Şimdi Ara

###Turkcell T20 Custom rom - cepTsonic V3 - Overclock / Nfc / 5mp Kamera / CWM Recovery### (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
35.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil yardım arkadaslar dün yükledim rom u şimdi aleti şarj etmek için aleti kapatma çalıştım CWM recovery ekranı geliyor ne yaptıysam olmuyor kapat diyorum onu açıyor yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

acil yardım arkadaslar dün yükledim rom u şimdi aleti şarj etmek için aleti kapatma çalıştım CWM recovery ekranı geliyor ne yaptıysam olmuyor kapat diyorum onu açıyor yardım lütfen

Maalesef bende de oluyor. Ucak moduna alip sarj edin.
  • sorunu çözdüm daha dogrusu eskisini yükledim rom aynı boot değişti
  • V3 de Wifi bağlandı gözüküyor ama internete bağlanmaya çalıştığımda "bağlantı yok" hatasını alıyorum. Şunu düzeltin bir zahmet.
  • v3 tede ıp adresı alınıyor dıyor kalıyor ve kımsede yardımcı olmuyor ne hıkmetse
  • Arkadaşlar wifi sorununu çözdüm ben öncelikle bilgisayardan başlatta çalıştıra geliyoruz cmd yazıyoruz enterlıyoruz. Komut istemi açılcak. Orda ipconfig yazın enterlayın. yukarda ip adresleri sıralanacak. Bu sizin bilgisayarın aldığı ip adresidir. Telefondaki problem otomatik ip adresi alamamasıdır bu yüzden biz elle vercez ip mizi. Ayarlar-> kablosuz ağ -> kablosuz ağ ayarları na girin telefondan soldan ikinci tuşa basın gelişmişi seçin. Orda statik ip kullanı işaretleyin ve aşağıyı dolduralım.
    Ip adresi kısmına aynısını yazmıyoruz çakışma yapar 254 e kadar herhangi bir sayı girin ağda başka bilgisayar varsa çakışma yapmamasına dikkat edin.
    Diğerlerini aynen doldurun bilgisayardaki gibi.
    Dns kısmını boş bırakabilirsiniz fakat ben google ın dns sini kullanıyorum yasaklı sitelere karşı.
    Google dns: 8.8.8.8 8.8.4.4
    işimiz bitince geri dönüp bir daha bağlanalım ip adresimiz alınmış olcak şu an bu ayarlarla internete bağlıyım ben.

Yalnız bende de şöyle birkaç problem var. Cep t-cüzdan ve cep t-para bende açılmıyor açılma ekranında kapanmaya zorla hatası geliyor ve kapanıyor. Ayrıca dspmanagerdan ekolayzerı ayarlıyorum ama ses aynı çıkıyor equalizer adlı başka bi progrsm yükledim o da ekolayzer devre dışı deyip ayarlamama izşn vermiyor. Ayarlayan varsa bana bunu anlatabilirmi acaba?

Son olarak setcpu yu yükledim ama overclock yapamıyorum kernel falan mı atmak gerekiyor acaba? v3 yüklü telefonumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasengan497 -- 15 Şubat 2012; 17:23:48 >

• oncelıkle sorun kısmen cozuldu cunku bıcok modemde ıp degerlerı farklıdır nerden bılcegız hangı modemden ne baglanıor ıp numarsı ne..

bırde normal roma donmuyor ne zıplı nede update.aappp de hata alıyorum malesef kaldım bu romda degısmıor
  • çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun senden deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baggwell -- 21 Şubat 2012; 0:29:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reclusive

waiting for device hatasını birtek benmi alıyorum ne yaptıysam olmadı hep aynı hata işlemleri doğru yaptığıma eminim zaten zor bi işlem değil ama waiting for device diye hata veriyor 5.adımda.işletim sistemim windows 7 Home basic

Edit:Sorunu çözdüm arkadaşlar aynı hatayı alan varsa yazdıklarımı uygulasın.

1- Başlat Menüsü arama satırına Aygıt yükleme ayarlarını değiştir yazıp Enter'a basın.

