Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni alan arkadaşlar fz2 romu çakın gitsin..turkcelin romu ile uğraşmayın boşuna..wifi mifi sorunu yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridermark

Reklam ve kasma sorunu tarafımca çözülmüştür

Droid Overclock adlı programı marketten yada netten bulup kuruyoruz cpu scalinge tıklayıp cpumuzu 710 mhz çektikten sonra extras bölümünden Block Ads seçeneği ile reklamları bloke ediyoruz o seçenek nerde tam hatırlamıyorum biraz karıştırın seçenekleri ve angry birds de 0 kasma ile rahat rahat oynayın

reklam kaldırmayı tam olarak nerden yaptığını söylersen çok sevinirim bulamadım çünkü

romlardan sıkıntı yaşayan arkadşalar FZF-Eclair v5.2 by Cedric bu romu yükleyin hiç bi sorunu yok herşey çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.BLaSTeR -- 14 Mayıs 2011; 17:55:07 >

• Bugün Turkcellden kampanyalı olarak aldım telefonu.

İlk Android tecrübem olacak
  • Selam. bu makinenin mac adresi nasıl bulunuyor acaba? Benim kablosuz modemimde kullandığım bilg. ve cep tellerin mac adresleri var, şifre yok. bu yolu daha güvenli buluyorum. Ama bu telefonun mac adresini bulamadım bir türlü???
  • Arkadaşlar 2.el T10 aldım ROMlu Android markete girdiğimde eski mail hesabıyla bağlanmak zorunda kalıyorum ve aldıgım arkadaş mail hesabının şifresini hatırlamıyor. Mail hesabını kaldırmak istediğimde ancak Fabrika ayarlarına dönünce kaldırlabilir deniyor. ne yapabilirim yardım beyler
  • arkadaslar ben swap 64 uygulama alanını 1024 olarak ayarladım ama tel hafızası 157 mb olarak görünüyor nasıl düzelticem ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

arkadaslar ben swap 64 uygulama alanını 1024 olarak ayarladım ama tel hafızası 157 mb olarak görünüyor nasıl düzelticem ???

boot modunda açarak sd partition bölümü var ordan tekrar formatlaman gerekiyyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Arkadaşlar tecrübe, bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Biliyorsunuz, Huawei yeni U8800 IDEOS X5 modeli ile mayıs sonu Türkiye'de 600TL fiyatla piyasaya giriyor. Cihaz çok ses getireceğe benziyor. İnternette inceleme videolarını bulabilirsiniz. Şimdi yalnız kafamızda soru işaretleri var. Turkcell T10'u da bu firma üretmiş.
    Sizlere sormak istediğim, Turkcell T10 tecrübelerinizle U8800 IDEOS X5 modeli hakkında bizden çok fikir, tecrübe sahibisiniz ve; Turkcell T10'un kalitesi, servis ağı, kullanılabilirlik, malzeme kalitesi vb. örnek teşkil eden modelini baz alarak bu yeni çıkacak model hakkındaki fikirlerinizi, yorumlarınızı kronik arızaları vs.vs. paylaşırsanız sevinirim. Bu yorumlar tabiki sadece tahmin olacak ama sizlerin tahmininin gerçeğe daha yakın olacağını düşünüyorum.

Sonuçta biz ayrıntılı bilgiyi ürün piyasaya çıktıktan 1-2 ay sonra alabiliriz ve diğer modelleride almayı düşünenler o kadar beklemek istemiyor.
    Şimdiden teşekkürler...

bana göre t 10 un en büyük eksiği ışık sensörünün bulunmaması x5 de varmı yokmu bilmiyorum özellklerine baktım fakat göremedim ama bu satten sonra ışık sensörü olmayan bi tlefona 600 tl vermek akıl işi değil çünki gün ışığında dışarda telefonda hiç bir şey göremiyorsunuz bilginize

fakat kamapanya ile 24 ay 5 tl den 120 tl ye bu telefon bedavaya gelmiş oluyor parasına göre çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: rainblackk

arkadaslar ben swap 64 uygulama alanını 1024 olarak ayarladım ama tel hafızası 157 mb olarak görünüyor nasıl düzelticem ???

boot modunda açarak sd partition bölümü var ordan tekrar formatlaman gerekiyyor

denedim kartı defalarca kez biçimlendirip romu tekrar kururp partition yaptım 512 denedim 1024 denedim ext2 den ext3 yukselttim ama olmadı 157 mb yazıyor dahili hafiza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainblackk -- 16 Mayıs 2011; 16:46:22 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 26 Ekim 2020; 23:13:32 >
  • 2.2 versiyonu çıktımı acaba?
    link verebilirmisiniz
  • arkadaşlar size bir takım sorular sorucam turkcell romunu kullanıyorum

1.) Resimde gösterdiğim simge ne işe yarıyo açıklarmısınız resim net değil ama idare edin artık altında Senk yazıyo

2.) Gprs açınca kontor gidiyomu ? (hatta internet yok)

3.) Hangi navigasyon programını açarsam kontör gitmez ?

