Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cosukabi35 ben FZF-Eclair v5.2 by cedrik diye bir rom buldum.bu sizin önerdiğiniz rommudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scob

cosukabi35 ben FZF-Eclair v5.2 by cedrik diye bir rom buldum.bu sizin önerdiğiniz rommudur?

ben öneriyorum kardeşim..stabil bir rom..1 aydır kullanıyorum sorun yok..
  • Arkdaşlar angry birds oynarken yukarıda reklamlar çıkıyor ve oyunun kasmasına sebeb oluyor onu nasıl kapatıcaz reklama tıkladığımda skyfire açılıyo skyfireıda sildim hala aynı bunun bi yolu yokmu reklamsız oyun kasmıyor ama reklam çıkınca kasıyor
  • arkadaşlar ben geçen gün kvk'ya verdim telefonu yeni güncelleme var dediler, nitekim yapmışlar raydo yok malesef ama market gelmiş bitane navigasyon isimli bir program gelmiş ama versiyon hala 2.1, neyse cihazın sitesinden 2.2 froyo romunu buldum ancak U8150 ve U8800 cizahları için froyo 2.2 romu buldum bunlardan birisini bizim t10'lara kurmayı denesek olurmu bir ümit işte...
  • Reklam ve kasma sorunu tarafımca çözülmüştür

Droid Overclock adlı programı marketten yada netten bulup kuruyoruz cpu scalinge tıklayıp cpumuzu 710 mhz çektikten sonra extras bölümünden Block Ads seçeneği ile reklamları bloke ediyoruz o seçenek nerde tam hatırlamıyorum biraz karıştırın seçenekleri ve angry birds de 0 kasma ile rahat rahat oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxxximus

arkadaşlar ben geçen gün kvk'ya verdim telefonu yeni güncelleme var dediler, nitekim yapmışlar raydo yok malesef ama market gelmiş bitane navigasyon isimli bir program gelmiş ama versiyon hala 2.1, neyse cihazın sitesinden 2.2 froyo romunu buldum ancak U8150 ve U8800 cizahları için froyo 2.2 romu buldum bunlardan birisini bizim t10'lara kurmayı denesek olurmu bir ümit işte...

usb baglantısı sorunu çözülmüsmü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Mayıs 2011; 1:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enruqie52

quote:

Orijinalden alıntı: scob

cosukabi35 ben FZF-Eclair v5.2 by cedrik diye bir rom buldum.bu sizin önerdiğiniz rommudur?

ben öneriyorum kardeşim..stabil bir rom..1 aydır kullanıyorum sorun yok..

teşekkürler.bu romu kurdum ama gps gelmedi.gps ile ilgili seçenekler var ama gps in kendisi yok :)
    yeni baştanmı kurmalı acaba ne dersiniz.
    birde hızla ilgili hiçbirşey göremedim.ayrıca overlock mu yapmalı?
  • Telefonlara göre değişiyor OC yapmanız. Romun kendisi 633 Mhz ancak benim daha üstünü kabul etmedi telefon. Bu arada Google Maps romun içinde yok kendiniz indireceksiniz.
  • T10'u Turkcell çöplüğüne dönmüş programlar yüzünden kullanmak hakkaten zor. Çok fazla yavaş çalışıyor.
    Önümde üç alternatif var;

1- Eğer bi yolu varsa Turkcell romuyla gelen orjinal programları silebilirim.
    2- KVK'da yeni rom yükletebilirim.
    3- Garantiyi feda edip geliştiricilerin romunu yükleyebilirim.

Bunlarla ilgili bana yol gösterebilecek olan varsa çok sevinirim.
  • arkadaslar merhaba,
    bugun bu telefonu aldım. aklıma koydum gps ve radyoyu calıstıracagım. bıraz zor anlıyorum yazılanlardan. bana sakınce adım adım yukleyecegım programları yazarmısınız. yoksa 3 kattan atlamak uzere telefon.
  • Resimli anlatımıma bir bak istersen Rom kurulumunu elimden geldiğince basit anlatmaya çalıştım.
  • arkadaşlar bu videonun birinde FM-Radyo var, benimkinde yok, o nasıl oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesudum67

arkadaşlar bu videonun birinde FM-Radyo var, benimkinde yok, o nasıl oluyor...

Kardeşim telefonu yan yatırıp 3 kere masaya vur ve ekrana bak FM-radyo seçeneği geliyor, dene benimki de öyleydi kesin çözüm oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.Kurmay Albay -- 3 Mayıs 2011; 17:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz90

quote:

Kardeşim telefonu yan yatırıp 3 kere masaya vur ve ekrana bak FM-radyo seçeneği geliyor, dene benimki de öyleydi kesin çözüm oluyor.

Allah razı olsun kardeş bilgi için teşekkürler +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosukabi35

Telefonlara göre değişiyor OC yapmanız. Romun kendisi 633 Mhz ancak benim daha üstünü kabul etmedi telefon. Bu arada Google Maps romun içinde yok kendiniz indireceksiniz.

apk sını bul indir telefona..bu sitede apk lar var..

http://android.akillirobot.com/apkmarket
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagoz90

quote:

Allah razı olsun kardeş çok güzel çalıştı civarımda olmayan radyoları bile buldu.
  • tesekkur ederim. sorunlar yenı romla hersey daha hızlı ve fm radyo vs geldı. şu an tek sorunum gps ın uyguları bulamaması. aslında acık alanda bır kere buldu ama bınalarda bulamıyor. acık alanda buldugunda da harıta olmadıgı ıcın bırsey goremedım. harıtaları vs nasıl ındırırım. gps ı acınca wi-fi den ınternete baglanıp google maps dekı harıtaları bulmak ıstıyor bu alet.
    tesekkurler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:18:25 >
  • arkadaşlar turkcell t10'a fresh zodiac fruit v5.2 yüklemek istiyorum.
    romunu bulup indirdim ama rehberde dediğine göre T10archive.rar isimli bir dosyaya daha ihtiyacım var.
    her yerde linkleri kırık. bana sağlam link verebilecek veya harddiskinde yüklüyse mail atabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 6 Mayıs 2011; 13:24:49 >
  • Ya arkadaşlar kafayı yemek üzereyim telefonu bir türlü kapatamıyorum.telde root işlemleri yapacağım fakat telefon kapattığımda otomatik olarak tekrar başlıyor bi nevi restart atıyor bunu nasıl halledebilirim bootloader olarak açamadım bir türlü...Bu telefonu tamamen nasıl kapalı konumuna getireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.