Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefondakiler dışında başka teması var mı bu telefonun?
  • Marketten araştırırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16txs1963

paylaşımda bulunan arkadaşlar çok teşekkürler. bende bugün aldım t10umu. genel anlamda memnunum.sabah aldım.sabahatan beri kurcalamadığım yeri kalmadı.uzun zaman wifi açıktı.birçok uygulamaya baktım şarj yeni bitmek üzere..

yazılanları okuduktan sonra rom atmaya karar verdim.ilk sayfada anlatımı yapılan rom nasıl? 1 kere kurduktan sonra gerisi gelir diye umuyorum.yarın dinlek kafayla yapıcam bakalım.

telefona yeni birkaç uygulama kurdum. Rom attıktan sonra bunlar gidecek mi? attığımız rom siteminin yalın hali olarakmı başlıyor?

h.olsun kardeşim kaça aldın ?
    benimki 3 ayı geçmişdir önceki sayfalardada yazdım zamanla kafayı yiyor diye,
    elimden çıkarmak istiyorum kaça gider beyaz renk 2 aydır kullanmıyorum
    kutusunda yatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: 16txs1963

paylaşımda bulunan arkadaşlar çok teşekkürler. bende bugün aldım t10umu. genel anlamda memnunum.sabah aldım.sabahatan beri kurcalamadığım yeri kalmadı.uzun zaman wifi açıktı.birçok uygulamaya baktım şarj yeni bitmek üzere..

yazılanları okuduktan sonra rom atmaya karar verdim.ilk sayfada anlatımı yapılan rom nasıl? 1 kere kurduktan sonra gerisi gelir diye umuyorum.yarın dinlek kafayla yapıcam bakalım.

telefona yeni birkaç uygulama kurdum. Rom attıktan sonra bunlar gidecek mi? attığımız rom siteminin yalın hali olarakmı başlıyor?

h.olsun kardeşim kaça aldın ?
    benimki 3 ayı geçmişdir önceki sayfalardada yazdım zamanla kafayı yiyor diye,
    elimden çıkarmak istiyorum kaça gider beyaz renk 2 aydır kullanmıyorum
    kutusunda yatıyor

sağolasınkardeşim. ben kontratla aldım telefonu. aylık 5 tl taksitle..
    1 hafta dolamdan sorun çıkardı telefon. Usbden Pcye bağlanamadı. bugün tüme götürdüm. KVKya yolladılar,yarın gidip alıcam..

2. el kaça gider inan bilmiyorum dostum.

• 16txs1963 kaç ay 5 tl ödiceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

16txs1963 kaç ay 5 tl ödiceksin?

24 ay.
    Kamu hattımla aldım. Türkcell faturalı müşteriyseniz sitesini inceleyin.
    bahar kampanya cihazları altında kampanya detayları yazıyor.
    Cihaz 120 Tl ye geliyor.
  • arkadaşalar bildirimden yığın depolmayı açınca pc den dosya atabiliyorsunuz.....
  • arkadaşlar usb sorunu nedeniyle telefonu time götürmüştüm,garantiye yollamışlardı. bugün çağırdılar,cihaz gelmiş ancak sorun giderilmemiş. Göya versiyon yokmuş,olunca haber vereceklermiş.

Telefonu hiçbir şekilde usbye bağlayamıyorum. şarj oluyor fakat bağlantı yok.

dikkatimi çeken bir şey oldu

Ayarlar/erişilebilirlik sekmesi altındaki obayı yapamıyorum,silik gözüküyor

ayarlar/genel bilgi ve seçenekler/usb yığın depolama'yada tıklanmıyo buda silik gözüküyor. sorun bundan kaynaklanıyor herhalde. nedir bunun çözümü.

Rom atabilsem hiç problem yapmıcam.çıkarıp hafıza kartını uygulamaları felan öyle yüklerim ama rom atılmıyo. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16txs1963 -- 16 Nisan 2011; 16:21:26 >
  • iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün t10 sahibi oldum..

şu rom işine kafam takıldı ne yapmamı tavsiye edersiniz? hangi romu yüklemeyelim yada yüklemelimiyim?tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • Öncelikle hayırlısı olsun telefonun. Rom kurulmadan telefon bir hiç denilebilir. Rom kuracaksan Fresh Zodic 5.2v kurmanı tavsiye ederim. Kurulumda sıkntı yaşarsan açtığım resimli anlatıma bir göz at yapamadığın yer olursa söyle herkes yardım eder
  • Ve artık büyük yol kat ettik, en azından işletim sistemimiz güncellenmiş ve android markete kavuşmuş olduk.
    Cihaz eski rom ile 528 Mhz hızında çalışıyordu, güncelleme ile bunu varsayılan olarak 600 Mhz'e geliştirmiş olduk.