4.) Dokunmatik hassasiyetini nerden arttırabiliyoruz.

5.) Marketten led flash ışığını açma programı indirdim ( 5-6 adet ) ama hiçbiri flashı açmadı. Sizin kullandığınız çalışan bi program varsa adını söylermisiniz ?

6.) Müzik dinlerken ekran kararınca müziği değiştirmek için tuş kilidini açıp müzik çalardan müziği değiştirmek zorunda kalıyorum açaba daha kısa bir yolu varmıdır ?

Arkadaşlar biraz fazla oldu kusuruma bakmayın cahillik gerçekten kötü bişeymiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.BLaSTeR

quote:

Arkadaşlar tecrübe, bilgi ve tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Biliyorsunuz, Huawei yeni U8800 IDEOS X5 modeli ile mayıs sonu Türkiye'de 600TL fiyatla piyasaya giriyor. Cihaz çok ses getireceğe benziyor. İnternette inceleme videolarını bulabilirsiniz. Şimdi yalnız kafamızda soru işaretleri var. Turkcell T10'u da bu firma üretmiş.
    Sizlere sormak istediğim, Turkcell T10 tecrübelerinizle U8800 IDEOS X5 modeli hakkında bizden çok fikir, tecrübe sahibisiniz ve; Turkcell T10'un kalitesi, servis ağı, kullanılabilirlik, malzeme kalitesi vb. örnek teşkil eden modelini baz alarak bu yeni çıkacak model hakkındaki fikirlerinizi, yorumlarınızı kronik arızaları vs.vs. paylaşırsanız sevinirim. Bu yorumlar tabiki sadece tahmin olacak ama sizlerin tahmininin gerçeğe daha yakın olacağını düşünüyorum.

Sonuçta biz ayrıntılı bilgiyi ürün piyasaya çıktıktan 1-2 ay sonra alabiliriz ve diğer modelleride almayı düşünenler o kadar beklemek istemiyor.
    Şimdiden teşekkürler...

bana göre t 10 un en büyük eksiği ışık sensörünün bulunmaması x5 de varmı yokmu bilmiyorum özellklerine baktım fakat göremedim ama bu satten sonra ışık sensörü olmayan bi tlefona 600 tl vermek akıl işi değil çünki gün ışığında dışarda telefonda hiç bir şey göremiyorsunuz bilginize

fakat kamapanya ile 24 ay 5 tl den 120 tl ye bu telefon bedavaya gelmiş oluyor parasına göre çok iyi

Cevabın için teşekkürler, aşağıdaki özellikler bulunuyormuş telefonda,bkalım bekliyoruz mayıs sonunu
    - Tipik android İvme ölçer(G-sensor)
    - Yakınlık ve ortam ışık sensörü,
    - Dijital pusula

youtube de bir çok inceleme var bakabilirsin fena bi telefona benzemiyor 500-600 tl civarı satışı olursa parasına göre alınabilcek en iyi telefon diyebiliriz x5 in bataryası nasıldır bilmem ama t10 da eğerki wi fi veya 3g sürekli açık kullanılırsa 1 gün bile gitmiyor eğer günde 1 saatlik konuşma ve 15 dk lik wi fi sonucunda 1 buçuk gün gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

arkadaşlar size bir takım sorular sorucam turkcell romunu kullanıyorum

1.) Resimde gösterdiğim simge ne işe yarıyo açıklarmısınız resim net değil ama idare edin artık altında Senk yazıyo

5.) Marketten led flash ışığını açma programı indirdim ( 5-6 adet ) ama hiçbiri flashı açmadı. Sizin kullandığınız çalışan bi program varsa adını söylermisiniz ?

6.) Müzik dinlerken ekran kararınca müziği değiştirmek için tuş kilidini açıp müzik çalardan müziği değiştirmek zorunda kalıyorum açaba daha kısa bir yolu varmıdır ?

1- bildiğim kadarıyla google hesabında telefonunu birleştiriyor yanlış biliyorda olabilirim

2-gps hangi operatörü kullanıyorsun bilmiyorum bende merak ettim gidip turkcele sordum ücretsiz dediler bende onların yaşancısıyım extra para gelirse adama diyeceği biliyorum:))

3- igo8 diye bi program var offline ollarak kullanabiliyorsun http://android.akillirobot.com/navigasyon-harita-araclari/530-android-icin-igo8in-calisan-versiyonu-detayli-kurulum-guncel-cevrimdisi-haritalar.html bu adreste detaylı anlatılıyor
    4- bilmiyorum öğrenirsen banada söyle :))

5- bi kaç tane denedim bende çalıştıramadım sadece ekran olrak aydınlatabiliyorsun

