Şimdi Ara

###Turkcell T20 Custom rom - cepTsonic V3 - Overclock / Nfc / 5mp Kamera / CWM Recovery### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
35.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yine ben, yine sorularım var;

Xfeel yardımları ile hem ceptsonic hemde clockworkmod dosyalarına sahip olabildim.
    her ikisinide ilk mesajdaki gibi bir klasore açtım.
    telefonu açılış konumuna getirdim.
    kablo ile bilgisayara bağladım
    yukle.bat'ı çalıştırdım.
    hatasız çalıştı ve recovery ekranına geri döndü.
    bende reboot ettim ama açılışta eski rom ile başladı.
    atladığım kısıma izah edebilirmisiniz;?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske2000

Günaydın Arkadaşlar,

yine ben, yine sorularım var;

Xfeel yardımları ile hem ceptsonic hemde clockworkmod dosyalarına sahip olabildim.
    her ikisinide ilk mesajdaki gibi bir klasore açtım.
    telefonu açılış konumuna getirdim.
    kablo ile bilgisayara bağladım
    yukle.bat'ı çalıştırdım.
    hatasız çalıştı ve recovery ekranına geri döndü.
    bende reboot ettim ama açılışta eski rom ile başladı.
    atladığım kısıma izah edebilirmisiniz;?

telefonu yeniden ac power tusuyla ses acma tusuna basılı tut ondan sonra wipe data / factory reset yap sonra wipe cache partition sonra install zip from sdcard ordan ceptsonic bul ve yukle sonra yeniden baslat olur heralde wipe data wipe cache siliyor sonra tekrar yukle cep t sonic calısır heral

• cevabınız için teşekkür ederim.
    evet bu şekilde yükleyebildim.
    ilgilenen tüm arkadaşlara ve hazırlayan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maske2000

cevabınız için teşekkür ederim.
    evet bu şekilde yükleyebildim.
    ilgilenen tüm arkadaşlara ve hazırlayan arkadaşa tekrar teşekkür ederim.

rom nasıl beğendinmi kardeş bi yorum lütfen :)
  • ben daha once avusturalya ve malezya romlarını kullandım.
    Ama bu romda arkadaş (apranax) sağolsun tüm eksik noktaları gidermiş (radyoyu açmış, nfc yi çalıştırmış, root var vb)
    dünden beri kullanıyorum resetlenme vs bir sorun yaşamadım sadece ekran güç koruma moduna girince wifi kesiliyor onunda bir ayarı vardır diye düşünüyorum.
    Kendi adıma beğendiğimi ve faydalı bulduğumu söyleyebilirim.
    İleriki günlerde aksilikle karşılaşırsam onu da belirtirim.
  • Nfc özelliğini ben kullanamadım cep-t cüzdanı açıyorum bağlantınızı kontrol edin diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: reclusive

Nfc özelliğini ben kullanamadım cep-t cüzdanı açıyorum bağlantınızı kontrol edin diyor

Wi-Fi ile değil, Turkcell internet ile deneyin. Yani 2G/3G bağlantınız ile.
  • win7 kullanıyorum

tsonic rom u sd karta attım

Clockword u bilgisayara attım
    kabloyu bağladım recevory menüye getirdim
    yükleme bat ı çalıstırdım
    fakat waiting for device de kaldı.
  • 760 a ayarladım hızı çok iyi çalışıyor telefon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 8 Ekim 2011; 15:08:35 >
  • Bu rom neden talep görmemiş anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mkardes1903

Bu rom neden talep görmemiş anlamadım..

ben aslında denemek istiyorum fakat simdilik malaysia romdan cok memnunum. zaten root olarak kullanıyorum telefonu.
    simdi bu rom ver clockworkmod icin sd kartını tekrar formatlamam gerekiyormu?
    cunku begenmezsem eski haline donmem icin formatı basmam lazım ayrıca. madem 825 844 de takılıyor neden o/c yapıyoruz?
    700 kusur ise yarıyormu o kadar mesela angry birds de komplike levellarda kasma gidiyormu?
    yapan arkadas bi yorumlarsa cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

quote:

ben aslında denemek istiyorum fakat simdilik malaysia romdan cok memnunum. zaten root olarak kullanıyorum telefonu.
    cunku begenmezsem eski haline donmem icin formatı basmam lazım ayrıca. madem 825 844 de takılıyor neden o/c yapıyoruz?
    700 kusur ise yarıyormu o kadar mesela angry birds de komplike levellarda kasma gidiyormu?

overclockla 760 a çıkardım hızı malesef hala kasma var angry birds rio sürümünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Rokhdall

quote:

overclockla 760 a çıkardım hızı malesef hala kasma var angry birds rio sürümünde

o oyunu ornek olsun diye soylemisitim tabiki ama sanırım 600 den 700 kusure cıkarmak icin riske girmeye degmez.
    millet ideos x5 i 1500 e cıkarıyor 800 den o/c dedigin boyle olur:)

neyse elimiz para gorene kadar takılıcaz t20 le bakalım.

• ""(T20 Recovery Clockworkmod Recovery Ekleme – 14.12 MB )http://www.multiupload.com/WLZ9AQJ319

Dosyayı bilgisayarımıza indirip zipten çıkardıktan sonra telefonumuzu bilgisayara bağlıyoruz ve 1-clockwork-yukle.cmd dosyasını çalıştırıyoruz ve gerekli adımları izliyoruz eğer bilgisayarımız bu kısımda driver sorarsa eğer adb_driver klasörünü gösteriyoruz ve bilgisayarımızın driver’i yüklemesine yardımcı oluyoruz. ""

Ben buradan indirip yaptım clockworkmod Recovery'i yükledim diğerinde device deyip bekliyodu sürekli
    alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12z -- 9 Ekim 2011; 6:04:34 >
  • +Orijinal Malezya Rom eklenmiştir. Romu artık cwm ile kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4pranax -- 15 Ekim 2011; 0:38:25 >
  • takip.
  • Yüklüyorum. Teşekkürler.
  • Overclock u yapan CWM recovery mi yoksa ROM mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yankee.

Overclock u yapan CWM recovery mi yoksa ROM mu ?

ROM.
  • Tebrikler. Rom gerçekten harika. Fakat romu yüklediğimden beri telefon wi-fi'a bağlıyken marketten yükle dediğimde telefondan indirme başlamıyor. Herşeyi telefondaki marketten indirmek zorunda kalıyorum. Bu konuda bir bilginiz varmı acaba ?

Edit: Bu problem kendi kendine çözüldü... Şimdi yeni sorunum uygulamaların default yüklenme alanını sd kart olarak seçtiğim sekme uygulama ayalarlarında bulunmamakta... Bütün uygulamalar telefonun dahili hafızasına yükleniyor. Bunu nasıl çözerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfildor -- 1 Kasım 2011; 5:34:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.