Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.2 Froyo romunda Adobe Flash Player desteği yok sanırım ?
  • ben bu rom işine kafayı fena taktım...bir sürü rom yükledim...froyo 2.2 yi kesinlikle tavsiye etmiyorum...video çekmiyor...wifi çalışmıyor..kalibrasyon sorunu var...şu anda rls4 yükledim..gayet stabil bir rom...maceraya gerek yok bu romu yükleyin...rom değiştirmeye korkan arkadaşlar size sesleniyorum türkcellden alınmış haliyle bu telefon açık cezaevi:))))))
  • arkadaşlar mp3'lerimi....... melodi nasıl yaparım.Hep aynı melodilerden sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enruqie52

ben bu rom işine kafayı fena taktım...bir sürü rom yükledim...froyo 2.2 yi kesinlikle tavsiye etmiyorum...video çekmiyor...wifi çalışmıyor..kalibrasyon sorunu var...şu anda rls4 yükledim..gayet stabil bir rom...maceraya gerek yok bu romu yükleyin...rom değiştirmeye korkan arkadaşlar size sesleniyorum türkcellden alınmış haliyle bu telefon açık cezaevi:))))))

RLS4D yi uzun süre kullandım şu anda Pro celestial v2 romunu kullaniyorum green modda
    froyo 2.2ve fzf romlarını da denedim

kesinlikle bu cihaz için şu ana kadar çıkmış en İyİ rom Pro celestial v2 diyebilirim hiçbir problemim yok, hızlı ve dokunmatiği hassasiyeti iyi. buradan inceleyebilirsinizhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741643

yanlız bu romda rls4d de çok sevdiğim takvimim widgeti ile not defteri widgeti yok bu ikisini yükleyebileceğimiz bi link varmı acaba sizlerde arkadaşlar?

çok widget kurdum ama hiçbiri rls4d deki kadar güzel ve kullanışlı değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 11 Mart 2011; 8:04:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

ben bu rom işine kafayı fena taktım...bir sürü rom yükledim...froyo 2.2 yi kesinlikle tavsiye etmiyorum...video çekmiyor...wifi çalışmıyor..kalibrasyon sorunu var...şu anda rls4 yükledim..gayet stabil bir rom...maceraya gerek yok bu romu yükleyin...rom değiştirmeye korkan arkadaşlar size sesleniyorum türkcellden alınmış haliyle bu telefon açık cezaevi:))))))

RLS4D yi uzun süre kullandım şu anda Pro celestial v2 romunu kullaniyorum green modda

kesinlikle bu cihaz için şu ana kadar çıkmış en İyİ rom Pro celestial v2 diyebilirim hiçbir problemim yok, hızlı ve dokunmatiği hassasiyeti iyi. buradan inceleyebilirsinizhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741643

yanlız bu romda rls4d de çok sevdiğim takvimim widgeti ile not defteri widgeti yok bu ikisini yükleyebileceğimiz bi link varmı acaba sizlerde arkadaşlar?

telefon rom manyağı oldu..biraz kafayı toplasın bunuda bir denerim...)))birde hız 710 Mhz diyor doğrumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

arkadaşlar mp3'lerimi....... melodi nasıl yaparım.Hep aynı melodilerden sıkıldım

Mp3'ü dinlemek üzere açıp, şarkı çalarken Menu tuşuna basarsan, melodi olarak atayabiliyorsun. Benim bildiğim en basit yöntem bu.

Kolay gelsin.
  • Ya bir kişi cevap verse

Bu Froyo 2.2 Adobe Flash Player destekliyor mu desteklemiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehmcomp

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

arkadaşlar mp3'lerimi....... melodi nasıl yaparım.Hep aynı melodilerden sıkıldım

Mp3'ü dinlemek üzere açıp, şarkı çalarken Menu tuşuna basarsan, melodi olarak atayabiliyorsun. Benim bildiğim en basit yöntem bu.

