de temin edebilirsiniz.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=8518133#post8518133

hocam verdiğin forum üyelik istedi üye olduk
    ama dosya indirmek içinde 10 mesaj kotası çıktı sonra karşımıza

bu gün aldım t10 u 5 liralık kampanya ile henüz kullanmıyorum
    8gb kart sipariş ettim adam edeyim aleti sonra başlayacam kullanmaya bi yardımcı ol üstad
  • Arkadaşlar bugün T10 aldım. 24 ay kontratlı 5 tl. Evde wifi yi açıp modemi buluyo ancak hep bağlantı kesildi diyor. bir türlü internete giremedim. İnternette heryere baktım bulamadım. Acaba yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkay02

Arkadaşlar bugün T10 aldım. 24 ay kontratlı 5 tl. Evde wifi yi açıp modemi buluyo ancak hep bağlantı kesildi diyor. bir türlü internete giremedim. İnternette heryere baktım bulamadım. Acaba yardımcı olurmusunuz.

Aynen, ben de bugün aldım. Bende de aynı sorun var. bağlanıyorum. telefona karışmayınca bağlandı olarak kalıyo. wifi ayarlarına girince bağlanamadı. tekrar bağlanması için dokun diyo. veya direk nete girmeye çalışıyorum yine olmuyo. bağlantı bulunamadı diyo. bu sorun hallolmadan ROM da güncellemek istemiyorum. dolayısıyla telefon kullanılamaz halde şuan.

Yardımcı olabilecek birisi var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.