6- 2.2 froyoda öyle bi özellik varmış fakat bunda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

arkadaşlar size bir takım sorular sorucam turkcell romunu kullanıyorum

1- o google'ın senkronizasyon sevrisi. resimlerini google hesabında picasa açıksa orası ile günceller. kişilerini gmail ile. ayrıca google hesabındaki mailleri de çeker. neticede internete bağlanır
    2- gprs dediğin şey 3g'in bir önceki versiyonu yani harcar. ama kasteddiğin gps ise o harcamaz fakat google maps üzerinden girersen google maps haritaları internetten çektiğin için harcıyakaktır.
    3- onu biraz araştırmak lazım eminim ücretli alternatifler vardır
    4- dokunmatik hassasiyeti artmaz cihazın kapasitesi belli. kalem ile kullanmanı tavsiye ederim çok daha kolay oluyor
    5- Lamppu'yu kur bende çalıştı
    6- telefonun orjinal sürümünde bu yok. winamp yüklersen kilit ekranından değiştirebiliyorsun. 2.2'yi yüklersen ekran kararmışken ses açmaya basılı tutunca şarkı değişiyor.
    ancak 2.2'nin bir çok hatası var önceki mesajlarımda yazdım

• geçenlerde forumun ilk sayfasında anlatılan Celestial Teapot isimli romu yükledim. ben hayatımda böyle lanet bir şey görmedim. telefon sürekli hata verdi durdu. sonra temiz bir format atıp hepsini baştan yükledim, yine durum aynı. daha sonra gözümü karartıp USB üzerinden telefona ulaşamamayı göze alarak (aslında ulaşılabiliyormuş, öyle kart okuyucu vs ihtiyaç yok) Pro Celestial V2 isimli romu yükledim. Gördüğüm kadarıyla her şeyi (gps - gprs dahil) çalışıyor ve hiç hatayla karşılaşmadım. Bu romda benim gereksiz gördüğüm (google maps, navigasyon vs) kaldırılmış. Zaten CoPilot kullandığım için onlara ihtiyaç duymuyorum. Bedava navigasyon varken niye harita indirecem diye param gitsin ki. Benim emektar HTC kadar olmasa da, telefon adam olmaya başladı artık. Sizlere de Pro Celestial V2'yi tavsiye ederim
  • beyler merhabalar , bende de turkcell t10 mevcut bende cihazı root etmek ve yeni rom kurmak istiyorum , daha önceleri sonyericsson dan yazılım ilgim var ancak anlatılanlara göre uyguladıklarımı yazayım ,
    ilk önce dosyaları indirdim amonra dosyasını masaüstüne açtım sonrasında cihazı ses kısma+çağrı sonlandırma ve power olmak üzere açtım android yazısında kaldı ve recory bat dosyasını çalıştırdım , ( sürücüleri doğru bir şekilde yükledim android 1.0 hatası vermedi aygıt yöneticisinde ) sonra kapanmadı ve pili çıkardım 5sn sonra açıldı kendi kendine ve tekrar kapadım ses açma + yeşil+ power tuşuna bastım android system recovery reboot system now i apply adcard.uptade.zip vs.vs.vsgeldi mavi yazılarla sanırım cihazım rom atmam için gerekli ekrana gelmiyor , defalarca okudum yazılanları sonuç bu yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum şu cihazı canlandıralım ya hu

• Poweramp Müzik porgramını kullanırsanız.ekran kararmış iken kulaklık taki (mikrofonlu kulaklık) tuşuna 2 kere basarsanız diğer şarkıya geçiyor.1 kere basarsanız durdurup başlatıyor.+equalizer var heatset ayarladığın zaman seste belirgin bir artış oluyor.Not: Rom Turkcell değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: miralay__

beyler merhabalar , bende de turkcell t10 mevcut bende cihazı root etmek ve yeni rom kurmak istiyorum , daha önceleri sonyericsson dan yazılım ilgim var ancak anlatılanlara göre uyguladıklarımı yazayım ,
    ilk önce dosyaları indirdim amonra dosyasını masaüstüne açtım sonrasında cihazı ses kısma+çağrı sonlandırma ve power olmak üzere açtım android yazısında kaldı ve recory bat dosyasını çalıştırdım , ( sürücüleri doğru bir şekilde yükledim android 1.0 hatası vermedi aygıt yöneticisinde ) sonra kapanmadı ve pili çıkardım 5sn sonra açıldı kendi kendine ve tekrar kapadım ses açma + yeşil+ power tuşuna bastım android system recovery reboot system now i apply adcard.uptade.zip vs.vs.vsgeldi mavi yazılarla sanırım cihazım rom atmam için gerekli ekrana gelmiyor , defalarca okudum yazılanları sonuç bu yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum şu cihazı canlandıralım ya hu

http://android.akillirobot.com/huawei/682-huawei-u8110-8120-8100-turkcell-t10-and-vodafone-845-icin-rom-yukleme-ana-baslik.html

bide burdaki anlatıma bi bak istersen bi yerde yanlış yapıyorsundur

• quote:

Orijinalden alıntı: endelo46

Poweramp Müzik porgramını kullanırsanız.ekran kararmış iken kulaklık taki (mikrofonlu kulaklık) tuşuna 2 kere basarsanız diğer şarkıya geçiyor.1 kere basarsanız durdurup başlatıyor.+equalizer var heatset ayarladığın zaman seste belirgin bir artış oluyor.Not: Rom Turkcell değil

vayy be harbiden iyi ses varmış telde eywallah kardeş
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.