Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: henry_06

Arkadaşlar Turkcell'in kampanyasından T10 Almak Üzereyim, Fakat telefonu VODAFONE hattımla kullanmak istiyorum.Bu Telefon VOdafone hattı internetiyle gprsle 3g fln full olarak çalıştırıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum.

bende t10 da mobil tv bide türkcell in uygulamalrı hariç çalışıyor
  • Yani vodafone cep internet 3G falan kullanabiliyor muyum ?

quote:

Orijinalden alıntı: lebronyunus

quote:

Orijinalden alıntı: henry_06

Arkadaşlar Turkcell'in kampanyasından T10 Almak Üzereyim, Fakat telefonu VODAFONE hattımla kullanmak istiyorum.Bu Telefon VOdafone hattı internetiyle gprsle 3g fln full olarak çalıştırıyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum.

bende t10 da mobil tv bide türkcell in uygulamalrı hariç çalışıyor
  • Arkadaşlar, bir sorunum var.

Pro Celestial V2 Romu yükledim, sorunsuz çalışıyo telefon, marketten de bazı uygulamalar kurmuştum.
    bugün bir simkart değişikliği yaptım. Telefonu açtığımda sonradan kurduğum bütün uygulamaların uçmuş olduğunu gördüm.
    sebebi nedir acaba?

Bir de marketten indirdiğimiz uygulamaların apk paketleri nereye kaydoluyor?
  • indirdiğin rogramlar sd karta kaydolur birader...t10 telefon bütün hatlarda çalışıyor..amam rom atarsan bütün nimetlerinden faydalanırsınız...
  • Pro Celestial V2 en son çıkan rommu acaba? nerden indirebiliriz? nette bir arkadaş anlatmış ama anlattığı site uçtuğu için ve herkeste aynı sitenin linkini kopyaladığı için internet çöplüğe dönmüş resmen,romun nasıl ve nelerin yüklenmesi gerektiğinin anlatıldığı, linkleri sağlam olan bir site varmıdır acep?
  • Arkadaşlar bende turkcellin kampanyasından bu telefonu yaklaşık 120tl'ye alacağım , telefonun kısaca özelliklerini yazarmısınız .

bi kaç sorum var

1 bu telefonun radyosu yokmu ?

2 dış sesi önemli değil ama müzik dinlerken kulaklık sesi nasıl beni tatmin edermi lg kg 300 kullanıyorum ve kulaklık sesinden memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Arkadaşlar bende turkcellin kampanyasından bu telefonu yaklaşık 120tl'ye alacağım , telefonun kısaca özelliklerini yazarmısınız .

bi kaç sorum var

2 dış sesi önemli değil ama müzik dinlerken kulaklık sesi nasıl beni tatmin edermi lg kg 300 kullanıyorum ve kulaklık sesinden memnunum.

1 türkcell in romunda radyo yok ama farklı bı rom yukleyerek radyoya kavusabılırsınız

2 minibusde film izleyeyim müzik dinleyeyim dedım hiçbişey duyulmuyo kulaklıkla yada mp3'ümün (Philips GoGear 4 GB Vibe MP3) en kısık sesiyle T10 un en yuksek sesi aynı
  • vodafone 128 kb kartla t10 kullanan varmı? üzerindeki turkcell romuyla resmen işkence bu telefon,rom yüklemeyi nette yukarıda denildiği gibi bi kişi anlatmış ama bütün herkes birbirini linkini kopyaladığı için ve o link göçünce hepsi göçmüş, xda forumdaki pro celestial v2 yi ve altındaki doayaların hepsimi indirilecek yükleme nasıl yapılacak hiçbir bilgi yok,birde vodafone cepnet çalışmıyor turkcell romuyla sanırım öylemi..turkcell romuyla webte dolaşmak zaten işkence,dikey yazımda her harf yazarken, alfabede harflar küçülüyor yazarken

birde durduk yerde vodafone hattan kontörler gidiyor veri alışverişi dahi kapalı olduğu halde t10 da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Mart 2011; 14:57:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

bugun turkcell t10 a Fresh Zodiac Fruit Romu yükledim ve telefon çok çok iyi tepkiler vermeye başladı ve acayip hızlandı.

