Şimdi Ara

Turkcell t10 alayim mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2 aydir yeni bir telefon ariyorum turkcell t10 aklima yatti alsam mi? veya tavsiyeniz varmi

• yorum yokmu?
  • t10 napcan boşver onun yerine vodafone 945 al
  • Vodafone'dan bi cacık olmaz

5800 al
  • Vodafone 945 kapasitif android symbian devri bitti.nokia bile kabul etti artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcanon
    Vodafone'dan bi cacık olmaz

5800 al

adam isı blıo. .D
  • vodafone 945 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafone 945 guzel telefon ama ben turkcell kullaniyorum onun icin sim kilit var midir onda?
  • Bende w715 var mesela.wodafone oda ama kirdiriliyor turkcelle kullaniyorum w715i.onda da vardir bir kolaylik
  • 945'in kamerasi ve ekranin parlakligi kotuymus forumda okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fanatik29
    945'in kamerasi ve ekranin parlakligi kotuymus forumda okudum.

aynen kamera baya degl harbiden baya kotu
  • incelemesini izledim 600 mhz islemci var ve kotu diyorlar :S Nasil oluyor 600mhz iyi ama
  • Vodafone 945'te SIM kilidi yok, istediğiniz hatla kullanabilirsiniz.
  • bence boyle operator yapimi acemi isi telefonlar alicagina kendini kanitlamis bir model al mesela samsung mini galaxy yada lg p503 bunlar pahali dersen samsung wave 525 yada monte tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
    bence boyle operator yapimi acemi isi telefonlar alicagina kendini kanitlamis bir model al mesela samsung mini galaxy yada lg p503 bunlar pahali dersen samsung wave 525 yada monte tavsiye ederim.

parada sadece 400 tlye kadar androidli telefon olur lg androidlimi acaba (cepten giriyorum kusura bakmayin)
  • lg androidli ama fiyati 600 tl civarinda
  • O fiyata Android telefon alıyorsunuz, büyük eksileri olması doğaldır. Vodafone 945 fena değil gibi duruyor, ya da bütçenizi artırıp daha iyi bir cihaz alabilirsiniz.
  • T10 la vodafon 945in ekran çözunurluklerı arasında cok az fark var ama vodafon 945 T10a gore daha iyi donanımsal ozellıklerı. ikisininde aynı fıyatta oldugunu dusunursek vodafon 945 daha mantıklı
  • o fiyata alinabilecek andoidli en iyi tel vodafone 945
  • vodafonun 945 guzelde bataryasi çöp olursa yenisini nasil bulacam?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.