Kolay gelsin.

bi onu denememişdim çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosukabi35

Ya bir kişi cevap verse

Bu Froyo 2.2 Adobe Flash Player destekliyor mu desteklemiyor mu ?

desteklemiyor
  • Soyle guzel takvim-ajanda widgeti ile not defteri widgeti olan bi arkadas paylassa arkadaslar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

telefon rom manyağı oldu..biraz kafayı toplasın bunuda bir denerim...)))birde hız 710 Mhz diyor doğrumu?

Hayir 633 mhz diye biliyorum

• kolay gelsin arkadaşlar ben bu turkcell t10 nu almayı düşünüyorum. amacım android işletim sistemine yazılım olarak giriş yapmak. sizce bu acıdan bakınca alınabilir mi bu telefon? v2.1 'i kurucam üstüne
  • bulabilirsen vodafon 945 al aynı fıyata cok daha iyi bir tel bende suan T10 var

Beyler [Eclair] Pro Celestial ROM V2 kurcam birazdan bikaç yerde bu rom iyi diye okudum daha iyi bi rom varmı öneriniz ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

bulabilirsen vodafon 945 al aynı fıyata cok daha iyi bir tel bende suan T10 var

sağol. çok fazla araştırmadım ama bulamadım. t10 alsam yazılımla yan yatırma, sallama gibi özellikleri yakalayabilir miyim? yoksa bunlar için sensor fln mı gerekli?

Samsung S5570 Galaxy de olabiir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barboonia35 -- 16 Mart 2011; 18:15:31 >
  • Arkadaşlar Pro Celestial V2.0 kullanıyorum ve tavsiye ederim. Bir sorum olacak, Rehberdeki Sık Kullanılanlar altına biriken diğer numaraları nasıl temizliyoruz? Samsung Galaxy I7500'de HistoryEraser programı işe yarıyordu ama T10'da yaramıyor. Bir öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barboonia35

quote:

sağol. çok fazla araştırmadım ama bulamadım. t10 alsam yazılımla yan yatırma, sallama gibi özellikleri yakalayabilir miyim? yoksa bunlar için sensor fln mı gerekli?

dediğiniz ekran yan dönmesi ise hem Samsung S5570 Galaxy de hemde T10 da var. ekran hareketleriyle oynanan oyunlarıda oynayabılıyosunuz
    Bende T10 ,arkadaşımda Samsung S5570 Galaxy var galaxy mini diye geciyo biri 350 tl biri 500 tl 500 verebiliyosanız galaxy mini alın derim oyunların cogu oynanmıyo T10da örnek angrybirds galaxy minide rahat bi sekılde oynanıyo
    özet : galaxy mini iyi tel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barboonia35

quote:

dediğiniz ekran yan dönmesi ise hem Samsung S5570 Galaxy de hemde T10 da var. ekran hareketleriyle oynanan oyunlarıda oynayabılıyosunuz
    Bende T10 ,arkadaşımda Samsung S5570 Galaxy var galaxy mini diye geciyo biri 350 tl biri 500 tl 500 verebiliyosanız galaxy mini alın derim oyunların cogu oynanmıyo T10da örnek angrybirds galaxy minide rahat bi sekılde oynanıyo
    özet : galaxy mini iyi tel

teşekkürler...

• Telefon hoşuma gitti arkadaşlar fiyat öğrenebilirmiyim.
  • T10 da kulaklık sesini nasıl yükseltebiliriz sesi kulaga az geliyorda
  • Arkadaşlar merhaba,Turkcell'in yaptığı kampanya dolayısıyla T10 almayı düşünüyorum.
    Android,buradan okudğum kadarıyla çok karmaşık bir sistem.ROMlar vs. vs.
    Şu an için Symbian kullanıyorum,ondan önce ise hemen hemen Symbian'ın bütün serilerini kullandım,bir sıkıntım yok.Android ile başa çıkamamaktan korkuyorum.

Siz ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.