Şimdi Ara

###Turkcell T20 Custom rom - cepTsonic V3 - Overclock / Nfc / 5mp Kamera / CWM Recovery### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
35.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız ciddi bir probleme dönüşmeye başladı bu olay. Default olarak sd karta yüklemiyor uygulamaları... Her seferinde kendim sd karta taşıyorum biraz sinir bozucu. 4pranax bir çözümün varmı buna ?
  • Arkadaşlar CepT-sonic custom romunu t20 ye kurdum hersey cok güzel fakat ses az cıkıyor kulaklık taktığımda cok güzel fakat biri aradığı zaman veya müzik sesi dışardan geldiği zaman cok az geliyor neredeyse duyulamayacak kadar. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Daha öncesinde Cyanogen Mod7 Kurmuştum sonrasında CepTsonic kurdum.
  • mesajların gelmesinde sorun yaşadım,yüklenemizi önermem .çoğu gelmiyor
  • Hocam Turkcell'in Android 2.3.5 sürümü için Rom hazırlamayı düşünüyor musun? (CepTSonic v3 vb. ) Hazırlarsan, içine Theme Chooser ve ICS temasını da koymayı düşünebilir misin acaba Birde direk batarya göstergesi numerik olursa hiç fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam Turkcell'in Android 2.3.5 sürümü için Rom hazırlamayı düşünüyor musun? (CepTSonic v3 vb. ) Hazırlarsan, içine Theme Chooser ve ICS temasını da koymayı düşünebilir misin acaba Birde direk batarya göstergesi numerik olursa hiç fena olmaz

+1 bencede.
  • Herşey güzelde şu kablosuz bağlantı işine bir el atsan iyi olur.Hiçbir imajda yaşamadığım sorunu yaşıyorum.Bir türlü ne manuel ne otomatik bağlanamadım.V2 de bile böyle bir sorun yoktu.Bir zahmet şu sorunuda hallet
  • Çok teşekkürler hocam, sesimizi dinledin Hemen Senin V2'yi silip, V3'ünü kuruyorum tele
  • Çok başarılı bir rom fakat Wi-fi çalışmıyor. Birçok şey denedim fakat websitelerini açmıyor. Buna acil bir çözüm gerekiyor 4pranax...
  • Arkadaslar wifi sorununa cozum geldimi yoksa room u degiisecekmiyiz
  • Farkettim ki wi-fi bağlı iken sorun sadece telefonun kendi tarayacısında gerçekleşiyor. Yani diğer internet kullanan uygulamalar wi-fi yı kullanabiliyor. Bunun üzerine dolphin hd tarayıcısını denedim. Sorunsuz bağlandı internete. Daha sonra telefonun tarayıcısını denediğimde o da çalışmaya başlamıştı. Tesadüf mü bilmiyorum fakat bu şekilde çözüldü sorunum...
  • morfildor usta,sorun tarayıcı çalışması değilki, cihaz modemden IP almıyor
  • Hocam bi v4 le düzeltseniz IP adresi almama olayını çok güzel olacakta. Uzaklardasınız :)
  • setcpu da ne yaparsam yapayım 600 hızını geçemiyorum en fazla 600 değeri olyr mhz de

v3 custom rom yükledim,hatta v2 deki boot.img dosyasıyla da değiştirdim yine olmadı :S yardımcı olursanız sevinirim
  • V3 de resimde verilen şekilde düzeltme yapılsa dahi wi-fi bağlantı sağlanmıyor. ip alıyor ama bağlantı vermiyor.
  • T20 Ana konusunda pek custom romla ilgili bilgi verilmemişti burası güzel olmuş. Yarın-Öbürgün bende yüklerim herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

T20 Ana konusunda pek custom romla ilgili bilgi verilmemişti burası güzel olmuş. Yarın-Öbürgün bende yüklerim herhalde

Custom rom konusunda çok alternatif, kullanan ve talep olmadığı için fazla ağırlık verilmedi. Benim bildiğim 2-3 tane custom rom var bunlardan birisi ceptsonic. O'nunda konusu mevcut. Keza bir başka nedende custom rom kullanmayan biri olduğum için denemediğim birşeyi tavsiye veya açıklama yapamayacağım için konunun mevcut düzenini bozmak istemediğim için hiç bulaşmadım. Cyanogen Rom'u kullanmadığım halde custom rom için başlangıç olması açısından koydum, anlatım bile yapmadım. Yoksa bütün linkleri koyardım, internetteki anlatımların aynısınıda yazardım birinde sorun çıktığında vesile olmuş olacaktım. Bu konularda bilgileri olanlar arayıp bulabiliyor zaten. Anlamayan adamın önüne custom rom koyarsam telefon elinde kalır.

Yanlış anlamayın. Yeri gelmişken genel bir açıklama yapmak istedim. Tepki göstermek için yazmadım. Çünkü custom romların ana konuda üzerinde durulmadığını söyleyen tek sen değildiniz, değilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 24 Ocak 2012; 0:41:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

T20 Ana konusunda pek custom romla ilgili bilgi verilmemişti burası güzel olmuş. Yarın-Öbürgün bende yüklerim herhalde

Custom rom konusunda çok alternatif, kullanan ve talep olmadığı için fazla ağırlık verilmedi. Benim bildiğim 2-3 tane custom rom var bunlardan birisi ceptsonic. O'nunda konusu mevcut. Keza bir başka nedende custom rom kullanmayan biri olduğum için denemediğim birşeyi tavsiye veya açıklama yapamayacağım için konunun mevcut düzenini bozmak istemediğim için hiç bulaşmadım. Cyanogen Rom'u kullanmadığım halde custom rom için başlangıç olması açısından koydum, anlatım bile yapmadım. Yoksa bütün linkleri koyardım, internetteki anlatımların aynısınıda yazardım birinde sorun çıktığında vesile olmuş olacaktım. Bu konularda bilgileri olanlar arayıp bulabiliyor zaten. Anlamayan adamın önüne custom rom koyarsam telefon elinde kalır.

Yanlış anlamayın. Yeri gelmişken genel bir açıklama yapmak istedim. Tepki göstermek için yazmadım. Çünkü custom romların ana konuda üzerinde durulmadığını söyleyen tek sen değildiniz, değilsiniz.

Sağol hocam açıklama için

• Bu verdiğin statik ip ayarları olmuyor, ne zaman düzeltmeyi düşünüyorsun acaba?
  • Eklediğim facebook ve twitter hesapları belli periyotlarla siliniyor. Tekrar eklemek zorunda kalıyorum. Buna bir çözüm var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndmrcn

V3 de resimde verilen şekilde düzeltme yapılsa dahi wi-fi bağlantı sağlanmıyor. ip alıyor ama bağlantı vermiyor.

manuel ip adresi alıyor bizzat denedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.