Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AHMEDTAHIR

arkadaşlar hepsiburadadan t10 sipariş ettim avea hat ile kullanılacak android market kullanılacak radyo kullanılacak ve ayrıca internet paketim olmayacak arkaplanda turkcellin internet isteyen uygulamalarını kaldırmanın yolunu arıyorum

formatla olur mu ? illa ek yükleme mi gerekecek lütfen beni aydınlatır mısınız aklım çok karıştı.

Format ile kasıtınız ne bilmiyorum fakat custom rom yüklemeniz gerekli.
    cutom rom yüklemeden yapılıyorsa bile uğraştırır. Stabil bir rom ile işi çözersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

ICS kurmayı düşünüyorum deneyen var mı değer mi ? yada en performanslı rom nedir ?

Yerinizde olsam, mesajımı editlerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega_dj

quote:

Orijinalden alıntı: AHMEDTAHIR

arkadaşlar hepsiburadadan t10 sipariş ettim avea hat ile kullanılacak android market kullanılacak radyo kullanılacak ve ayrıca internet paketim olmayacak arkaplanda turkcellin internet isteyen uygulamalarını kaldırmanın yolunu arıyorum

formatla olur mu ? illa ek yükleme mi gerekecek lütfen beni aydınlatır mısınız aklım çok karıştı.

Format ile kasıtınız ne bilmiyorum fakat custom rom yüklemeniz gerekli.
    cutom rom yüklemeden yapılıyorsa bile uğraştırır. Stabil bir rom ile işi çözersiniz.

Yani cihazı aldığımda kapalı halden bir kaç tuşa aynı anda bastığımda telefon formatlanıyormus herhalde yine aynı olur o şekilde

o zaman bana custom rom veya stabil rom hakkında bilgi verirmisiniz yarın gelecek telefon. rom en ufak bilgim bile yok ama yazılım-yükleme işlerinden anlarım. adım adım verirseniz uygulayabilirim

• uygulamaları sd karta taşıma yolu varmı arkadaşlar bir de türkcell güncellemesi nerden yapılıyor
  • 18 ay sonunda t10 umu emekli ettim 6 yaşındaki oğluma oyuncak oldu
    Motorola Atrix aldım arkadaşlar
    hacı murattan aston martin e geçmiş gibi hissettim kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

18 ay sonunda t10 umu emekli ettim 6 yaşındaki oğluma oyuncak oldu

Çağ atlamışsın hocam hayırlı olsun
  • telefonun kabini değiştirmek mümkün mu ? on tarafta dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei u3100 da olduğu gibi bu telefondada ses sorunu devam ediyorr.huaweinin bu tipik bir özelliği sanırım lacak arakadaşlara uyarıyorum bu telefon ses konusunda çok kötüüü iyi diyenlere asla inanmayınn hatta bu sitede firmanın yavşaklarııı varr aman ha di,kkat edi,n
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

18 ay sonunda t10 umu emekli ettim 6 yaşındaki oğluma oyuncak oldu

Ben 24 ayı yakalama niyetindeyim
  • arkadaşlar t10 cihaz ismini nasıl değiştirebiliriz...
  • arkadaşlar orjınal roma donup telefonu servıse gonderecegım bır bılgı bulamadım yardımcı olur musunuz?

turkcell sıtesınden offıcıal romu ındırdım update.zip olarak adını degıstırdım ama recovery moddan flashlayayım dedım hata verdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar orjınal roma donup telefonu servıse gonderecegım bır bılgı bulamadım yardımcı olur musunuz?

turkcell sıtesınden offıcıal romu ındırdım update.zip olarak adını degıstırdım ama recovery moddan flashlayayım dedım hata verdı.

Arkadaşım merhaba,

İndirdiğiniz zip dosyanın adını değiştirmeyin sadece masaütüne veya herhangi bir yere unzip edin. Unzip ettiğiniz klasöre yani Turkcell........ ile başlayan klasöre çift tıklayın, tekrar Turkcell........ klasörüne çift tıklayın, orada gözüken dload klasörünü (ki içinde updata.app dosyası olacak), hafıza kartının (SD Kart) ana dizinine (Root) atın. Sonra T10 kapalı iken, ses açma ve kırmızı tuş (konuşmayı bitirme tuşu) basılı iken T10'u açın, cihaz otomatik olarak orijinal ROM'u görecek ve işlem başlayacak. En azından ben böyle yapmıştım.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmcomp

quote:

arkadaşlar orjınal roma donup telefonu servıse gonderecegım bır bılgı bulamadım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşım merhaba,

İndirdiğiniz zip dosyanın adını değiştirmeyin sadece masaütüne veya herhangi bir yere unzip edin. Unzip ettiğiniz klasöre yani Turkcell........ ile başlayan klasöre çift tıklayın, tekrar Turkcell........ klasörüne çift tıklayın, orada gözüken dload klasörünü (ki içinde updata.app dosyası olacak), hafıza kartının (SD Kart) ana dizinine (Root) atın. Sonra T10 kapalı iken, ses açma ve kırmızı tuş (konuşmayı bitirme tuşu) basılı iken T10'u açın, cihaz otomatik olarak orijinal ROM'u görecek ve işlem başlayacak. En azından ben böyle yapmıştım.

Kolay gelsin.

kafam buna basmamıştı hocam siz anlatınca çok rahat anladım eve gıdınce yaparım .

çok teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehmcomp

quote:

Arkadaşım merhaba,

Kolay gelsin.

kafam buna basmamıştı hocam siz anlatınca çok rahat anladım eve gıdınce yaparım .

çok teşekkür ederim

hocam bir de hangşi servis bakıyor buna bilginiz var mı?

kvk servisine mi gitmemiz lazım

• Kutu içinden çıkan kitapçığın arkasında servis noktaları yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Elden çıkardığım için bakamıyorum veya Turkcell İletişim Merkezlerine götürün, onlar ilgilenir veya en azından servis firması söylerler.

Kolay gelsin.
  • arkadaşlar 2 sorum var
    telefon hatsız açılıyor mu (tel hariç diğer özelliklerini çalıştırıyor mu ?
    winat9 çalıştırıyor mu ?
  • Beyler 2.3.7 rom attım yaptım herşeyi son açılma esnasında 5-7 dakika sonrası açılır yazıyordu 15 dakika oldu hala android yazısı var ekranda. Ne yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtcan

ICS kurmayı düşünüyorum deneyen var mı değer mi ? yada en performanslı rom nedir ?

Jelly Bean daha iyidir. Performans artışı ICS'den sonra çok fark ediyor diyorlar.

Bugün S2 için yükleme yapmışlar. Siz de deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 23 Ocak 2013; 20:28:58 >
  • t10 a 2.3.7 yi yükledim fakat gmail hesabımı giremiyorum hata veriyor , o yüzden turkcell in rom unu yüklemeyi denedim o da olmuyor :) Ne yapıcam şaşırdım yardımcı olabilecek kimse var mı ?
  • telefonda 120 mb kullandım. Depolama alanı yok diyor. hafıza kartı 2 gb . Oyunları hafıza kartına yükleyebilir miyim. Ya da bu sorunu nasıl çözebilirim ? Sadece 8 uygulama yüklü .
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.