Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2- Bilgisayarla olan bağlantısını kopar.
    3- Kapalı haldeyken SES AÇMA TUŞU + YEŞİL TUŞ + TELEFONU KAPAMA AÇMA TUŞU aynı anda basarsan mutlaka girecektir. Hiç olmadı telefon açıkkan yapılan Wipe türü var onu dene. Ayarlar -> Gizlilik -> Fabrika Verilerini Sıfırla yapar mısın ondan sonra dene o menüye girmeyi. Bundan daha başka bir şey bilmiyorum. Daha bilgili biri çıkarsa yardımcı olsun .
  • bütün rom'ları denedim en iyi ve sade ve hızlı olarak kesinlikle tavsiye edeceğim rom ''fresh zodiac 5.1 '' adlı rom'dur. kesinlikle deneyin arkadaşlar
  • Tasarım açısından kötü. Birde hesap makinesi göremedim bu romda :D. İlk çıktığ gün yükledim. yok yok yok :D
  • hız açısınan iyi rom...eksikleri var..marketten ücretsiz indirdinmi gayet iyi..dokunmatik hassasiyetide güzel..kalibrasyon sorunu yok...
  • Dokunmatik açısından güzel. Q klavyesi rahat kullanılabiliyor. Marketten hallettim sorunu :) Ama biraz daha iyi çalışmaları gerek elemanların. Zevk konuları sıfır gibi gözüküyor.
  • arkadaşlar 2.2 kuran oldumu acaba?? stabil mi?
  • bende yeni t 10 aldım ve avea hattından internete girebilirmiyim telefon hakkında fazla bişey bilmiyorum yada illa turcell hat mı olcak.
  • bende bugün babama aldırdım turkcell den ama aldırmaz olaydım beş para etmez bir cihaz yarın iade edicez
  • turkcell den alan arkadaslar fiyat yazabilirmi nette 409 tl yazıo turkcell in sitesinde 330 bazı arkadaslar 310 tl??????
  • niye 5 para etmez sen kullanmayi bilmiyorum android nedir onu hic bilmiyorum desene 300 liraya hangi telefon internet sitelerini adam gibi goruntuluyo ? ben t10 dan atiyorum bu mesaji
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Gosling -- 24 Mayıs 2011; 13:08:33 >
  • fzf 5.1 rom kullanan arkadaşlar 5.1 de de önceki sürümlerinde old. gibi pc ye usb yolu ile baglayamama sorunu devam ediyor mu?
  • Sayın efehakan09 ve xxömür cihazı hangi şehirden aldınızı. Ben ankarada bulamıyorum. Nereye gitsem yok deyip pispis bıyık altından gülüyorlar veyay bana öyle geliyor. Yardım lütfen...
  • Ankarada nereden T10 bulabilirim yardım lütfen...
  • tyanik benim telefoncu tanıdık ben 120 tl ye aldım turcell hattı olana 12 aya dolduran 6 ayda toplam 160 yada 170 tl fatura gelene 2 yıl 5 tl ödemeli aldım turcellin kampanyasından denizliye toplam 4 tane geldi biri bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: örümcekk

turkcell den alan arkadaslar fiyat yazabilirmi nette 409 tl yazıo turkcell in sitesinde 330 bazı arkadaslar 310 tl??????
  • Beyler lütfen biraz mantık çalıştırın. Başlıkta Huawei u8110 yazıyor değil mi ? Göremeyen falan yoktur herhalde. Bu telefon turkcell'in telefonu değildir. Sadece kendi rom'unu atmışlar içine telefon gayette Huawei markalı android telefonudur. Yok vodafone yok avea çalışır mı edermi diyerek saçma sapan mesajlarda bulunmayın. Herhalde çalışır
  • arkadaşlar Fresh Zodiac Fruit v5.1 final by Cedric romunu kullanıyorum sade hızlı ama market filan baya eski görünümlü..
    Pro_Celestial_v2 kullanlar memnunmu hem stabil olarak hem görsel olarak acaba...sanırım bu ikisinden başka alternatif yok elimizde şimdilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

arkadaşlar Fresh Zodiac Fruit v5.1 final by Cedric romunu kullanıyorum sade hızlı ama market filan baya eski görünümlü..
    Pro_Celestial_v2 kullanlar memnunmu hem stabil olarak hem görsel olarak acaba...sanırım bu ikisinden başka alternatif yok elimizde şimdilik...

hakkaten ben de kararsız kaldım fresh zodiac romu var elimde pro celestial içinse linkteki sayfaya gidiyorum bir sürü link çıkıyor karşıma hangisini veya hangilerini indiririp nasıl bir işlem sırası izlemem gerekiyor

bide amonra'yı yükledim oradan nand+ext diyeydi sanırım, bu seçenekten yedek almaya çalıştım "Error:Run nandroid-mobile.sh via adb!" böyle bir hata verdi yedeğini bi alabilirsem ve celestial romunu bana anlatırsanız ikisinide deneyip hangisinin daha iyi olduğu yorumumu naçizhane yaparım.

saygılar....

• Fresh Zodiak V5.2 çıkmış sitede indirme linki mevcut

Sitesi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=932605

indirme linki

http://www.mediafire.com/?8ucf9pdjgd5bxjs

ne tarz güncellemeler yapmış bilmiyorum.Henüz deneme fırsatım olmadı
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.