2-Evet bunu otomatik olarak yap seçeneğini seçin tamam deyin artık hata almazsınız.
    Wi-Fi ayarlarını yaptıgımda bağlandım ve interneti kullandım
    fakat aradan 2 saat geçti, kablosuz ayarlarda wireless bağlandı yazıyor ama internete giremiyorum, sorun nereden kaynaklanıyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baggwell -- 21 Şubat 2012; 12:35:09 >
  • Belliki Android hakkında bilginiz var. :D Size bir soru sorayım, telefonuma CWM Yükledim ve rom kurdum bu romdan ve CWM'den kurtulup nasıl Orjinal rom'a (Turkcell T20 Romu)'na dönebilirim. Not : Telefonda rom'dan sonra Ayarlar>Depolama>Hafıza Kartından Güncelleme Yok. :S :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: asd122

Belliki Android hakkında bilginiz var. :D Size bir soru sorayım, telefonuma CWM Yükledim ve rom kurdum bu romdan ve CWM'den kurtulup nasıl Orjinal rom'a (Turkcell T20 Romu)'na dönebilirim. Not : Telefonda rom'dan sonra Ayarlar>Depolama>Hafıza Kartından Güncelleme Yok. :S :S

Rom kurulumu için t20 ana konusuna bakabilirsiniz. turkcell romunu turkcell in sitesinden indirebilirsiniz (t20 ana konudu 1.sayfada link var.) o sitede zaten yükleme kılavuzu var koylıkla yüklersiniz ama yüklemeden hemen önce tavsiyem telefonu cwm ile açıp wipe data wipe cache yapın problemsiz yüklenir.
    Cwm yi kaldırmak konusunda bi fikrim yok ama orjinal roma döndüğünüzde cwmnin kendinden kalkacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasengan497 -- 25 Şubat 2012; 1:01:02 >
  • Teşekkür ederim denicem.
  • Daha önce Huawei nin default romunu yüklemiştim şimdi bunu yükledim.. Ve harika tek kelimeyle süper herhangi bir sıkıntı yaşamadım şu anda için gözlemleyemedim en azından. USB, Wİ-Fİ, 3G , Mail herşey çalışıyor. telefon normale döndü sonunda, Teşekkürler.
  • Selamun Aleykum. Arkadaşlar sanırsam sorunu çözdüm. Eğer vereceğim yöntem işe yararsa bi hayır duası ederseniz bana yeter :). İlk önce telefondan wlanı açın. Sonra bilgisayardan artık nasıl buluyorsanız (benimki vista çünkü) internetinizin ıp adresini bulun. Sonra sitenin başlarında verilen resimdeki değerlierin hepsini silin ve bilgisayardaki sayıları yazın. Ben böyle yaptım ve sorunsuz bir şekilde giriyor. Deneyin ve eğer olursa dua edin :). Faydalı olması dileğiyle.
  • Neyse ben hallettim çok teşekkür ederim basitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_6195 -- 4 Mayıs 2012; 23:16:38 >

• 1)Beyler bende bu romu yükledim ama sıkıntılarım var az biraz. Telefonu uçak moduna aldıktan sonra tekrar normal moda dönmek istediğimde şebeke bulamıyor. Yeniden pin kodu sormuyor. Ayrıyetten kapalıyken açmak istediğimde şebekeyi otomatik olarak bulamıyor. Bunun nedeni nedir? Hattım vodafone.

2) v3 kullanıyorum. Overclock nasıl yapacağım birisi anlatırsa sevinirim.
  • beyler ya ben bişey soracağım validede vardı bu telefondan ona lg aldık yeni şimdi tel boşa çıktı bende bir tanıdıga verecem tertemiz daha ama cihazı zamanında rootlamıştım turkcell rom dan da orjinal roma cevirdim falan canavar gibiydi şimdi başkasına verecegim için fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum (google hesap bağlantısını kesmek için gerekli olduğundan) ama cihaz fabrika ayarlarına döndürmeye bastıgımda res atıyor huawei logo ekranında takılıp kalıyor recovery ekranından yapam dedim yok arkadaş ses kısma + power tuşu veya ses açma + power tuşu işe yaramıyor. hafıza kartına dload açtım oraya rom attım orjinal karttan yukle dedim tel kapandı hiçbişey olmamış gibi normal şekilde açıldı ses kısma + ses açma + güç tuşu combosu yapıp yukleyeyim dedim o zaman da ekranda açılışta loading barı çıkıyor ama ne altında ne üstünde hiçbişey yok yazı falan bomboş ekran çubuk da hiç dolmuyor delirecem yeni google hesabı ekledim öbürünü kaldırayım diye fabrika ayarlarına dönmeden olmaz müdür diyor bana telefonu verip sevap işleyeyim dedim olmadı ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