ne turkcelin kendi romu ne rls4d ne de güncel yazılımları bu rom şuana kadar hepsinden daha iyi.
    telefon zorlanınca kitleniyordu bu romda böyle bişey olmadı. sim kitlenme yok. görüntü kalitesi daha iyi çok derli toplu bir çalışma yapmış adam helal valla.
    bu romu yapan kişi froyo 2,2 rom için çalışıyor ve wifi ve d-pad hariç halletmiş muhtemelen 3 haftaya wifi de halleder ve romu çıkartır.

http://siteniz.org/2011/02/fresh-zodiac-fruit-rom-huawei-u8120.html

burda detaylı olarak kurulumu artıları ve eksileri anlatılıyor.

iyi güzelde bu site göçmüş,ne olacak şimdi,nasıl öğrenecekte yükleyecek şimdi millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Mart 2011; 15:07:18 >

• arkadaslar acil olduu için okuyamadım belkşi vardır kusura bakmayın bende t 10 aldım gecen her tarafına internet uygulaması yuklemişler yanlıslıkla bi tusa bassam internete giriyo benim hatla alınmadıgı için 250 mb internette yok gprs veya internet kapatma yerinide bulmadım nerden kapatırım bunu acil yardım arkadaslar
  • ayarlar-kablosuz bağlantı ve ağlar-mobil şebekeler-veri servisi-devre dışı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Arkadaşlar bende turkcellin kampanyasından bu telefonu yaklaşık 120tl'ye alacağım , telefonun kısaca özelliklerini yazarmısınız .

bi kaç sorum var

Kulaklıkta ses arttırma yöntemini bende paylaştım benden önce bir arkadaş daha paylaştı biraz okursanız anlarsınız.
  • arkadaşlar t10 u vodafone la kullanan varmı?telefonu modem olarak pc süite üzerinden bağlayamadımda bir türlü
  • geçende telefonla oynarken wipe seçeneğine bastım...telefon rom atma moduna geçmiyor..bilgisi olan varsa lütfen acil yardım..haftada bir rom değiştirmezsem deliriyorum:)))))
  • arkadaşlar,2.el HTC alacaktım ama bu turkcell tarifesi çok cezbetti,10 tl lik bir artışla artı 5 tl vererek hem tarifemi değiştirip,hemde telefon sahibi olabilirim diye düşünüyorum,ancak okuduğum kadarıyla üzerindeki rom pek iyi değimiş,teslim almadan önce firmanın servise gönderip Pro Celestial V2 rom yükletebilirmiyim,birde bu telefonda yazı büyütebilirmiyim?yani ek bir program yüklemeden bunu yapabilirmiyim bu telefonda?
  • Arkadaşlar ben bayağıdır kullanıyorum.Rom atmadım.Kendime güvenemedim birde bişey olur diye falan.Bu konuda ne tavsiye edersiniz.

Birde telefonda bugune kadar sadece 2 sorunla karşılaştım.
    1.Hemen hemen haftada bir iki kez uyarı geliyor.Hafıza kartı beklenmedik biçimde çıkarılmıştır diye.
    2.Arada bir telefonum çalınca sadece numara gözüküyor.Ama arayan bende kayıtlı.Sim kartta.

İki sorunuda teli açıp kapatınca giderebiliyorum ama kalıcı çözüm nedir?
    Yardım ederseniz sevinirim.
  • ben vodafone ile kullanıyorum teli . aylık 8 lira cepnet ile cepten iinternet süper ama pc de bu paket ile baglanmak çok zor kağnı gibi oluyor hızı. ilk başlarda 3g ile bağlanıyodum artık edge de kullanıyorum neti. şarj fazla yemiyor. opera mini de çok da hızlı edge.
  • Arkadaşlar önceki sayfaları okuduysanız MENU tuşumun işlevini kaybettiğini okumuşsunuzdur.Garantiye verdim kullanıcı hatası dediler.Tamir ettirmek istiyorum.Nerde, nasıl tamir ettirebilirim?
  • Arkadaslar İzmir deyim bu cihaZa rom yukleyebilecek bana yardımcı olabilecek bı arkadas varmidir?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.