Swap alanı olarak 32-64 Mb değerlerinden birini seçiyoruz. Ben 64 Mb kullanıyorum. Uygulamaların kurulacağı alan olarak 512 Mb yeterli olacaktır.
    Hafıza kartınızın geri kalan kısmını kullanıcı verilerine ayırıyor ilk iki kısmı sistem için kullanıyor. Örneğin 8 Gb hafıza kartınız var ise artık telefonunuz 8192 - (512+64) =7620 Mb olarak görecektir kartınızı.

Hafıza kartınızı biçimlendirdikten sonra ext2 to ext3 seçeneğini seçiyoruz. ext3 dosya sisteminin daha performanslı olduğunu görmüş geliştirici.

yukarida anlatilanlari aynen yaptim 2 sorum olacak
    1.si cihazin mhz sini arttiracak guncellemesini yaptiktan sonrada hala acilista 528 mhz gorunuyor bu normalmidir.
    2.si ben bu partition islemini aynen soylendigi gibi yaptim ama uygulamalari yine telefon hazfizasina kuruyor az evvel 2 oyun yukledim markettden telefon hafizasinda 33 mb yer vardi 26 mb ye dustu acaba o tamamen bitince mi ayridigim 512 yikullanmaya baslayacak
    saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajmet -- 17 Nisan 2011; 16:18:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cosukabi35

Öncelikle hayırlısı olsun telefonun. Rom kurulmadan telefon bir hiç denilebilir. Rom kuracaksan Fresh Zodic 5.2v kurmanı tavsiye ederim. Kurulumda sıkntı yaşarsan açtığım resimli anlatıma bir göz at yapamadığın yer olursa söyle herkes yardım eder

teşekkürler hocam resimli anlatımınızı birebir uyguladım ve çok rahat bir şekilde kurdum rom fresh zodic 5.2v yi..
  • hayirlisi olsun güle güle kullanin.
  • Arkadaşlar Merhabalar
    Bende bir T 10 kullanıcısıyım. Benim sorunum şu;

T 10 markalı bu cihazın ayarlar bölümünde metin'den konuşma'yabölümünde ses verilerini yükle bölümü var gerek mobil şebekenin internetinden veya wifi ile cihazı internete bağladığımda bu uygulamayı yüklememektedir.Haliylede bu özellik kullanılamamaktadır.
    İşin başka bir boyutuda ilgili konu için T 10 kullanma kılavuzunda (125. sayfa) uygulamayı android pazarından yüklenebileceği yazmaktadır.
    Android pazarı yetkililerine de konuyla ilgili mail atmama rağmen henüz cevap gelmemiştir.
    Söz konusu durumu çözen arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Mümkünse kulanılacak ses verilerini nereden yükleyeceğimizide açıklarsa sevinirim.
    Yardımı dokunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

ARKADAŞLAR BİLEN YOK MU?????????????
  • acemiden bir soru daha arkadaslar
    simdi bu rom yukleme isini yaptik arkadaslar youtube market ve radio geldi skyfire da kurdum facebook daki videolari skyfiredan izliyoruz fakat hala acilmayan videolar var mesela izlesene com dakivideolari hic acmiyor.ne yapmam gerekli yardimci olursaniz sevinirim.adobe flash diye birsey kurduk ama fayda etmedi.
  • Arkadaşlar, bende çarşamba günü almayı düşünüyorum.
    Sizce + veya - yönleri nedir telefonun?
    Ekranın dokunma hassasiyeti nasıl?
    Hangi ROM'u niçin önerirsiniz?

Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara :)
  • bu telefonu diğer oparatörlerle (örn:vodafone) kullandığımızda sorun çıkartır mı ?
  • arkadaşlar orijinal romlu cihazım...
    wifi ile nete girsin ama edge-3g falan girmesin...
    bunu nasıl yapacağım?
    Birde ayarlardan veri akışını kapatırsak mms alamazsınız diye bir şey yazıyor...
  • bağlanti ayarlarindan veri dolasimini falan kapa.
  • gsmarena da ekran kapasitif diyor ama bendeki bildigin resistif ekran sizde durum nasıl arkadaslar?

edit: hadi onu gectim usb baglantısı yapmaya calıstıgımda pc de usb aygıtı tanınmadı uyarısı cıkıyor. telefondan göre cubuguna bakıyorum uyarı falan cıkmıyor ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Nisan 2011; 22:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.