beyler ya ben bişey soracağım validede vardı bu telefondan ona lg aldık yeni şimdi tel boşa çıktı bende bir tanıdıga verecem tertemiz daha ama cihazı zamanında rootlamıştım turkcell rom dan da orjinal roma cevirdim falan canavar gibiydi şimdi başkasına verecegim için fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum (google hesap bağlantısını kesmek için gerekli olduğundan) ama cihaz fabrika ayarlarına döndürmeye bastıgımda res atıyor huawei logo ekranında takılıp kalıyor recovery ekranından yapam dedim yok arkadaş ses kısma + power tuşu veya ses açma + power tuşu işe yaramıyor. hafıza kartına dload açtım oraya rom attım orjinal karttan yukle dedim tel kapandı hiçbişey olmamış gibi normal şekilde açıldı ses kısma + ses açma + güç tuşu combosu yapıp yukleyeyim dedim o zaman da ekranda açılışta loading barı çıkıyor ama ne altında ne üstünde hiçbişey yok yazı falan bomboş ekran çubuk da hiç dolmuyor delirecem yeni google hesabı ekledim öbürünü kaldırayım diye fabrika ayarlarına dönmeden olmaz müdür diyor bana telefonu verip sevap işleyeyim dedim olmadı ya la

Rootluysa root explorerdan system/accounts.db yi sil işlem tamamdır
    Edit: yeniden başlatmayıda unutma telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucterian -- 26 Kasım 2012; 22:36:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.3.4. adımları uyguladık ama şu bootloader i nasıl yükleyeceğiz onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasengan497

Arkadaşlar wifi sorununu çözdüm ben öncelikle bilgisayardan başlatta çalıştıra geliyoruz cmd yazıyoruz enterlıyoruz. Komut istemi açılcak. Orda ipconfig yazın enterlayın. yukarda ip adresleri sıralanacak. Bu sizin bilgisayarın aldığı ip adresidir. Telefondaki problem otomatik ip adresi alamamasıdır bu yüzden biz elle vercez ip mizi. Ayarlar-> kablosuz ağ -> kablosuz ağ ayarları na girin telefondan soldan ikinci tuşa basın gelişmişi seçin. Orda statik ip kullanı işaretleyin ve aşağıyı dolduralım.
    Ip adresi kısmına aynısını yazmıyoruz çakışma yapar 254 e kadar herhangi bir sayı girin ağda başka bilgisayar varsa çakışma yapmamasına dikkat edin.
    Diğerlerini aynen doldurun bilgisayardaki gibi.
    Dns kısmını boş bırakabilirsiniz fakat ben google ın dns sini kullanıyorum yasaklı sitelere karşı.
    Google dns: 8.8.8.8 8.8.4.4
    işimiz bitince geri dönüp bir daha bağlanalım ip adresimiz alınmış olcak şu an bu ayarlarla internete bağlıyım ben.

Yalnız bende de şöyle birkaç problem var. Cep t-cüzdan ve cep t-para bende açılmıyor açılma ekranında kapanmaya zorla hatası geliyor ve kapanıyor. Ayrıca dspmanagerdan ekolayzerı ayarlıyorum ama ses aynı çıkıyor equalizer adlı başka bi progrsm yükledim o da ekolayzer devre dışı deyip ayarlamama izşn vermiyor. Ayarlayan varsa bana bunu anlatabilirmi acaba?

Son olarak setcpu yu yükledim ama overclock yapamıyorum kernel falan mı atmak gerekiyor acaba? v3 yüklü telefonumda.

allah razı olsun kardeşim.

elien sağlık.telefon suya girip çıktıktan sonranasılsa garantiye girmez diye rootlamıştım. hep suya girince wifisi bozuldu sanıyordum.romdanmış demekki.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.